Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

העברת בעלות רכב ללא טסט


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לשאול האם ניתן להעביר בעלות על רכב ללא טסט(לא עברו עדיין 3 חודשים מסיום הטסט) וגם לא שולמה אגרה.

חשוב לי לדעת שלא יקרה מצב שאעביר בעלות על הרכב, ואתבקש בעתיד לשלם את האגרה.

 

תודה

פורסם (נערך)

ניתן להעביר בעלות על רכב בכל סניפי הדואר המחוברים למחשב משרד הרישוי. בעת ההעברה יש להציג תעודות זהות של הקונה ושל המוכר ורישיון רכב ולשלם אגרה. אם הרשיון בתוקף ועל הרכב לא הוטלו הגבלות, שעבודים ועיקולים, האישור על העברת הבעלות יתקבל במקום.

ניתן להעביר בעלות לרכב ללא טסט(גם מעבר ל-3 ח') במשרד הרישוי, תוך חתימה על מסמך המאשר כי הנך מודע הרכב ללא טסט ואינו תקין.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

חשוב לי לדעת שלא יקרה מצב שאעביר בעלות על הרכב, ואתבקש בעתיד לשלם את האגרה.

 

תודה

את האגרה יש לשלם בכל מקרה אלא אם התקיימו התנאים הבאים:

1. בוצעה הפקדת רשיון רכב, אזי שי צורך לשלם רק בעד הזמן הנותר.

2. בוצע ביטול רשיון רכב = אין אגרה לתשלום.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

×
×
  • תוכן חדש...