Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני יודע שהמחירים ברשת הם גבוהים מאוד והכל ניתן להשיג ביותר זול,

אבל היחס בין המחירים הוא זהה.... כלומר מה שיקר באינטרנט יהיה קצת פחות יקר אם נחפש טוב, ומה שמאוד יקר באינטרנט... יהיה רק יקר אם נחפש טוב...

אז ככה...

הרבה שיחות שמעתי \ קראתי על קומפננטים...

השמות המובילים היו מורל ואמ בי קורט...

השאלה שלי... איך שאת האמ בי קורט DSD... מוכרים ב 1000 שקל,

ולעומת זאת קומפננט של חברת לאנזר... נגיד דגם VB6.1 מוכרים ב 1900 שקל !

מה דעתכם ההשואה בין הסטים ?...

האם לאנזר באמת מוצלחים יותר מ אמ בי קורט ?

פורסם

תראה את הקומפוננט של לאנזר אני לא הכי מכיר אבל אתה מדבר על חברה שמייצרת המון מוצרים בזול לעומת MBQ שמתמחה רק ברמקולים. אם אתה שואל לדעתי הMB עדיפים!

פורסם

נו, כיביכול מייצרת המון בזול...

אבל!, הסט קומפננט שלה עדין עולה כמעט פי 2 ?...

מדוע ולמה ?..

אולי זה באמת סט מוצלח ?........

פורסם

בכל זאת הסט הזה הוא הטוב ביותר שלהם אתה לא מצפה שימכרו לך אותו ב800 ש"ח,

הסט הכי טוב של MBQ עולה פי 4 ממנו. לMBQ-D יש מוניטין די טוב אתה מוזמן לשמוע יום שבת במפגש ברכב של KICKER(עופר)

פורסם

אחי כמו ש FASTGT אמר MB QUART היא חברה שמייצרת אך ורק רמקולים מה שהופך אותם לחברת על בנושא זה, LANZAR היא חברה סבירה בסה"כ אבל אם אתה שואל אותי מנסיון אישי תמיד תיקח קומפוננט של MB QUART על קומפוננט של LANZAR , גם אם המחיר לא מדבר אלייך וחוץ מזה אם יש לך 1900 ש"ח לבזבז על סט טוב, אתה יכול לשקול עוד כמה אופציות טובות :!:

Do you wana hear it or Ya wana pump it

פורסם

אכן , לאנזאר מייצרת בד"כ מוצרים זולים ו MBQ מתמחה רק ברמקולים. אולם במקרה הזה השווית את הסט הזול ביותר של MBQ עם סדרת ה Vibe pro של לאנזאר שהיא בין היקרות שלהם.

לדעתי 1800 זה מחיר מוגזם לחלוטין לרמקול הזה ואם אני לא טועה ראיתי אותו באחד המכרזים בפחות מחצי , אולם עדיין יכול להיות שהוא יישמע יותר טוב מסדרת ה DSD

(לא בטוח לחלוטין)

Leon Cupra 2009

פורסם
בכל זאת הסט הזה הוא הטוב ביותר שלהם אתה לא מצפה שימכרו לך אותו ב800 ש"ח,

הסט הכי טוב של MBQ עולה פי 4 ממנו. לMBQ-D יש מוניטין די טוב אתה מוזמן לשמוע יום שבת במפגש ברכב של KICKER(עופר)

אתם כבר עושים חדר סאונד מהרכב שלי?????

סתאאאאם תבואו בכיף, אני רק מקווה שיהיה לי את הרכב בשבת- אם לא אז אני יבוא עם 2 גלגלים (music cycle ). :lol:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...