Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי באיזשהו אשכול שזה לא מומלץ, מאיזה סיבה?

ואיזה מיקום אלטרנטיבי מומלץ יש במקום?

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

לדעתי כל עוד הקרוס אובר מעוגן למקומו והחוטים שיוצאים ממנו עטופים בחומר שימנע מהם להרעיש כנגד הפח של הדלת אין בעיה.

רק אתה צריך לבדוק שהוא עמיד במים.

פורסם

ממש לא. לחוט, מים שיש בתוך הדלת יכולים לגרום לחלודה או בעיות אחרות. ראינו כבר פה כמה..

אפשר להתקין אותם על פלטה מאחור,למרות שאני מעשיף לחסוך בחיווט מיותר ולהתקין אותם כמה שיותר קרוב לרמקולים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אם קראת שלא מומלץ, לא הסבירו שם למה?

איזה קרוס עמיד במים? אולי רק כאלו שנועדו לעבודה בסביבה ימית?

כל הסיפור הזה של מים הוא חצי קשקוש לדעתי. לא אמורים להיות מים בין הדלת לדיפון הפנימי. בשביל זה יש יריעת ניילון/כיסוי ייעודי שנועד להפריד בין חלל הדלת לדיפון או במקרה ומבודדים את הרכב, אז יש יריעה כזו שסוגרת את הפתחים. מה שכן, יכול להיות שרמת הלחות היחסית תהיה גבוהה מעט יותר, שכן גם אותו Weather Proofing, הוא לא 100% ויכולים להיות מספר פתחים/רווחים מינימלים שאינם אטומים וכמובן שבמהלך התקנה אפשר לפגום בהם. והיי, הרי הרמקול עצמו עובד באמת בתוך הדלת וחשוף הרבה יותר למז"א.

That Being Said, אני גם הייתי מעדיף להתקין אותם בחלל הרכב. זה יכול להיות מאחורי הדשבורד, הקיק-פאנלים או בכלל בתא המטען סמוך למגבר. נכון בעיקר למשל בקרוסים שמאפשרים כיוונים מסויימים דרכם, במקום לפרק את הדלת או להשאיר אותה ככזו במהלך ההתקנה, לאפשר גישה נוחה כשהכל מורכב במקומו.

• תוכן חדש...