Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצבט ליבי לפני כמה ימים, כשהכלב של השכנים היה קשור לגדר בצד ונצמדתי לשם עם האוטו בנסיון לעבור רכב אחר, והכלב קפץ על האוטו. יש סימני שריטה בדלת.

ניגשתי לחקור הנושא- באתי למקום מומלץ בצפון שעושה פוליש עדין עם פלסטלינה לפני.

אני בודק אופציה לעשות את העבודה בעצמי (פוליש) אבל זה יקח הרבה זמן ואני מתלבט מה עדיף לי.

לכן אני חושב ללכת לאיש מקצוע הנ"ל, אבל הוא אומר ששמים פלסטלינה על האוטו לפני כן.

מנגד, בפוסט שהתפרסם באתר זה בנושא, מומלץ לא להשתמש בפלסטלינה על צבע מטאלי.

מה דעתכם?

מצד אחד בפורום מתנגדים לשימוש בפלסטלינה על צבע מטאלי ומצד שני איש מקצוע מומלץ תומך בכך.

פורסם

בפורום מתנגדים בפלסטלינה על צבע מטאלי? איזה פורום אתה קורא? בכל מקרה מותר לעשות פלסטלינה גם על צבע מטאלי.. כדאי שתעביר את השאלה לפורום אסתטיקה ודיטיילינג פלוס תמונה של המקרה

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?118350-המדריך-המלא-לשימור-צבע-הרכב-בפנאטיות

"

בנוסף קיים מוצר הנקרא "פלסטלינה" וההבדל בינו לבין הפוליש שהוא אינו מסיר שכבת צבע, אך מה שכן קיבלתי המלצות מחנויות חלקי חילוף שמכרו את החומר שלא להשתמש בפלסטלינה על גבי צבע מטאלי."

פורסם

זה משנת 2006.. העולם התקדם דברים השתנו, גילו כוכבים חדשים, מוצרים חדשים, בקיצור הבנת את הפואנטה.

מותר לעשות פלסטלינה על צבע מטאלי. כנס ליוטיוב תראה את הדיטיילרים הטובים בעולם עושים פלסטלינה על רכבים עם צבע מטאלי.

פורסם

א - זה שטיות אין הבדל בין פלסטילנה על רכב מטאלי או רגיל זה סתם שטיות אולי בעבר היה שונה בזה אני לא בקיא .

ב חבל על הכסף של כל ההוצאה הזאת תעלה לך יותר וזה כולה שריטה או 2 .

ג אם אתה ממש מתעקש רשמתה שאתה מהצפון אתה מוזמן להגיע בכיף ואני יתקן לך בחינם , אני מאזור חיפה , זה באמת שטיות השאלה אם זה לא חדר את הצבע , אשמח אם תפרסם תמונות .

• תוכן חדש...