Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מדווח למשטרה שמישהו חסם מעבר חציה, בא פקח ומביא דוח, זה בסדר.אם אני מצלם מישהו שחונה על 2 חניות ומעלה לשרשור מקביל, זה בסדר.אם אני מצלם וידאו של מישהו שעובר על חוק כלשהו ומעלה אותו גם לשרשור מקביל, אז מקובל.אבל אם חס וחלילה אני מצלם מישהו ושולח את זה לגוף שבסמכותו לאכוף חוקים - אז זאת הלשנה, אז פתאום כולם בני אדם ועושים טעויות, סחיטה מערסים ולסיום סטאלין בברית המועצות. מדהים.

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אני מדווח למשטרה שמישהו חסם מעבר חציה, בא פקח ומביא דוח, זה בסדר.אם אני מצלם מישהו שחונה על 2 חניות ומעלה לשרשור מקביל, זה בסדר.אם אני מצלם וידאו של מישהו שעובר על חוק כלשהו ומעלה אותו גם לשרשור מקביל, אז מקובל.אבל אם חס וחלילה אני מצלם מישהו ושולח את זה לגוף שבסמכותו לאכוף חוקים - אז זאת הלשנה, אז פתאום כולם בני אדם ועושים טעויות, סחיטה מערסים ולסיום סטאלין בברית המועצות. מדהים.

דווח לגוף האוכף על עבריין, ויבוא פקח/ שוטר וייתן דו"ח בזמן אמת על הכיפק.

זה שאתה מעלה משהו כאן או לפייסבוק ועושה שיימינג, נגיד בסדר,לא כולם יסכימו גם לזה.

דיווח שלך מבלי שפקח/ שוטר בזמן אמת יוודא שהדיווח הוא אמת זה לא תקין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הבנתי מה צריך לוודא

נניח יש צילום של רכב X עומד בחניית נכים, לעירייה / משרד התחבורע / משטרע / מי-שמקבל-את-הדיווח-דרך-האפליקציה יש יכולת לבדוק אם מדובר במספר רכב של נכה

כן = יש דוח

לא = אין דוח

למה בתהליך הזה צריך להיות מעורב מישהו מעבר לבדיקת מספר רכב? (מה שכנראה גם ככה יבוצע)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא ילך לך.

קייפסטר היא פלטפורמה טכנולוגית המאפשרת צילום וידאו, אך גם מוודאת את האותנטיות של הסרטונים באופן הקביל בבית משפט, לטענת היזמים.

מאמין שיש שם איזה עניין של צילום חי ולא העלאה של תמונות/סרטונים ששמורים בטלפון

אולי גם הצלבה מול הGPS בטלפון

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נינג'ה

תקרא את הערותי בשרשור על מצלמות המהירות ובקיצור

כדי להכשיר אמצעי טכנולוגי מבחינה משפטית הוא עובר הרבה בדיקות ואח"כ את בית המשפט עד שיקבל חותמת מאושר להרשיע . בטח שטענת היזמים לא מעניינת, היא תנאי הכרחי אבל לחלוטין לא מספיק.

ובד"כ יש חובה שהמפעיל יעבור גם הוא הכשרה מקצועית

אהה ובדיקה של המכשיר לפני משמרת אחרי משמרת למשל.

כל זה לא קיים באפליקציה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רעיון מעולה. בהחלט אוריד ואלשין בגאווה. סבתא שלי ז"ל היית נכה על כיסא גלגלים, ולא מעט פעמים הייתי צריך למצוא חניה חלופית כי מישהו ללא תו נכה החנה בחניית נכים. נוסף על זה לא מעטות הפעמים שהייתי צריך לרדת עם הכיסא לכביש כי בן משפחה אחר של אותו המישהו היה חוסם את המדרכה בחניה עליה. מדובר במשהו שמאוד קרוב לליבי ולא מעט פעמים אני מאחל לאנשים האלו פגישה עם זק"א.

פורסם

^^^

אתה דוגמא מצויינת למה אסור לתת לאזרח עם אג'נדה להאשים אחרים.

גם איחוליך לאותם אנשים להיפגש עם זק"א מצריכה טיפול דחוף.

אחת השאלות "המכשילות" ששופטי תעבורה אוהבים לשאול את הנאשם היא:

האם לדעתך לשוטר יש משהו אישי נגדך, שבגללה הוא רשם לך דו"ח?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

דיווח שלך מבלי שפקח/ שוטר בזמן אמת יוודא שהדיווח הוא אמת זה לא תקין.

והאפליקציה מעבירה את המידע לטיפול הרשויות המקומיות, שמחליטות האם יש טעם בהגשת קנס,

דווקא הבנתי מהכתבה שיש גוף (בני אדם) שמוודע אם הדיווח תקין. מה הבעיה שהשוטר ישב במשרד ויראה תמונה/וידאו של העבירה ואז יחליט אם נעשתה עבירה ?

פורסם
^^^

אתה דוגמא מצויינת למה אסור לתת לאזרח עם אג'נדה להאשים אחרים.

גם איחוליך לאותם אנשים להיפגש עם זק"א מצריכה טיפול דחוף.

אחת השאלות "המכשילות" ששופטי תעבורה אוהבים לשאול את הנאשם היא:

האם לדעתך לשוטר יש משהו אישי נגדך, שבגללה הוא רשם לך דו"ח?

אני אתעלם מהשטות הגמור הזו של "אזרח עם אג'נדה להאשים אחרים." כי בהחלט רשמת פה משפט דבר מטומטם במיוחד.

בנוגע לטיפול, דאג לבריאות כמו שאני דואג לחוכמתך (ספויילר- מוטרד במעט אבל אדיש). בכל אופן, אני לא השוטר, ולא השופט, אלא אזרח שנפגע באופן ישיר מההתנהלות הזו הדוחה הזו. אני אדם לא תלית שכולה תכלת, אבל במעט השנים שיש לי רישיון מעולם לא חניתי בחניית נכים ללא תו, או חסמתי את המדרכה עם הרכב. למה? כי אני לא חי פה לבד, כי האיזור הציבורי הוא לא לשימושי האישי ואין לו בעלות עליו. אנשים שמבצעים דברים כאלו הם אנשים שמבחינתי נוצר להם סדק ברעות ההדדית שיגליד גם לתחומים אחרים (אם כבר אג'נדה). אאל"ט בן גוריון היה זה שאמר ש-2 התחומים הכי חשובים ביותר לחברה שומרת חוק זה חינוך ומשטרה. במערכת החינוך אני לא יכל לתרום, אבל אני כן יכול להושיט יד לעין של האח הגדול במשטרה בעזרת האפליקציה הזו. אם אתה לוקח את זה להתנכלות אישית, אז ממש לא, אבל זה בהחלט מרגיש לי אישי כי אני יודע מה ההרגשה העגומה הזו של החוסר אונים שהחנית נכים האחרונה נתפסה ע"י ישראל "מותר לי" ישראלי, או על ידי בן דודו שהחנה את הג'יפ על המדרכה. אגב, הנה פרצופם של רוב אותם פושעים שטוענים ש"יש לו משהו נגדי". אכלו לי שתו לי ואישתי בהריון. אז כן, אני לא אובייקטיבי, וגם לא מעוניין להיות אובייקטיבי בנושא כזה, כי מהנסיון וההתרשמות האישית שלי, יש קשר ישר בין אותם "ישראל-מותר לי-ישראלי" ולבין כל השושן בארבי למינהם.

פורסם

דבר מטופש ומיותר לחלוטין. אזרחים לא אמורים לבצע את תפקידה של המשטרה. זה מצטרף לתקנות החדשות עבור מתנדבים והתוצאה היא שבקרוב כל אחד יתייחס לרעהו כאל מלשן בפוטנציה.

מעניין אם נתנו את הדעת על בקשות להישפט. האם אותם מלשנים יהיו מוכנים להגיע למשפט אחרי פעם-פעמיים, כשהקסם מההלשנה יחלוף? האם קופת המדינה תשלם לכל המשועממים הללו עבור זמנם? איך בתי המשפט יתמודדו עם העומס העצום שוודאי יגרם? האם אותם מלשנים באמת יתאמצו לחפש תו נכה - שברכבים גבוהים לא תמיד פשוט לראותו, או שיאללה, ישר ישלפו מצלמה? לכמה מקרי דקירה זה יוביל כי ״ראיתי אותך שולף את האייפון״?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תרבות נהיגה? קצת הגזמת.

תרבות נהיגה לא זקוקה לאפליקציה בה יוכלו "להעניש" לא-נכים שחונים בחניית נכים. במילים אחרות - אם אותן נבלות יחנו כחוק רק בגלל שיחששו מהאפליקציה, זה לא נקרא תרבות נהיגה.

בד"כ אותם בהמות גם צמים בכיפור כי הם חוששים ממשהו אחר...

פורסם

אם באמת רוצים לטפל באנשים שחונים בחניות נכים ללא תו - אז שפשוט יגררו. כמו שיודעים לגרור כשיש רכב במפרץ אוטובוס, או שחונה במקום מפריע. לא צריך להפוך לגרמניה המזרחית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לכמה מקרי דקירה זה יוביל כי ״ראיתי אותך שולף את האייפון״?

מוזר שלקחו 27 תגובות עד שהטיעון הזה בא. אין ספק שהסיבה הזו לבדה מספיקה כדי לבטל את הפרוייקט שכן הוא אולי יעבוד בערים כמו גבעתיים וכפר סבא אבל לך תנסה להריץ אותו בפריפריה.

בנוסף, לא הייתי לוקח את הסיכון שהאפליקציה הזו תשתדרג עוד שנה ותאפשר ל"תת-מתנדבים" לצלם אותי נוסע 95 בכביש של 90.

• תוכן חדש...