Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב שהושכר /הושאל לתקופה לאחרונה קבלתי דוח בגין נסיעה במהירות מופרת השוכר/שואל אינו מוכן לקבל עליו את הדוח. מה ניתן לעשות?

 

תודה

פורסם

חייך אכלת אותה המלצה שלי שלם ותלמד לפעם הבאה ,רכב לא משכירים או נותנים לאדם זר או חבר,בתשלום או לא בתשלום.יצאת זול זה רק דו"ח, תתאר לך מצב שהוא היה דורס מישהו והיה בורח למי בדיוק אתה חושב היו מגעים? זה לא שווה את הכסף שאתה מקבל ממנו.

פורסם

וקח ממנו את הרכב במהירות האפשרית.

גם אם הוא פתאום מוכן לשלם רק שלא תיקח ממנו את הרכב, אל תשאיר לו אותו.

זה לא בן אדם שהייתי רוצה שרכוש שלי יהיה ברשותו.

A good drive is measured with G's, not KMH

 

Always go sideways

פורסם
חייך אכלת אותה המלצה שלי שלם ותלמד לפעם הבאה ,רכב לא משכירים או נותנים לאדם זר או חבר,בתשלום או לא בתשלום.יצאת זול זה רק דו"ח, תתאר לך מצב שהוא היה דורס מישהו והיה בורח למי בדיוק אתה חושב היו מגעים? זה לא שווה את הכסף שאתה מקבל ממנו.

 

 

 

חרטה בפיתה, אולי זה קורה במצב של דריסה כי זה יותר קיצוני, לי גנבו 80 אלף שקל, אחרי 10 שעות היתי אצל הגנב בבית בזכות זה שמצאתי את הרכב שלו, מתברר שהרכב שלו לא רשום עליו, ומי שכן רשום על הרכב לא קראו לו אפילו לחקירה, סתם סיכמתי את עצמי והפסדתי 80 אלף שקל

פורסם

פעלת בניגוד לחוק וכעת עליך לשלם את המחיר. תוכל למזער את המחיר, אם תשלם את הדו"ח ותספוג את הנקודות.

כל פעולה אחרת, עלולה לעלות לך:

א. בתביעה על השכרת רכב בניגוד לתנאי הפוליסה. (דמיין שהשוכר יתלונן בחברת הביטוח, שבזמן שנהג ברכב שהשכיר ממך, הוא פגע באופניים של השכן...)

ב. חקירה במס הכנסה על העלמת הכנסה.

ג. ...

ד. ...

 

חפש דרך קלה יותר (וחוקית) להשלמת הכנסה

ארז רונן

×
×
  • תוכן חדש...