Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. uploadfromtaptalk1463342366312.jpg

זה המגבר. אשמח לדעת איך לכוון אותו כך שלא יבצע שום חיתוך. לא ראיתי בשום מקום חיתוך כזה עם כרטיסים ואשמח להכוונה. המגבר הולך לעבוד בגישור על כל שני ערוצים, מה לעשות עם ה2/4 channel input שבצד ואיפה מכוונים אותו? צריך לפתוח את המגבר? תודה רבה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

תקרא כאן :

http://www.rockfordfosgate.com/rftech/library/1995/3_amplifiers/man0989b_punch160x4-240x4_m.pdf

החיתוך תלוי באופן שבוא מורכבים הכרטיסים על התושבת

יש צד אחד שקובע FULL RANGE וצד שני

עם HP\LP שאותו אתה הופך בהתאם לכיוון החץ על מנת לקבוע LP או HP

בנוסף אתה צריך שהבורר יהיה על 2CH

פורסם (נערך)

מלך, תודה רבה .

אני צריך לפתוח את המגבר כדי לבצע את כיוון הכרטיסים ובורר הערוצים?

על כל שני ערוצים בגישור ישב קומפוננט. ממליץ על תצורת גישור מונו או גישור סטריאו כפי שמפורט בpdf שהעלית? ( גישור סטריאו פעם ראשונה שאני רואה כך, גישור מונו זה מה שחשבתי לעשות)

שאלה נוספת בבקשה, הטרמינלים מתאימים לחיבור נעל כבל "צינור". ממה שהבנתי נעל הכבל הכי גדולה היא 6 מ"מ. האם כבל כזה יספיק למתח מספיק ללא התחממויות למגבר? uploadfromtaptalk1463373105213.jpg

תודה רבה שוב

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
פורסם

יש לך פה הסבר מקיף על העניין.

http://rftech.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/172/~/using-the-xcard-crossover

1.עקרונית אתה לא צריך לפתוח את המגבר בשביל זה יש אתה הפתחים בתחתית

ואתה יכול לראות את הכרטיס עצמו עם הקבלים האדומים עליו.

2.על הכרטיס יש גם נגדים בעזרת שינוי הנגדים ניקבעת נקודת החיתוך שניתן

לחשב ע"י נוסחא המצורפת ב PDF

3.בדוק תחילה אם הכרטיסים לא מצויים במצב FULL RANGE זהוא מצב ברירת המחדל

ועושה רושם שכרטיסים כבר מחוברים במצב כזה ,מה שאומר שאתה לא צריך לעשות כלום.

4.שים לב שאתה עדיין צריך להעביר את הבורר ל 2CH

5.זה שהכניסות הם עבות לא אומר שאתה צריך להשתמש בכזו נעל

כל כבל בעובי 2.5 ממ ומעלה יהיה דיי והותר.

פורסם (נערך)

תודה קודם כל.

אתעסק במגבר היום ומקווה שאצליח לשים אותו על פול ריינג וכל החיתוך יהיה מהקרוס של הסט.

אוקי, בורר יהיה על 2ch, מה ממליץ? גישור מונו או גישור סטראו כפי שמפורט בpdf?

מה שאתה אומר בעצם שכבל2.5 מהמצבר יספיק לאספקת מתח למגבר? אני בכל מקרה אשים 6 מ"מ אני פשוט מנסה להבין.

מצטער על הטרחה, אבל אני פשוט לא מבין איך לשים את הכרטיסים על מנת לאפשר פול ריינג. אני לא רואה על הכרטיס שום כיוון או סממן כמו חץ או משהו

פורסם

שלוף אחד מהם וצלם לנו תמונות ברורות של שני הצדדים שלו.

היה שרשור דומה לא מזמן, לא מצליח למצוא אותו כרגע. :|

פורסם (נערך)

אוקי, מצאתי את החצים על הכרטיס, אם כרטיס אחד הכנסתי כמו הhigh ואחד כמו הlow אני על פול כרגע? זה פשוט לא מסתדר לי כי במידה ושני ערוצים אצה רוצה שיתנו בלואו ושניים בהיי זה לא באמת יתן פול. לא הבנתי את האיור שמחווה שזה מצב הפול ריינג. הכרטיסים נראים בדיוק כמו באיור בתמונה המצורפת וכרגע מוכנסים כמו שאמרתי.

יכול להיות שלפול ריינג צריך כרטיסים אחרים?

עריכה: נראה לי שהבנתי. במידה והכרטיס מופנה אלי, אני על פול. במידה והכרטיס הפוך, החצים קובעים את החיתוך. מקווה שזה זה

a5db71f5cae035ef278c1985f02b1011.jpg

פורסם (נערך)

לא, הצד השני אמור להיות FULL.

בצד הנוכחי, כש-LP מוכנס פנימה, אז הוא הפעיל ואם ה-HP מוכנס פנימה אז הוא הפעיל.

וערכת עם ההודעה שלי בדיוק כמו שכתבתי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
תודה קודם כל.

אתעסק במגבר היום ומקווה שאצליח לשים אותו על פול ריינג וכל החיתוך יהיה מהקרוס של הסט.

אוקי, בורר יהיה על 2ch, מה ממליץ? גישור מונו או גישור סטראו כפי שמפורט בpdf?

מה שאתה אומר בעצם שכבל2.5 מהמצבר יספיק לאספקת מתח למגבר? אני בכל מקרה אשים 6 מ"מ אני פשוט מנסה להבין.

מצטער על הטרחה, אבל אני פשוט לא מבין איך לשים את הכרטיסים על מנת לאפשר פול ריינג. אני לא רואה על הכרטיס שום כיוון או סממן כמו חץ או משהו

אמרתי 2.5 ממ עבור כבל לרמקולים ,כניראה לא הבנתי אותך טוב.

אם אתה מדבר על כבל מתח ,אז מינימום 8 גייג' מבית טוב.

פורסם

תודה uploadfromtaptalk1463415537947.jpg

לפי הטבלה הזו, 0 גייג' זה 8 מילימטר? משהו לא מסתדר לי כי ראיתי 0 וזה הרבה יותר עבה מ8. הבאתי כבל 6 מ"מ איכותי עם בידוד טוב, האם יספיק? אמור להחזיק רק את המגבר אורך חוט משהו כמו 4 מטרים.

פורסם

אני לא יודע על איזה כבל אתה מדבר מה המידה ומה האיכות.

אני כן יודע שרוקפורד ממליצים על פיוז חיצוני של 30A על הקו ,כל כבל 8 גייג מבית טוב

יכול להתמודד עם מתח כזה.

פורסם

בבקשה, 8 גייג׳ = קוטר 3.2ממ, שטח פנים 8.3ממ״ר

image.jpg

ו0 גייג׳ לצורך השוואה: קוטר 8.2ממ, שטח פנים 53.4ממ״ר

image.jpg

פורסם

שיחקת אותה עם ההשואה תודה. עכשיו אני רואה שהשש מילימטר שחשבתי הוא שש מילימטר בריבוע שטח חתך. מספיק טוב?

• תוכן חדש...