Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב ראשון עד 17,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש רכב ראשון שלי, בחור צעיר בן 23.

פתוח להמלצות על ידני והן על אוטומט, רכב אמין, צריכת דלק סבירה, מתאים לצעירים.

בינתיים מהצצות בפורום ראיתי המלצות על פיאט גרנדה פונטו, יונדאי גטס (כמובן ידני שניהם), ומצד שני גם מעוניין במאזדה לאנטיס 323 שנת 2004 היית שמח לקבל ממכם המלצות למה כן ולמה לא כל אחת מהם. וכמובן פתוח לעוד הצעות בתקציב שלי.

בתודה, יצחק.

פורסם

חפש את הרכב המודרני ביותר שאתה יכול - הוא יהיה הכי בטיחותי, וכיום זה חשוב מאוד.

חפש רכב שמור מאוד ומטופל היטב (עדיפות מובהקת לרכב שטופל כל ימיו במוסכי רשת היבואן)

קנה אך ורק מהבעלים הרשום, ותשתדל להשאר עם מוכרים שהם יד ראשונה או שניה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אם ידנית הייתי בודק גרנדה פונטו,רובם יהיו עם מנוע 1.2 אבל יש גם את ה1.4,הרכב חיסכוני ויחסית בטיחותי לאותם השנים.

יונדאי גטס ברמות גימור GLI/GLX/GLS,רכב אמין עם אחזקה לא יקרה,נסה למצוא את מנוע ה1.6.

סקודה פאביה ואיביזה גם יכולות להיות אופציה,במיוחד כניראה איביזה שניראית יותר צעירה,חפש גם פה איביזה עם מנוע 1.6,לפאביה יש רק מנוע 1.4.

אם אוטומט

גם פה הגטס אופציה אם כי פחות טובה בצריכת הדלק ופה כבר יש גם את האקסנט שזה הדגם המחליף,הוא בטיחותי יותר אבל גם לא ממש זריז,יש כאלו עם מנוע 1.6,רובם יהיו 1.4,רכב אמין.

ואתה די קרוב לדייהטסו סיריון מהדגם האחרון שהגיע ב2006.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנסיעות שלי הם עבודה, נתניה-צפון תל אביב ובתוך נתניה. לא יותר מדי נסיעות.

ותודה על התגובות המהירות, רצית גם חוות דעת על הרכבים שאני מתלבט עליהם, יתרונות, חסרונות וכדומה.

פורסם
אם ידנית הייתי בודק גרנדה פונטו,רובם יהיו עם מנוע 1.2 אבל יש גם את ה1.4,הרכב חיסכוני ויחסית בטיחותי לאותם השנים.

יונדאי גטס ברמות גימור GLI/GLX/GLS,רכב אמין עם אחזקה לא יקרה,נסה למצוא את מנוע ה1.6.

סקודה פאביה ואיביזה גם יכולות להיות אופציה,במיוחד כניראה איביזה שניראית יותר צעירה,חפש גם פה איביזה עם מנוע 1.6,לפאביה יש רק מנוע 1.4.

אם אוטומט

גם פה הגטס אופציה אם כי פחות טובה בצריכת הדלק ופה כבר יש גם את האקסנט שזה הדגם המחליף,הוא בטיחותי יותר אבל גם לא ממש זריז,יש כאלו עם מנוע 1.6,רובם יהיו 1.4,רכב אמין.

ואתה די קרוב לדייהטסו סיריון מהדגם האחרון שהגיע ב2006.

האיביזה פחות נכנסת בתקציב, וגם ממה שהבנתי הטיפולים יותר יקרים מהשאר.

פורסם

מצד שני יש לה לוק צעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום אני מעוניין לרכוש רכב ראשון שלי, בחור צעיר בן 23.

פתוח להמלצות על ידני והן על אוטומט, רכב אמין, צריכת דלק סבירה, מתאים לצעירים.

בינתיים מהצצות בפורום ראיתי המלצות על פיאט גרנדה פונטו, יונדאי גטס (כמובן ידני שניהם), ומצד שני גם מעוניין במאזדה לאנטיס 323 שנת 2004 היית שמח לקבל ממכם המלצות למה כן ולמה לא כל אחת מהם. וכמובן פתוח לעוד הצעות בתקציב שלי.

בתודה, יצחק.

אהלן יצחק!

ברוך הבא לפורום.

הייתי בדיוק בדילמה כמו שלך ורכשתי לבסוף פיאט פונטו גרנדה.

למה לא גטס? אצלי זה היה נטו שיקול של מראה - יותר אהבתי את הפיאט. הגטס גם מאוד אמינה, ואם אתה מחפש אוטומטי אז עדיף לך גטס על פני הרובוטי של פיאט שאם לא יהיה לך מזל תיאלץ להיפרד מכמה אלפי שקלים בהחלפתו.

לגבי מאזדה לאנטיס - מכונית אמינה יחסית, אבל היא ישנה יותר ב4-5 שנים לעומת פיאט שתוכל לקנות באותו תקציב.

כמו כן - צורכת יותר דלק.

הכל עניין של מה אתה צריך.

• תוכן חדש...