Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
נהג הפיג'ו פשוט לא מתעניין במה שקורה אבל אני מבטיח לך שאם היו עושים קמפיין ברדיו שמזכיר לאנשים כל כמה דקות שזה מפריע לאחרים שהם בשמאלי, אנשים היו מתחילים להקפיד על הימין.

זה אומר שצריך חינוך. אם הנהג יקפיד על הימין, לא תיהיה בכלל סיטואציה כמו זאת עם המיאטה. פתרנו את הבעיה! וזה אפשרי כבר היום. ולא צריך שטינקרים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

פריג'י, זה פשוט מאוד.

אף אחד לא יבזבז את הזמן שלו על דיווח על מישהו שנוסע בשמאל, אלא אם זה גם במהירות נמוכה מאוד ולא סבירה.

אם צילמו אותך וגם טרחו לדווח על זה, המשמעות היא שממש עצבנת מישהו או שסיכנת חיים.

מכל שעת נהיגה שבה אני מצלם את הדרך יש בערך רבע שעה של אנשים שנצמדים לשמאלי. לי יש תוכנות עריכה ממש קלות להפעלה אבל אני אפילו לא טורח להוציא את הקבצים האלו מהמצלמה.

אף אחד לא ידווח על זה כי לאף אחד לא אכפת.

אגב, טכנית, גם עכשיו אפשר לצלם מישהו ולבזבז זמן בתחנת משטרה כדי להגיש תלונה.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם
זה אומר שצריך חינוך. אם הנהג יקפיד על הימין, לא תיהיה בכלל סיטואציה כמו זאת עם המיאטה. פתרנו את הבעיה! וזה אפשרי כבר היום. ולא צריך שטינקרים.

ברצינות?

אתה אומר שאם נהג הפיג'ו לא יהיה שם אז נהג המיאטה ינהג כמו בן אדם?

אנחנו נוהגים על אותם כבישים?

פורסם

נהג הפיג'ו עשה פרובוקצייה והיה לו קליינט שהלך על זה.

אם צילמו אותך וגם טרחו לדווח על זה, המשמעות היא שממש עצבנת מישהו או שסיכנת חיים.

בדגש על עצבנת. זה אומר = סגירת חשבונות. סגרנו את המעגל!

לי יש תוכנות עריכה ממש קלות להפעלה אבל אני אפילו לא טורח להוציא את הקבצים האלו מהמצלמה.

אני חושב שיש בעיה עם עריכה, צריך לספק את המקור. אני לא משפטן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
פריג'י, זה פשוט מאוד.

אף אחד לא יבזבז את הזמן שלו על דיווח על מישהו שנוסע בימין, אלא אם זה גם במהירות נמוכה מאוד ולא סבירה.

.

אז עכשיו אני גם צריך לא לעצבן עבריינים שנוסעים באמצעי כמו הצלם מהפוסט הקודם בשביל לא לחטוף תלונה.

ברצינות?

אתה אומר שאם נהג הפיג'ו לא יהיה שם אז נהג המיאטה ינהג כמו בן אדם?

אנחנו נוהגים על אותם כבישים?

לדעתי - תפחית 90% מהמקרים.

ב-10% שיישארו המשטרה תהנה מאוד לטפל.

פורסם

כשאני מדבר על עריכה אני מדבר על לערוך בשביל יוטיוב, לא בשביל המשטרה.

אז מה שאני אומר זה שאני אפילו לא טורח להתעסק עם עבירות של משמעת נתיבים כי 90% מהנהגים לא מבינים אפיל מה לא בסדר עם זה.

זה כבר קרה לי. העליתי סרטונים פעם שבהם רואים מישהו שנוסע בשמאל 100 מטר לפני (אני בימין) וכולם מצפצפים לו ומהבהבים.

רוב התגובות שנכתבו היו "מה הבעיה? שפשוט יעברו מימין".

יכול להיות שספציפית במקרה הזה נהג הפיג'ו עשה פרובוקציה (סביר להניח שלא) אבל אני נתקל לפחות ב10 אידיוטים כאלו כל יום, שלא מחפשים פרובוקציה אלא פשוט לא מודעים למה שהם עושים.

ושוב, אתה מתעלם לגמרי מהקטע של גם אם נהג הפיג'ו לא יהיה שם, נהג המיאטה עדיין ינהג בפראות כי הוא נהנה מזה!

פורסם

ממספר הרכב של הראשון אתה יכול ללמוד שיש לו ולמשפחתו מספיק כסף כדי שהחוק לא יעניין אותם.

השני סתם אוויל חסר כל יכולת נהיגה וקריאת הכביש.

כמו שאמר צביפר - צריך לדעת לקרוא אותם, לשמור מהם מרחק ולתת למשטרה לטפל בהם, הבעיה היא שלפחות הנהג השני נוהג כמו שוטר תנועה.

פורסם
על פי מה שאני למדתי בחיים, את נהג הפיג'ו אפשר לחנך אם רק יעשו אכיפת נתיבים.

לא חייבים אפילו לתת קנסות אלא פשוט לעכב ולתת אזהרות, ביחד עם הסבר ואולי עלון שמסביר שוב את המשמעות והחשיבות של משמעת נתיבים.

לחנך? הדבר הראשון שלומדים בשיעורי נהיגה ומהווה פסילה אוטו' בטסט, זה אי שמירה על הנתיב הימני.

פורסם

כן, ואנשים חושבים שזה משהו ש"לומדים לטסט" ואחרי זה לא אכפת להם.

בגלל זה יש ריענון אחרי כמה שנים.

לדעתי צריך לעשות מבצע שבו מזכירים את זה לאנשים עם אזהרות וקמפיינים של מודעות.

פורסם (נערך)
הנה דוגמה למישהו שגם אם כולם יהיו בימין הוא עדיין ייתפרע.

הנה מישהו שהכביש שייך לאבא שלו וחותך נתיבים גם אם אין בהם "מכשול".

ja1DVcww

בסירטון נראשון נהג המיני אומנם נהג בפראות וזה כמובן לא בסדר, אבל לא הבחנתי שהוא חתך מישהו בפראות במרחק מסוכן. בלי קשר צריך להוריד נהגים כאלה מהכביש וזה תפקידה של משטרה.

בסירטון השני הבחור "נזכר" שהוא צריך לפנות השבריר שניה קיבל החלטה וביצע תמרון בלי להסתכל. הייתי גם במצב כזה: נהגתי על יוקון, כמובן בנתיב הימני. מישהו משמאלי החליט שהוא עוקף, חותך אותי כדי להספיק לפנות ימינה (אני מעריך כ20 מטר מהצומת). זה היה די ברוטאלי ואני נאלצתי לבלום בלימת חירום כי הוא גם בלם כדי להצליח לפנות(כל זה קרה בשבריר של שניה). הוא נהג על סופרב, יוקון שלי הייתי מוגבהית אם פגושי פלדה מקוריים שמחוברים בברגים לשלדת סולם חסונה. גובה הפגוש היה ברמה של חלונות.

אני ראיתי את אשתו מסתכלת עלי עם פחד בעיניים ותדהמה כי עוד שינה הרכב שלי היה נכנס לסופרב ויוצא מצד השני, הרי שלדת סולם לא מתקפלת, בטח ובטח כאשר היא לא פוגעת בקורות חיזוק של הרכב.

לא היה לי לאן לתמרן, היה לי רק אפשרות לדפוק ברקס. יוקון שלי שקל 2.5 טון עם צמיגי כביש/שטח 50/50, כך שמרחק בלימה של היוקון לא בדיוק כמו למכונית ספורט עם ברמבו, במיוחד שהגודל של הדיסקים מקדימה כמו לגולף MK4.

אני מניח שהוא חשב בגלל שיש לי מרווח גדול מהרכב שלפנים הוא יספיק לבצע את התמרון. מה שהוא לא הבין אז שאני מחזיק את המרווח הגדול במיוחד בגלל יכולת הרכב שלי לבלום, כי זה בלום כמו משאית.

הבן אדם עשה טעות, הגבתי נכון והוא שרד.ואני בטוח שהוא הבין ופעם הבאה לא יעשה את זה, אשתו לא תתן לו (בחיים עוד לא ראיתי מבט כזה, כאילו שהיא מסתכלת על כל החיים שעוברים לפניה).

האם הלשנה הייתה עוזרת במקרה כזה? לא. אבל חינוך - כן.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם
באמת?

אתה לא רואה אותו חותך ונוהג בצורה מסוכנת?

0:08

אל תעשה מזה דרמות. כן הוא התפרע, אבל הוא עבר לנתיב הימני כאשר רכב מאחוריו היה במרחק גדול.

יש מדינות איפה דין על עבירות שונות זה מכות עם מקלות ברגליים. אתה רוצה ליישם גם כאן ענישה "יצירתית". יש גם מקומות ששורפים אנשים עם נתיות מסויימות (או זורקים מבינינים - תלוי ממצב הרוח כניראה), חותכים ראשים. מה זה אומר? האם באותם מדינות אין עבירות תנועה ואנשים עם נתיות מסויימות?

אני לא אומר להקל, אבל זה גם לא אומר להקצין.

• תוכן חדש...