Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוברים בתוך זכרון יעקב - מרחק של בערך 300 מ'.

בפעם הקודמת עברנו עם רוזנבאום וסה"כ היה בסדר גמור. עם זאת דברים משתנים עם הזמן, ובטח יש מובילים מומלצים נוספים שאני לא מכיר.

תודה מראש לעונים.

חזיר דיזל

פורסם

לא לתת לאחים לוי להתקרב

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחזק את הבחירה שלך (רוזנבאום) אחרי מס' נסיונות מצוינים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

והפעם: אני צריך לעשות הובלה קטנה יחסית, מספר לא גדול של פריטי ריהוט לא גדולים + מספר מכשירי חשמל. ההובלה מגדרה לזכרון יעקב. האם יש למישהו המלצות למוביל "הובלות קטנות" באזור השפלה הדרומית?

חזיר דיזל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עוקב אחרי השירשור, גמני צריך כזה.

לא יודע אם במדרג יש שירותי הובלה, אבל אם כן- אני ממליץ בחום להשתמש במדרג. הם בודקים את הלקוחות שלהם בצורה יסודית ומעמיקה (הלקוחות שלהם = נותני השירות), מניסיון מהצד של לקוח של המדרג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש שירותי הובלה במדרג - הרגע סגרתי עם אחד מהם. תאריך לחוץ - 31/7 - חמישה מובילים ממדרג שפניתי אליהם קודם לכן כבר לא היו זמינים בתאריך זה.

במקביל בדקתי אצל גט-מובינג - בסוף לא סגרתי עם אחד מהם אלא עם מישהו ממדרג, כאמור.

חזיר דיזל

פורסם
לא לתת לאחים לוי להתקרב

פרט נמק והסבר כי אני שמעתי עליהם רק המלצות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...