Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי מיצובישי ספורטבק 1.8 שנת 2010 עם 22000 קילומטר בלבד.

לאחרונה שמתי לב לרעש שריקה מעצבן במיוחד מאזור רצועת המנוע.

בביקור הראשון במוסך המרכזי חשבו שהרעש הוא מהרצועה עצמה למרות שהיא נראית חדשה לחלוטין והחליפו את הכיוון שלה.

הרעש נעלם לכחודש והיום חזר.

ניגשתי שוב למוסך המרכזי והפעם בפירוק של הרצועה הם הבחינו כי ישנו חופש בפולי הראשון הגדול ביותר (אני מקווה שזה אכן נקרא פולי - אחד הגלגלים שעליהם יושבת הרצועה).

הם ניסו לגרז ולשמן אותו והרעש נעלם אך אחר הצהריים הוא חזר.

הצעת המחיר שלהם לחלק חדש הוא 1,650 ש"ח כאשר ביום ראשון יחפשו לי חלק משומש.

כשטיפלתי לבד באופנוע שלי, השתמשתי בשירותיו של אתר שבו היו דיאגרמות של החלקים ועזר לי באיתור המק"טים: http://www.bike-parts-honda.com/pieces-honda-detail-16363-13KPC1S1-XL125V7-2007-E__0200-125+VARADERO.html

אני מחפש אתר שכזה למיצובישי שלי על מנת שאוכל למצוא את החלק בזול יותר מחו"ל.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר אתר שכזה או אולי את המק"ט של החלק.

פורסם

תודה רבה על הקישור המועיל.

לצערי לא הצלחתי לאתר את החלק המדובר בסכמות באתר.

אני מעלה תמונות שלו ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לסכמה הנכונה.

אם צריך לתת מספר שלדה, אעלה אותו.

פולי 1.jpgפולי 2.jpg

פורסם

שמע, נכנסתי לאחד הרכבים שם, הכי קרוב שחשבתי לדגם שלך וראיתי שמדובר בשרשרת תזמון בדגם הזה ולא רצועה.

אבל, איני יודע לומר זאת בוודאות.

וגם, כבר נתקלתי בהתייחסות לרצועת אביזרים כרצועת מנוע, בניגוד לפשוט רצועת טיימינג.

בכל אופן, זו דעתי. כנס לתפריט שציינתי וראה בעצמך.

פורסם

הינה קישור של החלק באתר של המקטים תוכל ללחוץ עליו ולראות את השם :

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Mitsubishi&ssd=%24HQwXW1d0BAUFAwRZUEtMRVFdW1d0AVNRSkxsdANcdW1mNAJOa0lXFA%24&vid=7843&cid=&uid=228270

זה מתאים לרכב שלך ב 100 אחוז לפי המספר שלדה ששלחת לי.

תרשום גם את המקט באייבי תוכל לראות תמונות של החלק.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם (נערך)

זה נראה מאוד דומה אך בסכמה חוץ מהגלגל והבורג שתופס אותו, אני לא מכיר אף אחד משאר החלקים מכיוון שאיני מכיר את המנוע ואין הוא נראה מבפנים.

כאשר פותחים את מכסה המנוע ומסתכלים על המנוע, הפולי הזה הוא בקדמת המנוע מצד שמאל למעלה והוא הכי גדול מבין כל הגלגלים שמסובבים את הרצועה הזו.

עריכה: עכשיו כשאני מסתכל יותר לעומק, נראה שהחלק הזה הוא לא בדיוק זה. תסתכלו על התמונה שהעליתי לעומת החלק בסכמה.

נראה שהפולי הזה בתמונה הוא כמו גאנט מגנזיום (אמנם מפלסטיק) ובסכמה הוא נראה שונה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

יש כל כך הרבה דגמים באתר הזה, מכסה כל דגם בעולם לדעתי.

לפי התמונה שהעלת זאת הרצועת אביזרים/עזר. רצועת מנוע זה הטיימינג אבל כבר ראיתי שלא תמיד מדייקים בזה.

גם רצועת הטיימינג והפולים אמורים להיות מכוסים.

• תוכן חדש...