Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

בדר"כ אני שורץ בפינות אחרות של הפורום ולא ממש מגיע אל חלקת האלוהים המבודדת שלכם.

לאחרונה רכשתי אופנוע משומש. אמנם במצב מכאני מצויין, אך חיצונית עטור צלקות קרב משלל כבישי ארצנו.

הנזק הוא בעיקר שריטות על מיכל הדלק (עשוי מתכת), שנגרמות בעיקר מאבזמי חגורות וכדו', ושריטות על חלקי הפלסטיק ('פיירינג'), כולל אחת שנראית כאילו תוקנה בעזרת טיפקס.

ואני נפשי בשאלתי - יש דרך לתקן (או לטשטש) מלבד צביעה כוללת, שלא באה בחשבון?

מצרף תמונות. שימו לב שהאופנוע צבוע בשלושה צבעים שונים. שאלות נא הפנו למעצבי הונדה.

W62TZvf.jpg

SxpaV8d.jpg

QXFGame.jpg

(אני יודע שהוא מצחין, שטיפה מובטחת בסופ"ש)

תודה ושפשוף נעים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מה שבמדבקה אי אפשר לסדר אם זה צבוע אז צריך (צבע).

לגבי החלק האחורי גם לא לצערי זה הגיע לפלסטיק וזה עגול פינתי, אי אפשר לסדר באמת ללא צבע.

המיכל דלק כן ישתפר בפוליש לא 90% קרוב ל80% יחזור כי התמונה לא ברורה אבל נראה לי שיש חלק עמוק מדי בשריטות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

ראשית, תודה.

אכן, חלק מהשריטות על המיכל די עמוקות. אם כן אלך על האופציה של פוליש, על איזה סדר גודל עלויות מדובר?

פלסטיקה - קיבלתי, מראש לא היו לי תקוות גבוהות. אברר אם יש אופציה למדבקות חדשות בעלות סבירה או שאסמוך על הסטטיסטיקה, אחכה להחלקה שתבוא ואחדש את כל הפיירינג. ;)

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תישמע אני לאמיןדע מה הסדר עלויות של דבר כזה אך חברה אחרים יגידו, אני עושה לבד אולי באמת כדאי לך לראות מי יכול לעזור בנושא והוא קרוב אליך, הרי זה רק המיכל דלק.

חלילה שלא תחליק אם אתה מכיר את ההרגשה כמוני שנינו מבינים שזה לא "ביג פאן" חחח במיוחד במרפקים וברכיים

• תוכן חדש...