Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קיבלתי אתמול הודעה מ I-PARCEL

תוכן ההודעה:

i-parcel USA - Export team

לקוח/ה יקר/ה

אנו שמחים להודיעך כי הנך אמור/ה לקבל משלוח מארצות הברית באמצעות חברת i-parcel

על מנת לבצע את הליך השחרור מהמכס בארץ הנך נדרש/ת להמציא לידינו את מספר תעודת הזהות שלך

יש להקפיד לציין את תשע הספרות של תעודת הזהות לרבות מספר הביקורת

יובהר כי ללא נתון זה לא נוכל לצערנו לשלוח את החבילה מארה"ב לישראל שכן לא נוכל לשחררה במכס.

** החבילה עלתה לי עם המשלוח 61 דולר, לא הגעתי לרף המינימלי של המכס. מה אומרת פניה כזו והאם ידוע לכם אם אני צריך לשלם מחיר נוסף או שזה סה"כ עניין בירוקרטי בגלל גודל החבילה? (סה"כ 1 גלון של סבון לרכב).

תודה

Opel Adam S 2017

פורסם

נוהל תקין, לא קשור לשום תשלום.

אמזון גובים מיסים בתשלום הראשוני, אם לא שילמת בהתחלה לא תצטרך לשלם כלל.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא היה צורך להוסיף מיסים לפי אמאזון, מצאתי במקרה משהו בהנחה אז יצא לי מתחת לרף של ה 75 דולר.

אם זה ככה אז אני רגוע, תודה רבה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מחזק את מה שכתב אריק,

הם לא רוצים ממך מיסים.

זה רק לצורכי מעקב של הרשויות

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

שום כלום שחרור פרטני מהמכס .

להבדיל ממשלוח של דואר רגיל שנסרק רנדומלית . חבילות בבלדרות עוברות תהליך של שחרור פרטני כלומר הכל עובר דרך המכס.

זהו תהליך רגיל לחלוטין בהזמנות מאמון . אתה יכול להכניס בחשבון שלך את מס' הת.ז כך שבפעם הבאה זה אוטומטית ולא בהודעה במייל.

• תוכן חדש...