Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חן, מה שאתה אומר זה שכדי למנוע עקיצות מיתושים צריך לרדוף אחריהם כל היום עם K9000 במקום להתקין רשת בחלון.

נתון אדם שמשתולל בכביש. באיזה מצב יש יותר סיכוי למנוע תאונה?

כשכולם נוסעים בימין ותמיד יש נתיב פנוי לעקיפה או כשהרכבים מפוזרים על כל הנתיבים וכולם נוסעים באותה מהירות?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא. אני טוען שלא צריכים לטרוח ולהתעסק עם יתושים אלא עם צרעות...

מצחיק אותי שמבין כל העבירות, הגענו (שוב) לדיון דווקא על העבירה של אי-שמירת ימין.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ניקו, יש מקומות נידחים, כמו ארה"ב, בהם אין בכלל חובת שמירה על הימין.

זה שאי שמירה על הימין כל כך מרתיח אותך, כפי שמורות האנלוגיות שהבאת, מצביעות על טמפרמנט בעייתי והעדר יכולת לדחות סיפוקים.

אני יודע, גם אני סובל מהגבלת מהירות התנועה שלי, רק שאני מבין שזו בעיה *שלי* .

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חובה או לא, זה מועיל בלשמור על תנועה זורמת וזה גם עניין חברתי של התחשבות בסובבים. אם כבר יש חוק כזה, למה לא לשמור עליו? זה לא שיכול להגרם נזק כלשהו משמירה על הימין.

מצחיק אותי שמבין כל העבירות, הגענו (שוב) לדיון דווקא על העבירה של אי-שמירת ימין.

זה בגלל שהעבירה הספציפית הזו הופיעה בסרטון. גם מעבר נתיבים ללא איתות, סטיה מהנתיב (בד"כ מתרחש במהלך פניה), חוסר ידע בתפעול רכב (נסיעה עם DRL בלילה למשל) היצמדות וכדומה אלה עבירות קטנות ומעצבנות שרואים כל יום אבל משמשות אחלה הכנה לסכנה אמיתית. עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ניקו, יש מקומות נידחים, כמו ארה"ב, בהם אין בכלל חובת שמירה על הימין.

זה שאי שמירה על הימין כל כך מרתיח אותך, כפי שמורות האנלוגיות שהבאת, מצביעות על טמפרמנט בעייתי והעדר יכולת לדחות סיפוקים.

אני יודע, גם אני סובל מהגבלת מהירות התנועה שלי, רק שאני מבין שזו בעיה *שלי* .

שם מי שעוקף מימין לא נחשב חוליגן ואז הכל בסדר.

פורסם
שם מי שעוקף מימין לא נחשב חוליגן ואז הכל בסדר.

שם, מי שנוסע מעל המהירות המותרת נחשב חוליגן.

לא נדיר גם לראות מכוניות פרוסות לרוחב כל הנתיבים, נוסעות במהירות המותרת. עכשיו לך תעבור...

העיקרון שם הוא אחר: סע במהירות המותרת, והמנע ממעבר נתיבים.

ניקו היה חותך ורידים...

הרצון לנהוג יותר מהר קשור לחשקים, לא לבטיחות.

פורסם (נערך)

לא ברור מהיכן הסקת שאי שמירה על הימין "כל כך" מרתיחה אותי. אני לא הנהג במיאטה. גם לא צרחתי למקלדת כשהקלדתי, תאמין או לא.

לא ברור לי גם מהיכן הסקת שאני מרבה לנסוע מהר ומתנחלי שמאל מפריעים לי באופן תדיר. אתה משליך עליי דברים כדי לחזק את הטענה שלך שמבוססת על...כלום ושום דבר.

אסביר באופן מתומצת: מה שאני לא מסכים אתו, זו הטענה שמתנחלי שמאל/אמצע "מקסימום מעצבנים אבל לא מסכנים אף אחד". גם במדינות שבהן אין חובה חוקית, זה עדיין יוצר עצבים ובעקיפין סיכון. אלפי סרטונים ביוטיוב יעידו על כך. כמו כן, המדינות הללו לא קשורות לדיון.

האנלוגיות נלקחו כדוגמאות שתומכות בטענה שלי ונבחרו באופן אקראי מדברים שהיו קשורים אליי לאחרונה, זה הכל. בפעם הבאה אבחר דוגמה על צמר גפן מתוק וחדי-קרן.

תרשה לי לא להתייחס לניתוח הפסיכולוגי. אם אתה רוצה, אתה מוזמן לבירה. נשב, נדבר, נכיר ותראה שאתה רחוק מהמציאות.

אגב,

אם תסתכל בשרשור DVR. מה שכתבתי שם זה לא "נו נו נו למה לא נתתם לו לנסוע מהר". אני בעד שמירה על הימין בעיקר כי היא תורמת לבטיחות של שומר הימין. כשאתה שומר על הימין, אתה שומר על עצמך. אין לי כוח להסביר שוב. אם זה מעניין, הכל בשרשור DVR. אז שוב, אין כאן קשר לרצונות והסיפוקים שלי. יש כאן קשר לטענות שאינן עומדות במבחן המציאות אתן אני לא מסכים. זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא ברור מהיכן הסקת שאי שמירה על הימין "כל כך" מרתיחה אותי.

האנלוגיות שהבאת למה שאי שמירה על הימין עושה לך:

אני כירורג עם סכין בידיים, כלי נשק לכל דבר. במהלך ניתוח מגיע מישהו ומתחיל לשיר לי עומר אדם באוזן תוך כדי שהוא מאונן.

הוא מעצבן אבל הוא לא מסכן אף אחד?

אני חייל יורה במחבלים. שוכב על גג כמו צלף ממתין. מגיע מישהו ומתחיל לעשות צרכים ליד הראש שלי.

הוא מעצבן אבל לא גורם לסיכון?

מה היה לא להבין נכון כאן?

פורסם (נערך)

אלו אנלוגיות. יש בהן דימויים. אני לא כירורג ולא צלף. הן נועדו ליצור השוואה ולהעביר נקודה. שלעצבן ולסכן יכולים לחפוף בשלב מסוים.

זה שהשתמשתי במילה אני, זה רק לצורך האנלוגיה. תחליף אותה במילה אדם, או דוד או גנדי. אנלוגיה שנועדה להעביר מסר. לא באמת מה זה עושה לי.

סליחה אם התבטאתי בצורה לא הכי ברורה, אבל הלכת כל כך רחוק כדי להבין את מה שהבנת, שהדבר הראשון שעלה לי לראש זה שילוב האותיות WTF.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש מעט מאוד אנשים שנוהגים כמו הגיבור של הסרטון של פרנקוס.

ויש, בספירה גסה, מאות אלפים שנוהגים כמו שתיאר עמיגר.

הטענה שהם לא מסכנים פשוט לא נכונה. נהגים לא "סתם" נוהגים לאט. זה מלווה בקבלת החלטות גרועה בכל תחום אפשרי אחר, ובראש ובראשונה מעבר מאוד מאוחר לנתיבים השתלבות שונים.

ספרו כמה סרטוני "תראו איך הוא עובר נתיב ברגע האחרון וכמעט עושה תאונה" יש בשרשור השכן.

אני רואה כאלו כל יום, על איילון, כביש 2, כביש 5 ואיפה לא. כמעט אף פעם לא מדובר בנהגים מהירים, אלא בדיוק להפך. האיטיים ביותר, שגם עוברים נתיבים הכי מאוחר שרק אפשר. לפעמים, לדעתי, זה גם מגיע ממקום של חוסר בטחון קיצוני בנהיגה, שזה גרוע כמו, אם לא יותר, בטחון עצמי מופרז.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ה"גיבורים" האלו הם לא כל כך נפוצים בגלל שמה שהם עושים נחשב לחריג. זה מה שעושה את המצב ליותר מסוכן ומצריך אמצעים קשים בשביל לאכוף את העבירות שלהם.

לא נראה לי שמישהו פה טען שמתנחלי השמאל הם לא מסוכנים.

פשוט הם נפוצים וכולנו יודעים שהם נפוצים אז אפשר להתמודד איתם כמו עם כל מטרד שרואים כל יום.

פורסם

מה נראה לכם? שנהג המיאטה קם בבוקר ואמר היום אני הולך לחתוך את כולם?

האמת היא שכן.

ככה הוא נוהג, כמו לא מעט אידיוטים שאני מכיר ורואה על בסיס יומיומי.

יש אנשים שככה הם נוהגים.

פורסם
ה"גיבורים" האלו הם לא כל כך נפוצים בגלל שמה שהם עושים נחשב לחריג. זה מה שעושה את המצב ליותר מסוכן ומצריך אמצעים קשים בשביל לאכוף את העבירות שלהם.

לא נראה לי שמישהו פה טען שמתנחלי השמאל הם לא מסוכנים.

פשוט הם נפוצים וכולנו יודעים שהם נפוצים אז אפשר להתמודד איתם כמו עם כל מטרד שרואים כל יום.

למיטב זכרוני אתה הוא זה שטען שהם לא מסוכנים...

מעבר לכך זה שהם נפוצים לא הופך אותם לפחות בעייתיים, להיפך.

ולסיום, איך אתה מציע להתמודד איתם בהתחשב בכך שהם מטרד שרואים כל יום?

• תוכן חדש...