Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם סיאט לאון באזור השרון והקליטה של המון תחנות פשוט זוועה כבר כמה חודשים, חוץ מרדיוס 100fm ששומעים יחסית בסדר אז תחנות כמו 99fm, גלגל"צ וכדומה יש הפרעות ברמה שלא יכול לשמוע אותן. האם עוד מישהו סובל מאותה הבעיה? האם יש הצעות לפתרון? תודה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

זה קיים גם בטויוטה יאריס חדשה שידידה שלי קנתה, גלגל"צ נשמע בסדר אבל שאר התחנות לא נקלטות בכלל.

בגלל שהרכב עדיין באחריות היא הלכה למוסך יבואן לבדוק את העניין, אמרו לה שזו בעייה מוכרת וכרגע אין להם פיתרון.

יש לך רדיו מובנה מהחברה או שהחלפת למשהו אפטרמרקט?

פורסם

יש לי את מערכת המולטימדיה שקיבלתי עם הרכב לפני 5 שנים. מה שמוזר שעד לפני כחצי שנה הכל היה בסדר ופתאום התחילו בעיות הקליטה בלי כל קשר לכלום. מיותר לציין שזה מאוד מעצבן שיש קליטה כל כך גרועה וזה בעיקר באזור השרון, במקומות אחרים המצב קצת יותר טוב, כלומר המערכת לכאורה בסדר אחרת היו הפרעות כל הזמן בכל המקומות ולא רק כשאני באזור השרון

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

בעיה ברוב המולטימדיות.

אני זוכר שלפני שנתיים נסעתי עם מנהל המכירות של יונדאי ב I35 עם מולטימדיה.

שום תחנה היא לא קלטה, ואיכות הצליל הזכירה את הרדיו טייפים של רודסטאר משנות ה 80'.

שאלתי אותו למה הם לא נשארו עם המערכת המקורית המצויינת במקום האשפה המנצנצת הזו ?

ענה לי בכנות - בלי זה אף אחד לא יקנה את המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האם מותקנת ברכב מצלמת דרך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
האם מותקנת ברכב מצלמת דרך?

כן אכן מותקנת מצלמת דרך, האם לדעתך זו הסיבה להפרעה בקליטה?

כמובן שקל לבדוק את זה, אני אנתק את המצלמה ואראה מה קורה אבל ברור שאני צריך את המצלמה שתפעל במהלך כל הנסיעה.

יש דרך להתגבר על ההפרעה של המצלמה אם היא אכן המקור לבעיה?

פורסם
כן אכן מותקנת מצלמת דרך, האם לדעתך זו הסיבה להפרעה בקליטה?

כמובן שקל לבדוק את זה, אני אנתק את המצלמה ואראה מה קורה אבל ברור שאני צריך את המצלמה שתפעל במהלך כל הנסיעה.

יש דרך להתגבר על ההפרעה של המצלמה אם היא אכן המקור לבעיה?

תנתק את המצלמה. אצלי הייתה אחת שהרסה את הקליטה. רכשתי חדשה ויש לי קליטה מצויינת.

זה בעיקר, כנראה מגיע מתקע שבשקע המצית. יתכן והחלפתו תציל את המצב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תנתק את המצלמה. אצלי הייתה אחת שהרסה את הקליטה. רכשתי חדשה ויש לי קליטה מצויינת.

זה בעיקר, כנראה מגיע מתקע שבשקע המצית. יתכן והחלפתו תציל את המצב.

יש לי מצלמה טובה ואיכותית שרכשתי, בטח שלא ארכוש חדשה במקומה. עשיתי למצלמה חיבור ישיר לחשמל, לא משקע המצית. גם כשאני מנתק את המטען של הפלאפון משקע המצית הבעיה נמשכת. גם ברכב של אישתי (מזדה 3) בו אין מצלמה יש הפרעות קשות באותן תחנות, כלומר לא ברור מאליו שהמצלמה היא זו שיוצרת את ההפרעה. כנראה שפשוט אצטרך להסתמך יותר על האזנה דרך הרדיו האינטרנטי, אז כמובן שאין שום בעיה.

רק כדי לבדוק אם המצלמה היא הבעייתית אני אנסה לנתק אותה ולראות אם הבעיה נפתרה.

האם יתכן שנורות לד הן גם גורם שישבש קליטה של הרדיו?

תודה

פורסם

קרה לי דבר דומה במולטימדיה שקיבלתי עם הלאון 2011 שלי והבעייה הייתה איזה פיוז שרוף, טופל במסגרת האחריות.

פורסם
ספר לי איזה פיוז שרוף בלאון יכול לגרום לבעיות קליטה.

אם הייתי יודע הייתי אומר, זה מה שצמפיון אמרו לי בזמנו .

• תוכן חדש...