Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם!

יש לי בעיה עם הרנו שלי ואני אשמח אם תוכלו לעזור בא

לפני שאני אלך למוסך ואצא פראייר למה אני הבנאדם הכי פתי ביקום ושהכי קל לסבן אותו

בקיצור, אתמול ביום קליל 2 נורות גם של המנוע וגם של הסליל נדלקו לי ומאז הרכב לא מעלה הילוכים, פעם בשנה כן.. לנסוע בכביש מהיר ב40 קמ"ש זו הייתה חוויה נהדרת אני חייב לציין.

מקריאה קצת ברשת הבנתי שזה יכול להיות קנס ויכול להיות שממש לא קנס, איזה חבר שמבין ברכבים אמר לי שכרגע הגיר בסדר והבעייה היא רק בחיישן שלו שרופף קצת ומכך מונע מהמנוע שלי להעלות הילוך.. יש כזו חיה? זה קל לסדר כזה דבר לבד?

תודה לכל העונים :)

פורסם

נורת סליל מציינת "תקלה אלקטרונית כללית" על פי ספר הנהג.

על מנת לאבחן את הבעיה במדוייק אין ברירה אלא לחבר את הרכב לקליפ (סורק של רנו) ולקרוא את קוד התקלה.

זה אכן יכול להיות חיישן סורר

יום טוב גם לך

פורסם

המחשב החליט שמשהו לא בסדר וכעת הוא עובד ״במוד צליעה״ כדי לאפשר לך להגיע למוסך, אבל לא מעבר לזה.

אתה צריך סורק תקלות כדי להבין למה המחשב עשה את זה - הצליעה עצמה זה לא התקלה.

יכול להיות למשל צילינדר אחד שלא עובד (סליל הצתה שהלך לעולמו) אבל גם המון דברים אחרים

• תוכן חדש...