Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין למכור את הקיה פיקנטו שלי מודל 2011.

הסתכלתי במחירון של יד2 ורשום שהמחירון הוא 43,600.

אבל שאני משתמש בכלי השכלול שלהם שכולל פרמטרים כמו תאריך עליה לכביש,מס' קילומטר,מס' ידיים וכו' אחרי השכלול המחיר יוצא 49,700.

הפרטים של הרכב שלי הם:

מודל 2011 חודש עליה אוקטובר

46000 ק"מ

יד2 - בעלויות פרטיות.

האם יכול להיות שבשכלול הפרמטרים המחיר של כמעט 50 אלף הוא הגיוני? והאם יש עוד מחירון שכדאי לי לבדוק בו?

אשמח גם לשמוע מחברי הפורום כמה לדעתכם האוטו שלי שווה במכירה אמתית(באמת מעוניין למכור).

תודה ומימונה מוצלחת !

פורסם

חפש בלוח מכוניות כמו שלך, וראה בכמה הן מפורסמות.

אם הן מפורסמות זמן רב, מחיר הקניה נמוך בהרבה.

אם אתה סקרן - תעשה סקר שוק.

אם אתה באמת מעוניין למכור - פרסם בלוח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...