Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"סופר ג'יפ" לאשתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מעוניין להחליף את הראב 4 של אשתי.

היא מאוד מרוצה מהרכב (שנת 2013 ברמת גימור פרמיום). השימוש העיקרי הוא נסיעה בתוך העיר, כ- 5 אלף ק"מ בשנה עם 3 ילדים, כולל כסא ובוסטר.

האינטואיציה הראשונית היא ללכת על הראב 4 המחודש באותה רמת גימור (183K ש"ח על הכביש).

בסוכנות ראיתי שיש דגם היברידי (עם הנעה קידמית בלבד) באותה רמת גימור בתוספת של 10K ש"ח נוספים והמתנה של כ- 3 חודשים לקבלת הרכב (אגב, המערכת היברידית של לקסוס).

עברתי בסוכנויות וראיתי את הטוסון ואת הספורטאז' החדשים במחירים מצחיקים. מצד אחד נראה עסקה טובה, מצד שני הראב 4 מרווח יותר ונראה לי עשוי טוב יותר.

עד כמה כדאי ללכת על הראב 4 בכלל ועל הדגם ההיברידי בפרט?

עריכה אחרונה על ידי Random
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה ״סופר ג׳יפ״? פעם ראשונה שאני נתקל במונח הזה...

אין לי נסיון איתו, אבל הביקורות על הדגם ההיברידי לא מדהימות.

פורסם
מה זה ״סופר ג׳יפ״? פעם ראשונה שאני נתקל במונח הזה...

אין לי נסיון איתו, אבל הביקורות על הדגם ההיברידי לא מדהימות.

זה ג'יפ שנוסעים איתו לסופר :)

פורסם

סופר ג׳יפ זה ג׳יפ כדי לנסוע לסופר. לדעתי הראב4 הוא עסקה לא משהו במחיר שהוא נמכר

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לדעתי הספורטאז׳ הבסיסי (או אפילו 2.0 אורבן, או תכלס כל גרסה של הרכב הזה נכנסת לך בתקציב) מהווה תמורה מצוינת למחיר. גם CRV מתאים.

פורסם

אם אני מתלבט בין ראב 4 עם מנוע בנזין 2.0 והנעה כפולה לבין הדגם ההיברידי עם הנעה קידמית בתוספת של 10K ש"ח - מה עדיף?

פורסם

CRV מרגיש מאוד כבד ועייף והאבזור ביחס למחיר מאכזב.

בנסועה של אשתך הדגם ההברידי לא יצדיק את עצמו מבחינה כלכלית אבל לנסוע בלי לזהם ועם מעט מאוד תדלוקים זה נחמד. סביר להניח שבתור משומש יהיה לרכב ביקוש טוב.

נסה גם מאזדה CX5, נאה יותר מהטויוטה ובמחיק של הטויוטה תקבל אותו מאובזר היטב.

פורסם

היופי הוא בעיני המתבונן. מיותר להמליץ על רכב רק כי לדעתך הוא נראה טוב יותר.

דווקא למשפחה עם שלושה ילדים CRV מומלצת יותר, מבחינת מרווח ונוחות.

פורסם
אם אני מתלבט בין ראב 4 עם מנוע בנזין 2.0 והנעה כפולה לבין הדגם ההיברידי עם הנעה קידמית בתוספת של 10K ש"ח - מה עדיף?

מה ההתלבטות? עם אתם נוסעים 5K ק"מ בשנה זה לא שווה 10K ש"ח תוספת, החסכון בדלק הוא לא מספיק משמעותי בסכום הזה בשביל התוספת,

בכל מקרה כפי שכתבו מעלי לא חבל על הכסף? בכזו נסועה קנה קיה ספורטאז' עם מערכות בטיחות חכמות, ומרווח פנים לא רע,

ותסע לטיול ארוך בכסף שישאר.

פורסם

זה אחד המקרים של רוצה,אבל לא צריך וזה אחלה... אין שיקול כלכלי לפי הבנתי.

הייתי עושה במקומך נסיעת מבחן בכמה כלים מובילים ,אולי תהיה לך הפתעה טובה,

הטויוטה קצת הרגיש לי נוקשה ודווקא הקיה ספורטאז והטוסון הרגישו לי נעימים יותר,

דגש גדול יותר בקיה שאהבתי הוא השקט והבידוד הפנימי בנסיעה עצמה בשבלט לטובה.

פורסם

מניסיון אישי ממש לאחרונה, יכול להמליץ על הפורסטר.

אחרי הנחות וכו' מגיע למחיר של הראב 4, והתמורה טובה בהרבה לדעתי - גם מבחינת גימור כללי, גם מבחינת הגובה וגם מבחינת ביצועי שטח, מרווח גחון וכו'.

הראב 4 הרגיש לי פשוט מאוד ולא מצדיק את המחיר.

זו רק דעה אישית וכמובן שעל טעם וריח ..

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אוי סופר ג'יפ זה טוב! איך החמצתי את זה עד היום? :D

בכל אופן, אם אתה נעול על הראב 4 אז תשאר עם מה שאתה מכיר ואוהב.. למרות שלדעתי הספורטאז' זאת אחלה אלטרנטיבה - החל מהגרסה הבסיסית ביותר ועד לגרסאות היותר מתקדמות שכבר קצת מתקרבות למחיר של הגרסה הבסיסית של הראב. אני עם הספורטאז' 2.0 ולדעתי זאת מכונית נפלאה (ומעבר לכל הגימיקים, המערכת בטיחות החדשה שהתקינו מאד מרגיעה אותי כשאישתי עם "הסופר ג'יפ" כפי שהגדרת :p ).

פורסם
שלום,

אני מעוניין להחליף את הראב 4 של אשתי.

היא מאוד מרוצה מהרכב (שנת 2013 ברמת גימור פרמיום). השימוש העיקרי הוא נסיעה בתוך העיר, כ- 5 אלף ק"מ בשנה עם 3 ילדים, כולל כסא ובוסטר.

אם הפרטים שנתת מדוייקים וזה אומר שלראב4 שלך יש רק כ 17K ק"מ, אז מה פ]תאום להחליף אותו? שמור אותו לפחות עוד שנתיים אחרת זה סתם זריקת כסף לפח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

חברים,

ראשית תודה רבה על התגובות!

אכן הראב 4 הקיים עשה פחות מ- 17K ק"מ והוא באמת רכב מצוין ואשתי מאוד מרוצה ממנו.

קיבלתי עליו הצעה טובה, ראיתי שיצא דגם חדש (יותר נכון מחודש) וחשבתי שאולי זאת הזדמנות להתקדם.

הדרישות של אשתי לא רבות - ישיבה כמו בראב 4, תא מטען חשמלי (מאוד נוח לה) וצבע מסויים.

כמו כן התבקשתי יפה לא להגיע לג'יפונים כמו Q3 ו- X1.

עברתי בכל הסוכניות (פרט לסובארו) ולא מצאתי רכב עם תא מטען חשמלי, גם לא בתוספת תשלום.

כך שנראה שהאופציה היחידה היא הראב 4 החדש ואני מתלבט האם מנוע 2.0 סטנדרטי או היברידי, שניהם ברמת גימור פרמיום.

נ.ב. אני מסכים שנכון להיום יונדאי טוסון וקיה ספורטאז' נותנים את התמורה הכי טובה למחיר, בטח עם המבצע הנוכחי של מועדון חבר.

עריכה אחרונה על ידי Random
פורסם

המנוע שיש בראב 4 ההיברידי הוא אותו מנוע שקיים בקאמרי, מנוע מצוין חזק וחסכוני.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

• תוכן חדש...