Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

לאחר מספר חיפושים ברשת, הבנתי שהפתרון היעיל ביותר לניקוי פנים הרכב הוא קיטורית.

לקיטורית אסור להוסיף חומרי ניקוי (תקנו אותי אם אני טועה ) .

הקיטורית מצויינת בניקוי הפלסטיקה וכל החריצים הקטנים אליהם לא ניתן להגיע כאשר מנגבים ביד.

הקיטורית מצויינת גם לניקוי הטאסות וכל סביבת הגלגלים והמנוע (כאשר מנקים את המנוע בקיטור חייבים להורחד את לחץ הקיטור כדי לא לפגוע בגומיות הרבות )

קיטורית סבירה+ לניקוי השטיחים והמושבים .

אם רוצים לנקות שטיחים ומושבי בד בצורה היעילה ביותר ,משתמשים בשואב אבק שוטף בו יש חומר ניקוי .

כל שואב אבק שוטף מסוגל לשאוב אבק .

לאור האמור לעיל, הפתרון המושלם הוא -שואב אבק רגיל + קיטורית עם חומרי ניקוי ובהעדר היכולת להוסיף חומרי ניקוי ,יש להשתמש בקיטורית ובשואב שוטף להשגת תוצאות מושלמות.

הבעיה הגדולה ביותר היא רמת נצחירים בארץ, קיטורית עם מיכל מים גדול עולה בסביבות 600 ש"ח ושואב שוטף בסביבות 3 אלף ש"ח.

במצב האידאלי ,ארצה להשתמש בשואב אבק רגיל + קיטורית שניתן להוסיף לתוכה חומרי ניקוי , אנקה את הכל חוץ משטיחים והמושבים ללא חומרי ניקוי ולאחר מכן אוסיף חומר ניקוי ואנקה מושבים ושטיחים .

במצב הפחות אידאלי אצטרך להשתמש ב-3 מכשירים .

אשמח אם תוכלו להמליץ היכן ניתן למצוא שואב אבק שוטף בסביבות 1000 ש"ח (מעדיף לרכוש בחו"ל רק בגלל המחירים בארץ) וכן קיטורית עם מיכל גדול באותה רמת מחירים.

יש לי קיטורית קטנה (הצהובה שנמכרת בכל סופר) ,היא טובה אבל צריך כל הזמן להוסיף מים כי המיכל קטנטן.

יש לי גם שואב אבק תעשייתי גדול, הוא מצויין אבל הבעיה שהוא כבד ומסורבל ואין בו פיות צרות לניקוי מקומות צרים.

תודה

פורסם

אולי שואב אבק יבש-רטוב Karcher MV3 Premium עם ערכת שאיבה מיני שמזמינים מהאיביי יהיה פתרון טוב עבורך.

אני שוקל בעצמי לקנות את השואב ועוד קיטורית ניידת סבירה.

עדיין מברר עם השילוב יהיה יעיל, חכה לעוד תגובות.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

השואב הנ"ל מאוד מאסיבי , אני מחפש משהו קטן יותר כדי שיהיה יותר נוח להוריד למטה.

האם זה נכון שלקיטורית אסור להוסיף סבון וחומרי ניקוי אחרים ?

פעם ניסיתי לנקות את הריפוד ברכב רק על ידי שימוש בקיטורית הקטנה (רק מים מזוקקים ) ולא הצלחתי . אני שוקל לדלל אבקת כביסה , להרטיב את הריפוד, לעבור עליו עם אבקת הכביסה ולבסוף לעבור עם קיטורית .

לניקוי יסודי של הריפוד -הפתרון היעיל ביותר הוא שואב אבק שמסוגל לשטוף אך הוא מאוד יקר בארץ .

לניקוי שאר חלקי הרכב בסלון ומחוץ לסלון ,קיטורית אמורה לעשות עבודה טובה .

אני מחפש מכשיר שמשלב בין קיטורית לשואב אבק שוטף .

אין נקודת חשמל מתחת לבנין ,יהיה אולי קצת קשה להוריד את כל הציוד אבל כאן אני מוכן להתפשר , אם אין ברירה.

• תוכן חדש...