Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הפרסומת הכתובה הכי מגוחכת לדעתי כיום.

רואים תמונה של איגניס ראלי (יצור מכוער למדי) בפוזה של שני גלגלים אחוריים באוויר בעת קפיצה (מה שגורם לה להראות אפילו יותר מגוחכת) וכיתוב: "איגניס ראלי - זוכת המקום ה-3 בראלי JWRC בגרמניה".

זו הפעם הראשונה שאני רואה יצרן שמתלהב מהעובדה שהוא זכה במקום השלישי. השלישי!! (ועוד בראלי הגרמני במסגרת הליגת הג'וניור, יענו אפילו לא בכל האליפות).

למטה כתוב "IGNIS AWD - הקומפטית המתקדמת ביותר. היחידה עם הנעה ב-4 גלגלים"

"אם גם אתה נהג המחפש ריגושים בחיים, האיגניס AWD של סוזוקי היא בדיוק מה שאתה צריך ממכונית קומפקטית. האיגניס AWD עם הנעה בארבעה גלגלים, תעניק לך שילוב של נהיגה מרגשת ומלאת אדרנלין עם בטיחות אקטיבית, בכל מקום ובכל מצב. עובדה, האיגניס AWD משתתפת בכל מירוצי הראלי ועושה זאת בהצלחה רבה, וזו ההוכחה הטובה ביותר לייחודיות ולביצועים המדהימים להם היא מסוגלת, כיאה למכונית מבית סוזוקי, האיגניס AWD אינה מתפשרת בשום תחום, ומציעה מקסימום נוחות, בטיחות וביצועים, הכל בעטיפה מעוצבת, צעירה ודינמית"

אכן. אותה איגניס AWD שנמכרת לקהל הרחב משתתפת במירוצים ועושה זאת בהצלחה רבה (מקום שלישי!! פשוט אדיר!!) וזו באמת הוכחה לכמה שהיא מדהימה. מה, לא ידעתם שהאיגניס הנמכרת במחיר שווה לכל נפש היא בעצם חיית ראלי אימתנית בעלת כ-200 כ"ס ו-18 קג"מ ממנוע 1600? ששה הילוכים! בלמי 355 מ"מ מלפנים! חישוקי 17 אינץ'!! שלא לשכוח מקסימום נוחות, בטיחות וביצועים!! הכל בעטיפה מעוצבת, צעירה ו... על מי הם חושבים שהם עובדים????

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

:lol:

זה מזכיר לי את הפרסומות של ברידג'סטון בארץ, שהם פרסמו שהם אלופי העולם בפורמולה 1 כשהם היו היצרן היחיד שהשתתף שם בכלל.

בקשר לאיגניס... ממש לא היה איכפת לי ממנה לפני יום חמישי בשבוע לפני הקודם.

אבל אז, הייתי בראלי טורקיה.

התחלתי לאהוב את המכונית הזאת, היא חמודה ביותר(בעיצוב הראלי), טובה מאוד(אחת מהמכוניות הובילה בזמן המרוץ עד תקלה), והסאונד שלה מרשים יותר מכל JWRC אחרת שהייתה שם, ואולי אפילו יותר מרשים ממכוניות ה-WRC.

הפרסומת אכן מגוחכת, זה כמו שלפני כשנתיים כשסקודה פתחו במסע פרסומי חדש בבריטניה, בפרסומות שלהם הראו אנשים שמתביישים בסמל של המכונית, ומציינים ש"זאת באמת סקודה".

האיגניס רכשה לעצמה אוהד חדש.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

כשהייתי במוסך ביום שישי קישקשתי עם מישהו טיפה על מכוניות, והוא אמר לי שהתרשם מהאיגניס רבות. כששאלתי אותו ממה בדיוק הוא השיב שמהכיף של הכניסה לאוטו, כי לא צריך להתכופף אלא רק "לזרוק" את התחת פנימה (דמיינו תנועת ישבן קטנה הצידה בסגנון ערסוואתי - כך הוא הדגים לי). טאק ואתה בפנים :lol:! אבל הוא גם הוסיף שהרכב זריז, נוח ושקט, ואת זה עוד צריך לבדוק... וגם עיצוב הדמוי-ג'יפ יצא לא רע בכלל.

• תוכן חדש...