Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם..

לאחר התעניינות וחיפוש באליאקספרס נתקלתי בשעון Xiaomi Mi Band 1s

האם הוא מומלץ ומוכר? הפונקציות החשובות לי הם, דופק, קלוריות, מרחק, צעדים .

מומלץ השעון הנ"ל או כדאי משהו אחר?

תודה רבה

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מה טווח המחירים שלך?

Xiaomi Mi Band 1s זה לא שעון אלא רצועה שמתחברת לפלאפון..

כיום יש לגארמין סידרה של שעוני ריצה (ופעילויות נוספות) עם חיישן דופק מובנה ללא צורך ברצועה חיצונית.

המחירים מתחילים מסביבות ה1000 שקל לשעון ריצה בסיסי ומגיעים לאיזור ה2400 שקל לשעון טריאטלון.

לא מדובר בצעצועים זולים אלא בשעון ספורט איכותי מרובה יכולות, המחיר בהתאם.

לחילופין, ניתן ללכת על הסמסונג gear s2 שגם הוא מצוייד בחיישן דופק פנימי ויודע לתת לך כל מה שביקשת, יחד עם יכולות סמארטווץ' מלאות. יש לו את החסרונות שלו בדמות אורך חיי סוללה בעיתיים, לא עמיד למים וכו'...

אני הייתי בהתלבטות שלך ולבסוף רכשתי בשבוע שעבר את ספינת הדגל של גארמין fenix3 hr. עלה לי 2400 שקל דרך היבואן הרישמי (רונלייט), יחד עם שנתיים אחראיות מלאה.

יום טוב גם לך

פורסם

זה לא המחיר שחשבתי עליו. יש שעון במחיר סביר גם עם שעון ולא רק הפונקציות האלה? במחיר דומה או שאני מדמיין שיהיה דבר כזה?

Kia Sportage, 2014 

פורסם (נערך)

שעוני פולאר יחסית זולים, הדגמים הבסיסים מתחילים בסביבות 250 ש"ח ויש דגמים סבירים מאד (נניח FT4/FT7) סביב 400 ש"ח. בד"כ Buy2USA מציעים אותם במחיר סביר, ובהזמנה ישירה מחו"ל (נניח מ-nywatchsore שאותה אני מכיר) תוכל לחסוך עוד כמה שקלים. היבואן הוא אגנטק שמוכר במחירים קצת יותר גבוהים, אבל נותן שירות מצויין במחירים סבירים מאד.

לבן שלי קניתי בפינלנד SUUNTO M5 תמורת 80 אירו, אבל זו היתה כנראה מציאה חריגה. היצרן מצויין ובהחלט כדאי לחפש ברשת.

גארמין מתמחים ב-GPS, קרוב לודאי ששעונים שלהם כדאי לקנות בעקר עם ונקציה זו חשובה, אבל לא התעמקתי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גארמין מתמחים ב-GPS, קרוב לודאי ששעונים שלהם כדאי לקנות בעקר עם ונקציה זו חשובה, אבל לא התעמקתי.

הבחור ציין מרחק כאחת הדרישות, לכן המלצתי רק על שעונים עם GPS..

הבעיה ברוב שעוני הדופק זה שהם דורשים רצועת חזה. זו שטות לא נוחה ומבעסת.

לכן לדעתי אם כבר ללכת בכיוון הזה אז להשקיע בשעון שלא דורש רצועת חזה ויש בו GPS..

אבל אין ספק שזו השקעה יותר כבדה משאר הצעצועים..

לחלופין, אם לא רוצים להשקיע ורצועת דופק זה לא מכשול, אין סיבה אמיתית לרכוש שעון. אפשר פשוט לקנות רצועת דופק שמתחברת לפלאפון בבלותות', ישנן המון אפליקציות שישמחו להראות לך את כל הנתונים שציינת.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אני בעלים של הרצועת ספורט שציינת אך הדגם הקודם שבא ללא הדופק, אני מרוצה מאוד אבל קח בחשבון שהוא מודד צעדים לפי חיישנים מיוחדים ולא לפי GPS, ככה שממש מדוייק זה לא, אבל מה שכן בבדיקות שעשיתי זה באמת מדד את כמות הצעדים שספרתי, אבל יש כמה תנועות יד שיגרמו לו לחשוב שאתה הולך כשאתה בעצם במקום מה שיוסיף לך כמה עשרות עד כמה מאות צעדים ביום. אבל לעומת כ8000 צעדים לאיש עבודה ביום בממוצע זה לא הרבה. אם זה מיועד להליכות\ריצות זה מעולה.

חשוב מאוד לדעת שהפיצ'ר של הדופק לא מופעל אוטומטית אלה צריך להפעיל אותו ידנית מהתוכנה, קצת לא נח אם אתה מצפה לקבל מדידות אוטומטיות בזמן ריצה. יש מצב ששינוי את זה בגירסאות שיצאו מאז שבדקתי והוסיפו אופציה אוטומטית - תבדוק את זה.

עוד כמה פיצ'רים:

עמידות מלאה למים

רצועה טובה+, קיימות בשוק העולמי עשרות סוגים של רצועות (אני עם המקורית)

סוללה מספיקה לחודש

מתריע על שיחות מהטלפון (הוא רוטט כשמישהו מתקשר)

משמש כשעון מעורר, נודניק אוטומטי אם לא התעורר כל 10 דקות (מזהה לבד אם התעוררת או לא)

מד שינה אוטומטי, מזהה לבד מתי נרדמת, מתי קמת, כמה זמן ישנת וכמה זמן מתוך זה הייתה שינה עמוקה וכמה שינה לא עמוקה, וכמה פעמים התעורר באמצע.

אם יש לך שאלות נוספות מוזמן לשאול

פורסם
קח בחשבון שהוא מודד צעדים לפי חיישנים מיוחדים ולא לפי GPS

אין דבר כזה מדידת צעדים מGPS..

יום טוב גם לך

פורסם

לפני שאתה קונה שעון עם GPS - שהוא עסק די יקר - נסה אפליקציה כמן My Tracks של Google שתעקוב אחר המסלול שלך על מפה ותתן הרבה מאד מידע.

לגבי שעון דופק - אפשר להשתמש בטלפון בשילוב עם רצועה כגון Polar H6 או H7 שמתחברות לטלפון ב-BT והופכות אותו לשעון דופק. אאל"ט המחיר סביב 300 ש"ח במרשתת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין דבר כזה מדידת צעדים מGPS..

צודק, הכוונה שלי הייתה שהמדידה של המרחק באופן כולל נמדדת בעזרת חיישנים, מה שגורם לפעמים בסטייה בכמות צעדים מה שבסופו של דבר מסתכם במרחק הליכה לא הכי נכון

פורסם

האפליקציה שציינתי נותנת מיפוי של המסלול, מרחק, הפרשי גובה (כאשר אני מקיף את השכונה 3 פעמים אני מקבל עליה מצטברת של 220 מ') ודומני שאפשר להכניס נתונים אישיים ולקבל אומדן שריפת קלוריות.

לגבי שריפת הקלוריות - לכל חברה ומכשיר אלגוריתם אחר, ולכן מתקבלים מספרים שונים. למשל - האליפטיקל שעליו אני מתאמן סופר 1000 קלוריות לשעה, הפולאר מחשב 700 (מספר שנראה לי פחות מונפץ).

פורסם

בגדול אם אתה בחור שממש עקבי בספורט, חפש איש קבע והוא יעשה לך הנחה של 30% במגה ספורט על שעון של פולאר

אם החלטת שאתה רוצה משהו הרבה יותר זול הצמיד הזה יעשה לך את העבודה.

פורסם

הייתי חצי שנה עם הXiaomi MiBand, עברתי בסופו של דבר לשעון דופק ייעודי של SUUNTO.

הצמיד די לא מדוייק. הייתי יוצא לריצה עם הטלפון עם אפליקציית RunKeeper ומגלה שהXiaomi היה מפספס בערך בחצי קילומטר, או מוסיף לי כמה מאות מטרים של ריצה בזמן שאני בכלל בפגישה במשרד.

כרגע אני עדיין עונד אותו (כרגע על הצוואר, שם הוא אפילו פחות מדוייק) בעיקר בגלל נושא ההתראות שחסרות שלי בשעון שקניתי.

ההמלצה שלי - שעון חכם זול מדור קודם. ניתן לקנות Moto360 שכולל מד דופק בסביבות 400 ש"ח ברשת. לדעתי משתלם יותר מהXiaomi.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...