Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרי או סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

לעניין הקאמרי ההיברידית, אנחנו יכולים לייבא אותה במחיר של 169,000 שקלים. בארץ.

בברכה,

SMC

אני חושב שזה סוגר לך את ההטלבתות

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, זה לא סיפור חדש שהזמני אספקה שלהם עלובים, וזה היה משוער, והם לא ערוכים.

אגב למיטב הבנתי זה רק במדינות נידחות כמו שלנו, באירופה כרגע למיטב הבנתי זמן המתנה מקסימלי זה 3 חודשים.

פורסם
שלום,

לעניין הקאמרי ההיברידית, אנחנו יכולים לייבא אותה במחיר של 169,000 שקלים. בארץ.

בברכה,

SMC

על איזה דגם מדובר LE או XLE? מה לגביי אחריות באבץ במוסך מורשה

פורסם

הייתי בסקודה היום והתעניינתי באוקטביה RS סטיישן, אין ! צריך הזמנה מיוחדת

והמתנה של 4 חודשים ומחיר גבוה מ 230 אלף שח.

לא ניסיתי להתמקח,אז לא יודע מה היה המחיר.

ולפי מה שקראתי בשרשור,כנראה גם אחרי 4 חודשים לא הייתי רואה אותה.

פורסם

כן המצב בסקודה דיי עגום בלשון המעטה.

לא יודע אם זאת תוצאה ישירה של מצב המלאי שלהם ומההקצבות שהם מקבלים מהיצרן , אבל היחד והמצב הכללי פשוט מרגיש כל כך לא טוב שם.

התעניינתי בסונטה בסוכנות של יונדאי , מדהים איזה הבדל יש ביחס ובכלל באווירה בסוכנות.

2017 Type R

פורסם
בתור אחד שלהורים שלו יש סופרב 2016 L&K 280 כוח סוס 4X4

אין פה מה להשוות בכלל לשאר המתחרות. נכון הזמן המתנה ארוך בטירוף, אבל אתה לא תתחרט.

אם הקניה לא דחופה לך, קודם כל תשים מקדמה בסקודה ותבקש נסיעת מבחן על הגרסא שאני מדבר עליה^

(למרות שאם אני לא טועה גם רכב לנסיעות מבחן אין להם) אבל אם יש תעשה נסיעה ותבין על מה אני מדבר.

הרכב חסכוני (למרות המנוע 2000 סמ"ק העוצמתי) ההחלפת הילוכים מתבצעת במהירות מטורפת, אתה לא מרגיש בכלל שהרכב העביר לך הילוך רק אם תסתכל במחשב דרך אתה תשים לב לזה. בשיוט הסל"ד מאוד מאוד נמוך אפילו לפעמים מתחת ל 1500 (תלוי במהירות שלך) והחסכון בדלק מטורף וגם אם אתה נמצא בסלד כזה נמוך ברגע שתלחץ על הגז תקבל את כל הכוח ישר בלי שהאוטו יצטרך להוריד הילוך (אלא אם כן תלחץ ממש חזק על הדוושה שיכניס אותה למצב "קיק דאון")

התחושה בפנים היא יוקרתית ואיכות החומרים פצצה. אם חשוב לך פוזה לא נפלתי עם האוטו הזה מאנשים עם מרצדס שלא הפסיקו להתפעל מהאוטו ולא ידעו שמדובר "סהכ ביעני מונית סקודה" (כי שאומרים סקודה הדבר הראשון שעולה לראש הוא מונית) והיו בשוק מהרכב.

בכל מקרה אם לא דחוף לך הרכב, תשים מקדמה ותחכה לסופרב. אם דחוף לך הקנייה הייתי שוקל את המאזדה 6 החדשה

או אפילו הפאסאט החדשה שגם כן נהדרת

אגב משהו שאני צריך לציין זה ששמתי לב שיש בעיה קטנה בכל הסופרבים שראיתי (כולל שלנו)

כנראה פאק של החברה, מסביב לחלונות יש ניקל ובדלת ימין מאחורה הניקל יוצא טיפה מהמקום, לא משהו קריטי אתה הולך לחברה ומסדרים לך את זה בלי בעיה (יכול להיות שבחדשות שיוצאות מהחברה כבר אין את זה, כי את שלנו קיבלנו ב 20.1.16, אבל שמתי לב שבהרבה סופרב חדשות שראיתי יש את אותה הבעיה שהייתה לנו עם הניקל שיצא מהמקום טיפה)

מה לגביי הוספת שמן? האם יש צורך להוסיף שמן מנוע/גיר בין הטיפולים? יש רכבים שזה מוגדר בספר הרכב שיש צורך להוסיף וזה תקין. האם זה רלוונטי גם לסופרב החדשה?

המערכת מולטימדיה שמגיע בדגם L&K שונה מדגם שלא L&K חוץ מרמקולים של חברת CANTON? יש GPS מובנה או שרק דרך חיבור לטלפון? מערכת יכולה לנגן וידאו דרך USB (אני בין שאין כונן דיסקים במערכות החדשות) אם אפשר קצת לפרט בנושא, תודה מראש

פורסם
מה לגביי הוספת שמן? האם יש צורך להוסיף שמן מנוע/גיר בין הטיפולים? יש רכבים שזה מוגדר בספר הרכב שיש צורך להוסיף וזה תקין. האם זה רלוונטי גם לסופרב החדשה?

המערכת מולטימדיה שמגיע בדגם L&K שונה מדגם שלא L&K חוץ מרמקולים של חברת CANTON? יש GPS מובנה או שרק דרך חיבור לטלפון? מערכת יכולה לנגן וידאו דרך USB (אני בין שאין כונן דיסקים במערכות החדשות) אם אפשר קצת לפרט בנושא, תודה מראש

-המערכת מולטימדיה שמגיע בדגם L&K שונה מדגם שלא L&K חוץ מרמקולים של חברת CANTON?

כן אותה מולטימדיה

-יש GPS מובנה או שרק דרך חיבור לטלפון?

אין gps מובנה , רק דרך חיבור הטלפון

-מערכת יכולה לנגן וידאו דרך USB (אני בין שאין כונן דיסקים במערכות החדשות)

יש כונן דיסקים בתא הכפפות

פורסם
אני בדקתי גם מאזדה 6 שוב רכב נחמד אבל אני נכון לרגע הזה נעול על שני הדגמים שרשמתי בכותרת שרשור והייתי מאוד רוצה להתמקד בין יתרונות וחסרונות של שני רכבים אלה בלבד

... ובכל אופן... מדוע לא פאסאט?

נהגתי בסופרב החדשה ומאוד התאכזבתי בכל מה שקשור לתחושת העידון... הרגיש כמו אוקטביה מגודלת, בידוד רעשים לא משהו... משהו חסר שם או יותר נכון הגרמנים החליטו להחסיר כמה דברים מהסופרב.

אם יצא לך לעבור על מבחני רכב רלבנטים לקטגוריה (גם בארץ וגם בעולם) - אתה תקלוט מייד שכולם מדברים על העידון הזה שחסר בסופרב ויש אותו בפאסאט.

פורסם
כן המצב בסקודה דיי עגום בלשון המעטה.

לא יודע אם זאת תוצאה ישירה של מצב המלאי שלהם ומההקצבות שהם מקבלים מהיצרן , אבל היחד והמצב הכללי פשוט מרגיש כל כך לא טוב שם.

התעניינתי בסונטה בסוכנות של יונדאי , מדהים איזה הבדל יש ביחס ובכלל באווירה בסוכנות.

שותף לחוויה הזו, ביונדאי מדברים בגובה העיניים, מחזרים אחרי הלקוח ונותנים שירות אדיב, בצ'אמפיון אפשר רק לחלום על זה

פורסם

אני עם ה280 - ואין מחליף דיסקים בתא הכפפות, אין WAZE , יש google maps דרך CarPlay

ואכן, חסר איזה טאצ' של קלאסה באוטו..תקראו לזה עידון , או עוד קצת פאר בתא הנוסעים...

אבל זה לא משהו שמוד SPORT וגיר במוד ידני לא יודע להעלים בשניה...

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

דבר שלא הבנתי- סקודה עושים פרסומת שמטרתה (אם הבנתי נכון) שהם התקדמו וכו'- כוכבת הפרסומת היא סופרב L&K 4X4 הכי הכי- אי אפשר לקנות אותה.

מה עשיתם בזה? הפגנת יכולות?

• תוכן חדש...