Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביסת מגבות - מה התדירות הרצויה

שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יוצא לי לשטוף את הרכב פעם או פעמיים בשבוע, והמגבת יוצאת נקיה לחלוטין אחרי שאני מנגב. האם היא צריכה כביסה? או שאפשר לתלות ולייבש?

אציין שאני משתמש עם אופטימום ירוק ואני מנגב את המים עם הנוזל הירוק, אני לא מעביר צינור לפני הניגוב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המגבת ספגה את החומר הירוק חייב מן הסתם לשטוף אותו לפחות ידנית.

לשטוף פעמיים בשבוע! וואו. תיזהר אבל שטיפות מרובות גם אם הם נעשות כמו שצריך "לפי הספר" יכולות ליצור מיקרו סווירלס.. עדיף לשטוף כשצריך ולא סתם כי עבר שבוע או במקרה שלך עבר שלושה ימים.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיב סופג לכלוך ואז אתה מקבל במקום 100% פעולה רק 30-40% במקרה הטוב אם הוא לא שורט את הרכב ואז האחוזים יורדים אל מתחת לאפס. במקום טוב עושה רע.

כביסה נכונה אמורה לתת למגבת חיים ארוכים.

30 מעלות, ללא אבקה רק נוזל, ללא מרכך, ייבוש בצל, ללא סחיטה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכבס עם שמפו טקסטיל ידנית. משפשף, סוחט, מנער ותולה בצל.

ומנגב בשיטת הטפיחה בלבד.

הצבע השחור שלי קולט מהר מאוד אבק ורואים את זה, למרות שמרחוק הרכב הוא הכי נוצץ ומבריק שיכול להיות, לי זה מפריע מאוד. אני צריך להתאפק המון כדי לא לשטוף במשך שבוע. בקרוב תהיה לי חניה סגורה ואז יצטבר פחות אבק.

יש גם טביעות אצבע סביב לדלתות וגם זה מפריע בעין.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...