Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום, יש לי עבודה נוספת לא גדולה בחלוקה של מוצרים קטנים, העבודה היא בתוך העיר הנסיעות בערך

30 ק"מ ליום, מחפש רכב אמין, עדיפות לאוטמטי, וצריכת דלק סבירה, בתקציב עד 40k ש"ח.

תנו המלצות

תודה

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

ארתור שלום,

בגלל שזה עבודה, בגלל שהרכב צריך לשרת אותך באמינות מוחלטת, בלי יותר מדי התעסקויות, בגלל שאתה לא צריך 'טנדרון' למשלוחים של הדברים הקטנים, בגלל שאתה מסתובב בעיר מחפש חניות, בגלל שחובה מזגן נורמלי, בגלל כל אלה הייתי ממליץ לך ללכת על מכוניות שהן הכי "מיין סטרים", ולא לחפש הרפתקאות עם משהו בעל ניחוח ספורטיבי או שם אקזוטי כלשהו.

כעיקרון אם תבחר ברכב עם גיר רובוטי כלשהו הוא יהיה פחות נעים לנסיעה עירונית אבל יהיה חסכוני יותר מגיר פלנטרי רגיל.

מהקטנות אתה יכול לחפש טויוטה אייגו / סיטרואן C1 / פיג'ו 107 - הן אותו רכב בדיוק - מצא את החדש והמטופל במחיר שמתאים לך.

טיפה יותר גדול אתה יכול למצוא פיקנטו או I10 שיהיו עם גיר אוטומטי 'רגיל', נהנות ממוניטין של אמינות ובהחלט מספיק קטנות להשתחל לכל חור בעיר אבל לתת תחושה של רכב גדול יותר.

עוד טיפה יותר גדול אתה יכול למצוא את ה I20 של יונדאי או קיה ריו, אבל הן לא יהיו ממש חסכוניות. סוזוקי סוויפט תהיה גם בחירה מצויינת אבל באותו המחיר תצטרך להתפשר בשנתון.

או פשוט למצוא I30 או סיד - שיש אלפים מהן על הכביש ומאות למכירה, ולמצוא את האוטו הכי שמור ומשטופל. לא יהיו לך ריגושים מוטוריים אבל אלו סוסי עבודה בתנאי שטופלו בזמן.

עוד דבר שהייתי עושה זה עובר על מודעות המכירה כאן באתר, ומחפש מכוניות שכשאתה רואה אותן אתה שואל את עצמך "למה לא בעצם?"

בהצלחה,

שלומי

פורסם

שכחתי לציין לפעמים אני יצטרך לשים שתי כסאות בטיחות מדי פעם, כשאישתי לא יכולה לאסוף את הילדים עם האוטו שלה. אז סופר מיני לא בקטגוריה שלי.

פורסם

טוב עשיתי קצת חיפושים באתרי המכירה מצאתי כמה רכבים תגידו מה דעתכם?

טויוטה run-x שנתון 06-07

סיוויק הצ'בק 06-08 (רובוטית)

סובארו b3 הצ'בק 08-09

יש עוד המלצות?

פורסם

לא מכיר את הטויוטה והסיוויק.. אבל הB3 5D לא חסכונית בדלק, אמינה - אבל ממש לא חסכונית בדלק.

פורסם

אני משווה טויוטה לסובארו - לא מכיר את ההונדה

לפי דבריך האוטו יעשה כ 600 - 700 ק"מ בחודש . זה לא הרבה . נניח לצורך הדיון צריכה של 1 ל 8 בעיר (תאמין לי בנסיעות קצרות עם מזגן זה ריאלי)

כלומר סה"כ צריכה בערך 90 ליטר בחודש . עכשיו נניח שהטויוטה חסכונית מהסובארו ב 15% אז הרווחת כ-13 ליטר בחודש .

במחירי היום זה תוספת של 70 עד 80 שקל בחודש - לא כואב מדי ואם הדלק הוא הוצאה מוכרת למס הכנסה אז הנזק עוד יותר קטן

לסובארו B3 שוק גרוע עד לא קיים ולכן אם האוטו נוח ומתאים לצרכים שהגדרת זאת היתה הבחירה הראשונה שלי - לדעתי עם 40K תמצא גם באיזור 2010 - 2011

פורסם

אפשר גם מיצובישי לנסר מ 2010 ואילך. יהיה יותר חסכוני מ B3 ולא פחות אמין . רובן היו בציי רכב אך אם תמצא פרטית ושמורה זו בחירה טובה

פורסם
אפשר גם מיצובישי לנסר מ 2010 ואילך. יהיה יותר חסכוני מ B3 ולא פחות אמין . רובן היו בציי רכב אך אם תמצא פרטית ושמורה זו בחירה טובה

במנוע 1.5 או 1.8?

פורסם

אני יכול להעיד על 1.5 מנסיון בליסינג אבל שוב -בנסיעה שמתוארת כאן אין הבדל גדול

יש שרשור שחבר פורום דווח על קניית 1.8 פרטית ושמורה -בצע חיפוש

• תוכן חדש...