Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני רוצה להוסיף שקע בתוך ארון החשמל בביתי (עבור נתב) לצורך כך אני רוצה להוסיף מאמ"ת וממנו למשוך פאזה לשקע החדש.(אין מקום לשקע המורכב התוך הלוח עצמו)

הדבר היחיד שקצת לא ברור לי הוא מהיכן למשוך את הפאזה ה"נכנסת" למאמת, אני לא מצליח לראות מהיכן שאר המפסקים מקבלים את הפאזות שלהם

מצרף תמונה של הארון - יש עוד הרבה מקום ריק מחוץ לארון הפלסטי ושם ימוקם השקע

תודה

את המאמ"ת הנוסף אמקם מימין לפחת

20160324_205836.jpg

פורסם

כל זה בשביל ראוטר דירתי?

אוברקיל לדעתי.

תתקין לראוטר שקע עם מפסק מקומי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק לחשמלאי בעל תעודה מתאימה מותר לעסוק בחשמל.

אחרי ההקדמה הנזכרת לעיל. תמקם את המא״ז החדש באחד משני השורות העליונות תחבר מוליך מלמטה מהמא״ז שקרוב אליו ומהחיבור העליון אתה הולך לשקע.

חובה להוריד את מפסק המתח הראשי וגם את הפחת לפני העבודה.

ורק להזכיר לך אסור לבצע כל עבודה בחשמל.

פורסם
רק לחשמלאי בעל תעודה מתאימה מותר לעסוק בחשמל.

אחרי ההקדמה הנזכרת לעיל. תמקם את המא״ז החדש באחד משני השורות העליונות תחבר מוליך מלמטה מהמא״ז שקרוב אליו ומהחיבור העליון אתה הולך לשקע.

חובה להוריד את מפסק המתח הראשי וגם את הפחת לפני העבודה.

ורק להזכיר לך אסור לבצע כל עבודה בחשמל.

תודה זה בערך מה שחשבתי רק לא הייתי בטוח, מבחינת מקום יש לי רק מקום פנוי אחד על יד הפחת

פורסם

אם רק ליד הפחת, צריך לבדוק וקשה לי לראות מהצילום, אך רוב הסיכויים שצריך להתחבר מהחלק העליון שלו, כאמור לחלק התחתון של המא״ז החדש. אך למען הסדר הטוב כדי למשוך מהחלק התחתון של אחד המאזים הקרובים לחלק התחתון של המא״ז החדש שאתה מוסיף.

פורסם

מסוג הדברים שלא הייתי עושה אם איני יודע היטב למה אני נכנס. קודם כל, מבחינת בטיחות. אבל גם מבחינת נזקים אפשריים לכל ההבית.

לפני מספר שבועות עבד אצלי חשמלאי ותיק כדי לתקן קו חשמל בעייתי בגינה. באיזה שלב היתה תקלה שהשביתה לי את המקרר ועוד כמה מעגלים, לקח לבעל המקצוע הזה שעתיים למצוא את התקלה. אתה עלול להשאר בלי חשמל לבית וכמובן שחשמלאי שתזמים באופן דחוף יגבה מחיר מפולפל תמורת שירותיו.

וכל זה מתוך מחשבה על עצמי, שלא לדבר על חוק החשמל שמחייב הסמכה לעבודות מסוג זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...