Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ואיפה יש אפשרות לשכפל רק את המפתח עצמו של הרכב (את החלק של הברזל, ללא שכפול שלט/אימובילייזר)?

וכמה זה אמור לעלות?

ניסיתי ללכת לכמה משכפלי מפתחות, והם אומרים שאין להם אפשרות לשכפל מפתח של רכב, למרות שהסברתי שמדובר רק בשכפול המפתח עצמו, ללא כל מה שמסביב.

חלק גם אמרו לי שיש אפשרות לשכפל אבל זה יעלה מאות שקלים, מה שלא מובן לי.

אגב, הסיבה היא שהיו לי 2 מפתחות. במשך הזמן נשברו שני השלטים באיזור החיבור עם המפתח, כך שהמפתח נפרד מהם.

אחד המפתחות אבד לי, ולכן אני רוצה לשכפל את המפתח השני, כך שיהיו לי 2.

פורסם

אני חושב שאפשר לשכפל. לא בכל טמבוריה. גש למנעולן שמתעסק גם ברכב. בערך 40-50 ש"ח, אלא אם המפתח ייחודי. מאיזה אזור אתה?

אפשר להזמין את השלד ברשת, וזה לפעמים מפשט את הדברים ומוזיל עלויות.

בכל מקרה, המפתח יפתח רק את הדלתות, במידה ואין אזעקה שמופעלת בשלט.

לא תוכל להתניע, ואם המפתח עם האימובילייזר יאבד לך, תהיה בבעיה.

פורסם

מהיכן אתה בארץ שנראה אם אני יכול להמליץ לך?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

יש לי כבר שלדים (הזמנתי ב-ebay כמה שלטים עם שלדים).

מבחינת האימובילייזר אין בעייה, כי אני מעביר את הצ'יפ ואת הלוח האלקטרוני מהשלט הישן והשבור לשלט החדש.

אני מרחובות.

יש הצעות?

עריכה אחרונה על ידי Camel80
פורסם

כן, ברחוב ביל"ו מול הקניון יש בעל עסק שיבצע לך את השכפול ואת העברת הצ'יפ (יש לו מכשור לכך) תמורת כמה עשרות שקלים.

אני לא זוכר את שם העסק, זאת חנות של מנעולים ודלתות.

פורסם

אוקיי, אחפש את החנות. תודה!

אגב, כבר יצא לי להעביר את הצ'יפ משלט אחד לשני בעצמי, לא הייתי צריך איזשהו מכשור (אולי יש שלטים אחרים שצריך).

פורסם

אתה צודק, על פניו מדובר בהעברה פשוטה של צ'יפ מתוך קופסה אחת לקופסה אחרת. אם לא מסתבכים, לא צריך מכשור מיוחד לכך.

אצלו בעסק יש פשוט מכשיר (מניח שיקר) שמזהה אוניברסלית נוכחות של צ'יפ אימובילייזר. יכול לעזור במקרה של תקלות או ספקות. אני חושב שהמכשיר הזה משמש גם לשכפול הצ'יפ.

סתם ציינתי את זה כדי להבהיר שהבחור עוסק בתחום הזה. אני הייתי אצלו פעם אחת והוא היה ממש אחלה, עשה לי סדר בדברים, לא שכפל פיזית כלום אבל גם לא גבה כלום.

אבא שלי היה אצלו לא מזמן בדיוק לשכפול מפתח ללא צ'יפ ועוד כמה דברים, וגם יצא מאוד מרוצה.

• תוכן חדש...