Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחזיר משלוח לסין, מוצר שהזמנתי באיביי שעלה לי 50 ש"ח, השאלה אם שווה לי בכלל לעשות את זה. אתם יודעים כמה אמור לעלות דבר כזה? הוא שוקל כחצי ק"ג, עדיפות לעם מס' מעקב..

תודה

(באתר של הדואר לא מצאתי סיווג לפי משקלים ומספר מעקב)

פורסם

אוספים\לא אוספים, זה לא משנה.

בדר"כ איביי מזכים אותך ברגע שסיפקת הוכחת שליחה חזרה למוכר.

בכל מקרה, במקרה הספציפי שלך המוצר עלה 50 ש"ח, שילוח בחזרה יעלה במקרה הטוב אותו מחיר ובמקרה הרע פי 2.

פורסם

מחיר המשלוח חזרה מופיע בהודעה מעל.

להלן מדיניות איביי. לא די לספק הוכחת משלוח.

When an item is returned to the seller

• The buyer must return the item in the same condition in which it was received.

• The seller is required to accept the return at the same location specified in the listing.

• The cost of return shipping is the seller's responsibility. For return of items with a total cost of $750 or more, we require signature confirmation.

• The seller pays for any customs charges on the returned item.

Either we generate a return shipping label or the seller can provide a label. We add the cost of an eBay-generated label to the seller's monthly eBay invoice.

When a return shipping label is made available to the buyer and/or the buyer chooses to purchase a separate label, the buyer won't be refunded by eBay for the cost of the label.

After confirming that the item was returned to the seller, we refund the full cost of the item and original shipping via PayPal.

http://pages.ebay.com/help/policies/money-back-guarantee.html

:turn-l:
פורסם

הזמנתי פעם איזה מכשיר אלקטרוני וכשקיבלתי אותו הסתבר שטעיתי בדגם (נגיד) מתוך המבחר שהיה למוכר באיבי, אחרי דין ודברים סוכם שאני שולח אותו חזרה והוא יזכה אותי.

עד פה הכל פנטסטי, אבל במציאות, הזמן שלקח לחבילה להגיע, בתוספת הזמן שלקח לי לבדוק את המוצר, לתקשר עם המוכר ולשלוח חזרה לסין, חרג מכל גבולות ההגנה של איביי. כך שבסוף נשארתי בלי המוצר, בלי הכסף ואיביי שלא מגינים עלי.

זה היה לפני שנתיים בערך, יכול להיות שמשהו השתנה מאז לטובתך.

פורסם
מחיר המשלוח חזרה מופיע בהודעה מעל.

להלן מדיניות איביי. לא די לספק הוכחת משלוח.

When an item is returned to the seller

• The buyer must return the item in the same condition in which it was received.
  • The seller is required to accept the return at the same location specified in the listing.
  • The cost of return shipping is the seller's responsibility. For return of items with a total cost of $750 or more, we require signature confirmation.
  • The seller pays for any customs charges on the returned item.

Either we generate a return shipping label or the seller can provide a label. We add the cost of an eBay-generated label to the seller's monthly eBay invoice.

When a return shipping label is made available to the buyer and/or the buyer chooses to purchase a separate label, the buyer won't be refunded by eBay for the cost of the label.

After confirming that the item was returned to the seller, we refund the full cost of the item and original shipping via PayPal.

http://pages.ebay.com/help/policies/money-back-guarantee.html

אם אני זוכר נכון המחיר שנתת איננו כולל מס' מעקב.

מקווה בשביל פותח הפוסט שאני טועה ואכן הזו המחיר למשלוח כולל מס' מעקב מהארץ לסין.

כמו כן, אני מכיר את המדיניות הרשמית של איביי בנושא הזיכוי לאחר החזרת מוצר. בפועל 3 פעמים יצא לי להחזיר מוצר פעמיים לסין ופעם אחת לארה"ב.

בשלושת המקרים קיבלתי זיכוי 24 לאחר שסיפקתי לאיביי מס' מעקב על החזרת המוצר ובלי שחיכיתי שהמוצר יתקבל ע"י המוכר.

פורסם

אני קיבלתי זיכוי מאיביי על סך 300 דולר אחרי שהזמנתי שעון והגיע בקופסא של שעון מקורי שעון מזויף. צילמתי, שלחתי, סיפקתי מספר מעקב, קיבלתי החזר מלא לאחר כחודש למרות שהמוכר לא קיבל עד עכשיו לפי המעקב (כבר מעל שנה) את החבילה. ולא ענה לי להודעות. למי אכפת. אגב זה היה לקוריאה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...