Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התפוטרתי, מה עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי כמעט 6 שנות עבודה בחברה X, מתוכן שנתיים אחרונות תחת בעלות חברה Y. בשנה האחרונה הרגשתי שאני עובד כבר בחברה Y תחת השם X עם תנאים פחות טובים מ-X ומועסקי Y המקוריים, לא הצלחנו להגיע לעמק השווה - אתמול התפוטרתי, בקרוב שימוע.

מדובר בתחום המכירות, בעצם העבודה הראשונה שלי במשרה מלאה מאז השחרור מצה"ל.

אז, מה עכשיו? מה מגיע לי? מה אני חייב? איך ממשיכים? היכן לחפש (משהו בנוסף ל-JOBMASTER)?

ואם יש לכך משמעות - אני בהליך מתקדם של פתיחת עסק.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהנחה שאתה עובד חודשי: זה תלוי בהסכם העובדה שלך. אם אתה חתום על סעיף 14 תקבל את הכסף שהמעביד הפריש לטובת פיצויי פיטורין במהלך העסקתך, חודש משכורת מכל שנה בה עבדת (לפי המשכורת שהייתה לך כל שנה). אם אתה לא חתום על סעיף 14 תקבל את המשכורת האחרונה כפול 6.

כך או כך מדובר בסכום נכבד יחסית שמומלץ מאוד לא לבזבז אלא לשמור לפנסיה. אתה יכול למשוך עד תקרה של 12500 ש"ח עבור כל שנת עבודה ללא מס, אבל שוב - זה לא מומלץ. כמו כן תקבל 30 ימי התראה מראש בהם תמשיך לעבוד ולקבל משכורת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כבר פוטרת ורק בקרוב השימוע?

כנראה עוד לא פוטרת ודברים יכולים להשתנות.

לגבי מה עכשיו, כמו שאמרו מגיע לך חודש של שכר נוסף בין אם יחליטו שעליך להגיע לעבודה או לא.

כמו כן, מגיעים לך כספי הפיצויים שלך שהופרשו לקרן הפנסיה, אתה יכול למשוך או לא, בכל מקרה, הצטייד בטופס 161 חתום על ידי החברה.

משכנתא זה קל

פורסם

מעולם לא שמעתי על מישהו שהגיע לשימוע ואמרו לו "טוב, סתם, יגאל שילון פה" זה פרוצדורה כסת"חית, מי שקיבל מכתב שימוע - פוטר דה פאקטו מנסיוני

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

היום לכל אחד יש את סעיף 14 - הפרשה לפנסיה כוללת בתוכה את סעיף 14 (מבחינת החוק).

הדבר היחיד שנשאר לבדוק - האם הפרישו עבורך את המינימום הנדרש בסעיף הפיצויים (6% לחודש על חשבון הפיצויים) או את המקסימום (8.33% לחודש על חשבון הפיצויים).

אם הפרישו את המינימום - אז צריכים להשלים לך את ההפרש (2.33% לכל חודש).

פורסם
היום לכל אחד יש את סעיף 14 - הפרשה לפנסיה כוללת בתוכה את סעיף 14 (מבחינת החוק).

הדבר היחיד שנשאר לבדוק - האם הפרישו עבורך את המינימום הנדרש בסעיף הפיצויים (6% לחודש על חשבון הפיצויים) או את המקסימום (8.33% לחודש על חשבון הפיצויים).

אם הפרישו את המינימום - אז צריכים להשלים לך את ההפרש (2.33% לכל חודש).

צודק. רק לחדד את הנקודה- היום זה 6%. מכיוון שפות"ש עבד בערך החל משנת 2010, יש לשים לב שהשיעורים היו יותר נמוכים בשנים אלו (2010- 2.5%, 2011- 3.34%, 2012- 4.18%, 2013- 5%)

פורסם
כבר פוטרת ורק בקרוב השימוע?

בהרבה מקומות שימוע זה עניין פורמלי לחלוטין.

אם זומנת לשימוע, זה אומר שאתה 1.999999999 רגל בחוץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פות"ש, מה מגיע לך זה מורכב. מגיעה לך התראה של 30 יום לפני הפיטורים. אם אתה/המעסיק לא יירצה שתעבוד, ישלמו לך את המשכורת אחרונה פעם נוספת ותשב בבית. אני זוכר שאתה עובד ברשת אלקטרוניקה, אז זה נכון גם אם אתה גלובלי וגם אם שעתי.

פיצויים תקבל משכורת ממוצעת/משכורת אחרונה כפול וותק. תלוי מה רשום בחוזה, אם רשום אני לא בקיא בפרטים הקטנים אבל אני עובד באותו תחום.

יש גם רכיב מסויים שאפשר למשוך מהפנסיה תחת אחוז מס מסויים, בקרן הפנסיה ייתנו לך את הפרטים שנוגעים לך, צור איתם קשר אחרי סיום העבודה.

כמובן גם תקבל את יתרת ימי החופש וההבראה שצבורה לך, וגם את כל התגמולים האישיים על עמידה ביעדים/מכירות אישיות (אם זה משולם אצלכם שוטף +..) .

בגדול זה העיקר.

שיהיה בהצלחה.

עסק באלקטרוניקה (?) זה לא דבר פשוט.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
צודק. רק לחדד את הנקודה- היום זה 6%. מכיוון שפות"ש עבד בערך החל משנת 2010, יש לשים לב שהשיעורים היו יותר נמוכים בשנים אלו (2010- 2.5%, 2011- 3.34%, 2012- 4.18%, 2013- 5%)

מה זה אומר? על 2011 אמורים להשלים לי 4.99% בהנחה שהפרישו את המינימום? איך אני מחשב את זה?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

חשוב להדגיש- בשום פנים ואופן אל תמשוך את כספי הפיצויים מקרו הפנסיה, כדי לא לדפוק לך את הפנסיה. אם אתה לחוץ כספית, ברר אם תוכל לקחת הלוואה מקרן הפנסיה.

בכל מקרה, אם אתה בביטוח מנהלים תעביר מיד את הכסף לקרן פנסיה. זכור שסוכן הביטוח מוטה כי הוא מרויח יותר אם אתה משאיר את הכסף בביטוח מנהלים.

פורסם
מעולם לא שמעתי על מישהו שהגיע לשימוע ואמרו לו "טוב, סתם, יגאל שילון פה" זה פרוצדורה כסת"חית, מי שקיבל מכתב שימוע - פוטר דה פאקטו מנסיוני

ועוד איך. הרבה מעסיקים משתמשים בכלי הזה כצעד "דיר באלקײ.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...