Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש פיתרון זול לחבר את הסלולרי שלי למערכת על מנת לשמוע מוזיקה (לא צריך דיבורית, רק לחבר דרך יציאת האוזניות).

המערכת שיש ברכב היא GX-201LH.

מחיפושים ברשת, ראיתי מתאם של GROM ל AUX שמגיע עם צמת פיצול בין הכניסה למערכת, למתאם (חיים קלים :)).

http://gromaudio.com/store/aux1_adapters/subaru_05-09_auxiliary_3_5mm_input_adapter_kit.html

אשמח לשמוע ממכם חוות דעת ו\או המלצות למוצרים או פתרונות אחרים.

תודה מראש.

פורסם

תודה, חשבתי שלא אקבל תשובה וכבר הזמנתי את הפיתרון של גרום אודיו.

אחרי שיגיע ואחרי שאני אתקין, אוכל לשתף רשמים.

תודה רבה חבר.

פורסם

ולא סתם חבר, חבר כנופיה! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הצלחתי להוסיף חיבור AUX לסובארו שלי.

צריך לחבר 4 חוטים בחלק האחורי של המערכת המקורית, במקום החיבור הקיים שהוא הכנה לשליטה מההגה.

4 החוטים הם:

1) אודיו ימין

2) אודיו שמאל

3) אודיו קו משותף (אדמה של החוט)

4) אדמה של הרכב\מערכת (שונה מהחיבור של 3)

אני אחפש את את הפירוט המדוייק של החוטים ואעדכן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, קיבלתי את המוצר, ההתקנה היתה פשוטה מאוד, רק להוציא את המערכת, לחבר את הכבל ליציאה של הצ'נג'ר, להחזיר ולהפעיל.

אפילו לאחד כמוני, שיצא לי להתקין מערכות ברכב פעמים ספורות בחיים, זה לקח כחצי שעה כל הסיפור.

מהניסיון הקצר שהיה לי עם המוצר, התפעול פשוט, מעבירים לצ'נג'ר במערכת והחיבור עובד.

מבחינת שמע, שומעים מצויין, שום דבר רע על האיכות.

סה"כ מרוצה מאוד מהמוצר, מהצמה המוכנה ומהאיכות.

עכשיו נשאר שדרוג קל לרמקולים.

• תוכן חדש...