Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מתחיל מאוהב - ביקורות הרכב של Savagegeese

נהג מתחיל
שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מיינארד ג'יימס קינן פוגש את כריס האריס (ומוריד לו כאפה).

הגעתי אליהם בעקבות ביקורת הרכב של האבארת' 595 החדשה (האמריקאית).

בעיני זו הביקורת האולטימטיבית על הרכב הזה, לטוב ולרע. מכאן המשכתי לביקורות נוספות, שמראות כמה ביקורת רכב יכולה להיות יסודית, מקיפה ורלוונטית לצופים, כשרק רוצים.

הדובדבן שבקצפת - הסרט על האריאל אטום 3S, פשוט ללקק את האצבעות.

תענוג, אני מקווה שלא יתקלקלו שם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קטעים איתך, ראיתי בדיוק את הוידאו הזה אתמול.

ביקורת מקיפה מאוד, אפילו קצת יותר מדי לטעמי.. היה אפשר לקצץ שם 10-15 דק'.

אבל בהחלט ענייניים ומקצועיים, והיה נחמד לראות איך אדם שהגיע עם גישה מאוד 'אנטי' יצא דווקא די מבסוט בסה"כ.

אצפה באטום, בהמלצתך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה אתמול עשיתי לעמוד SUBSCRIBE וראיתי את הסרטון בלילה בהחלט אהבתי אותו, הפירוט ההסבר והכניסה לקטנות פשוט מעולה ללא ספק וכיף מאוד להקשיב לבחור, מדבר בדיוק על מה שצריך פה.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא התחברתי.

הלוואי שהיה ביוטיוב תחליף ראוי לכריס האריס.

היחידים שמתקרבים, לדעתי, הם דיקי וג'טרו מ-evo. חבל שהסרטונים בכיכובם יוצאים בתדירות נמוכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נחמד, אהבתי איך שמטשטשים את מד המהירות כשהוא מטייס...

לא כל כך הבנתי עם זו החדשה או לא, למעט מערכת המולטימדיה והג'אנטים כל היתר זהה לגרסא היוצאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מתוחת הפנים.

מחכה שיהיה לי זמן פנוי לעשות בינג'.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי רק את החלק שמדבר על נהיגה באבארט, והוא חובבני לחלוטין.

יותר מדי מלל איטי, שלא מתגבש לידי רצף קוהרנטי. הוא רק זורק התרשמויות מנהיגה בכבישים די סתמיים.

אם הוא לא שם לב שהבקרות לא מתנתקות, אז שלא ידבר על נהיגה של 9/10... כי הוא לא עשה את זה.

כריס האריס, הגם שהסגנון שלו לא תמיד לטעמי, הוא מקצוען. זה... חובבני מושקע. אני מוצא טעם בחוות דעת חובבניות (אני גם עושה כאלה...), כי הן נותנות פרספקטיבה נוספת, אבל... לא התלהבתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא צילם שנהג 9\10, מה גורם לך לחשוב שהוא לא עשה את זה?

חוץ מזה אתה סתם מקנא כי אני מאוהב במישהו אחר.

תפרגן לי קצת, מה קרה?

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הייתי רוצה זוגיות עם מי שלוקח הכל אישי, הייתי בוחר בזוגיות עם נקבה ולא איתך...

הוא לא עשה את זה, כי הוא טען בסרטון שהבקרות מתנתקות לגמרי, והן לא.

חוצמיזה, לא אמרתי שאין לביקורת ערך, אבל היא חובבנית. זו התרשמות של חובבן, שזה, כאמור, בסדר גמור, אבל לא נפלתי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא צילם שנהג 9\10, מה גורם לך לחשוב שהוא לא עשה את זה?

9/10 ממי שאומרים שהם נוהגים 9/10 - משקרים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה חובב של הרכב ולכן בולע בשקיקה כל פיקסל וכל פריים.

לחובב הרכב הכללי, 30 דקות סרטון זה האם-אם-אמא של כל אמ;לק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אני אשאל אותו.

עריכה: בגירה לא נולדתי חסיד של הרכב (הספציפי הזה). באתי אליו בגישה דומה לזו של מארק (הקרח מהסרטונים) ויצאתי ממנו בתחושה דומה לזו של מארק. צפיתי בעוד סרטונים וראיתי שהדברים שמעניינים אותו מעניינים גם אותי בדרגה גבוהה של הלימה.

אם זה אומר שאני פחות רציני מלוחשים לשלדות כמוך וכמו החתיך שמקנא, סבבה. I call em as I see em ומבחינתי אני מרוצה.

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחת את הביקורת לכיוון לא נכון.

חו"ח לא היתה כל כוונה אפילו לרמוז שאתה פחות רציני, פשוט יש לך פינה חמה לרכב על בסיס הכרות אישית אז נהנית מהסרטון חרף (או בשל) היותו כ"כ ארוך.

למי שאין פינה חמה שכזו, מבחן דרכים לכל רכב בוידאו של חצי שעה הוא פשוט ארוך מידי והרוב המוחלט של הצופים יתחילו לדלג קדימה לאחר כמה דקות או כמוני, יסגרו את הסרטון כליל.

מקביל למבחן דרכים כתוב של 20 אלף מילים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...