Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה חודשים הרכב שלי היה בטיפול והמוסך לא איפס את הנורת שירות(סמל מפתח בלוח מחוגים בהתנעה).

מצאתי פה מדריך איך לאפס איפסתי וזה הסתדר(לחצן SET לפני ההנעה לסובב את המפתח וללחוץ על הלחצן השני),

הרכב נכנס למוסך לשיפוץ גיר ולא הרכיבו את המצבר כמו שצריך מה שגרם לניתוק מהמצבר ואיפוס המצב של הנורה חזרה.

ניסיתי לעשות את אותו דבר כמה פעם קודמת והסמל נעלם אבל אם אני מכבה את הרכב ומניע מחדש הסמל חוזר.

מצטער על הזווית הגרועה והיד - לא היה לי איך להעמיד את הטלפון =\.

אשמח לעזרה אם מישהו מכיר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה הקטע? תקפוץ למוסך האחרון שטיפל בך ויאפסו את ההתראה. עניין של דקות.

בחלק ממחשבי ניהול מנוע החדשים לא די באיפוס התראת סרוויס דרך צג המחוונים וצריך להתחבר לבצע איפוס עם מחשב דיאגנוסטיקה.

מה שאתה ביצעת לפי הוראות שקיבלת כאן זה איפוס בצג המחוונים ולא במחשב ניהול מנוע. לאחר ניתוק המצבר, מחשב ניהול מנוע משדר לצג המחוונים שוב את ההתראה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

זה רכב ליסינג,

זה לסחוב את הבחור של הליסינג שיסתכל ושיקח את הרכב למוסך,

אם אין ברירה אשאר עם הנורה.

אף אחד לא מכיר אולי שיטה אחרת?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...