Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שבוע שעבר שפשפו לי את הרכב מאחורה. (עמדתי בתור עם הרכב, ומישהו מאחורי הגיע בזוית לא טובה ושפשף את הפינה השמאלית מאחורה).

יש סימני שפשוף וירד הצבע ב3 נקודות. הבחור הפוגע מודה והחלפנו פרטים וביקש שאביא לו הצעת מחיר לתיקון.

הלכתי למוסך המרכזי בראשון לציון וקיבלתי הצעה על סך 1200 שקלים על שיפוץ וצביעה של האזור (שיפוץ מכיוון ובאחת הנקודות יש שקע של חומר של הטמבון שפשוט ירד. סוג של פלסטיק שחור כזה). ההצעה הזו נשמעת לי מוגזמת בלשון המעטה.

אז לפני שאני מעביר את ההצעה לבחור ונותן למוסך לעשות עליו קופה (או לחלופין מסתכן בלגרום לבחור שהיה מוכן לקחת אחריות לסרב לעשות זאת) רציתי לשאול אם זה נשמע לכם מחיר סביר לתיקון מהסוג הזה. (כמה כבר עולה טמבון חדש??)

מה הייתם עושים במקומי? מקבלים את ההצעה ומפילים על הבחור?

הולכים למוסך מורשה אחר לקבל הצעה אחרת?

רק אציין, זה רכב חדש בן חמישה חודשים ואני לא מעוניין בתיקון לא רציני.

20160525_095202.jpg

20160525_095202.jpg

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הבחור אשם לא משנה אם הוא לוקח אחריות או לא. מה אכפת לך כמה ההצעה של המוסך? זה בעיה של מי שפגע בך, במידה והוא לא מוכן לשלם תתבע את המקיף שלו הרי לפי הביטוח מי שפוגע מאחורה תמיד אשם.. אין לך מה לדאוג

פורסם

קצת נרגעתי. אך עדיין, אם אני יכול להוזיל לו מעט את העניין למה שלא אעשה זאת?

לא אמרתי שאתפשר על איכות התיקון, רק שההצעה הנוכחית נראית לי מוגזמת. לכן שאלתי מה דעתכם על ההצעה ומה הייתם עושים במקומי.

תודה רבה על התשובה!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כמו שזה נראה לי בעין לא מקצועי, פוליש וקס יורידו את הרוב מלבד הקילוף.

תתקן את זה ב 1200 ש"ח ועוד חודש... עוד מישהו ישרוט לך את הפגוש, כי זה סופו של כל פגוש.

ההמלצה שלי, גם בכדי לצאת הוגן (הרי אם זה היה הפוך לא היית רוצה שיחלבו אותך)

קח ממנו כמה מאות שקלים "פיצוי"

תתקן נקודתית עם מכחול ושלום על ישראל.

לא כל שריטה היא סוף העולם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מקרה דומה שהיה לי עם צבע לבן פנינה-

מוסך מורשה הציעו צביעה של כל הפגוש, בטענה שהצבע בעייתי, בעלות דומה למה שהוצע לך. הצעתי לבחור שפגע בי ללכת לפחח אחר...

נסגר בשעתיים עבודה, כמה מאות שקלים וצביעה מקומית של חלק קטן מהפגוש. לא ניתן להבחין בשום הבדלי גוון.

• תוכן חדש...