Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני עושה טיפול לאימפרזה שלי שכולל פילטר שמן פילטר אוויר והחלפת שמן מנוע רציתי לדעת אם כדאי להחליף את הכל לפני שאני מרוקן ומחליף את השמן עצמו כי עוד לא קניתי את השמן ושאלה נוספת זה איזה שמן אני צריך ולא היקרים האלה שיש בחברה למה הם מנסים לדחוף לי איזה בקבוק שיש לי הרגשה שרק בגלל הצבע הזהב הם לוקחים עליו איזה 300+ שקל... איזה שמן מומלץ שלא יחנוק אותי יתאים לאימפרזה?

פורסם

שמן של ליקוי מולי או קסטרול עולה 100-120 שקלים ל4 ליטרים אצל אבי חלפים. פילטר שמן מקורי 70 שקלים בערך(לא זוכר במדוייק), פילטר אוויר כ100 שקלים.

תקנה הכל ותחליף באותו הרגע, שים לב אולי לא תצליח לפתוח את הפילטר ידנית אז תרכוש מפתח עכביש לפילטרים.

פורסם
שמן של ליקוי מולי או קסטרול עולה 100-120 שקלים ל4 ליטרים אצל אבי חלפים. פילטר שמן מקורי 70 שקלים בערך(לא זוכר במדוייק), פילטר אוויר כ100 שקלים.

תקנה הכל ותחליף באותו הרגע, שים לב אולי לא תצליח לפתוח את הפילטר ידנית אז תרכוש מפתח עכביש לפילטרים.

אוקי תודה ואיזה שמן? 10W-40? סינטטי לא סינטטי יש לך מושג?

• תוכן חדש...