Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי שנשאל קודם

 

מהכתבה הזו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4826444,00.html

 

2,500 בעלי פולקסווגן וסקודה יוזמנו למוסך

צ'מפיון מוטורס תזמין למוסכי השירות כ-2,500 לקוחות עקב חשש לכשל במנגנון "נעילת ילדים" בדלתות האחוריות

 

 

 

 

צ'מפיון מוטורס יבואנית פולקסווגן וסקודה, תזמין כ-2,500 לקוחות לקריאה לתיקון למנגנון "נעילת ילדים" בדלתות האחוריות. זאת בעקבות מקרים בהם למרות הפעלת המנגנון המצוי בסף הדלתות האחוריות, ניתן היה לפתוח את הדלת מבפנים. הדגמים המעורבים בקריאה לתיקון ממותג פולקסווגן הם גולף, ספורטסוואן, טיגואן, CC, פולו ואפ, וממותג סקודה - סיטיגו, אוקטביה וראפיד משנת הייצור 2015.

 

העניין של הריקול עצמו פחות מעניין כמו הקטע שהריקול מתייחס רק לסקודה / VW ולא לסיאט - כאשר מוזמנים לריקול גם הסיטיגו והאפ! - ולא את המי.

 

ראיתי את ההתייחסות לריקול רק של VW וסקודה גם בעוד מקום אחד לפחות - בלי שהזכירו את סיאט, אז לא נראה לי שזו טעות של YNET.

.We apologise for the inconvenience

×
×
  • תוכן חדש...