Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה היא לא המינוף.

זה שהיא אשת נדל"ן כושלת, זה ברור.

הבעיה היא אם ברגע שאתה מבין שאין לך כסף אתה חותך או שאתה ממשיך להתגלגל באופן לא חוקי, על חשבון הלקוחות.

המשפט שכתבת קיצוני.

מהיכרות עמוקה של קולגות שלי, מדובר באישה עם עמוד שדרה, שיודעת מה שהיא עושה.

לראיה, היא בנתה ואיכלסה לא מעט יח"ד. דבר לא פשוט כלל וכלל.

אם היא לא היתה נכנסת לסחרחורת שאליה היא נקלעה, סביר להניח שהיא היתה מחזירה את הכסף שלקחה כביכול - כך אמר לי בפירוש מכר שמכיר אותה לא רע.

אני לא מכיר אותה, ולא הייתי איתה בקשרי עבודה מכל סוג שהוא. כאחד מהתחום ש"קצת" מכיר איך הדברים עובדים מאחורי הקלעים, עצוב לראות איך עושים ממנה קציצות בתקשורת רק בגלל שהיא נפלה (נשים בצד את עניין הגניבה - שזה חמור מאוד).

אגב, אינני יודע באיזה תחום הנך עוסק, אך עולם היזמות בנדל"ן הוא תחום קשוח מאוד ולא פשוט בכלל.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיצוני?!

החברה שלה פורקה.

היא תחת חקירה של המשטרה ו-רשות המסים.

היא אולי אשת מכירות מצליחה, אבל יזמית נדל"ן כושלת.

מי שלקחה כסף מהחברה לשלם התחייבויות פרטיות - אין לי רחמים עליה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שניר אמר.

אגב, אני בטוח שהעובדה שהיא אישה, מוסיפה הרבה שמן לכל ה"שמחים לאיד".

וגם יש לי הרגשה שאם היה מדובר בקבלן אפרורי, בשנות ה- 50 לחייו, מקריח ובעל כרס, היה פחות עיסוק בנושא, אבל כאן זה "צבעוני" יותר.

פורסם

גם כשקרסה חפציבה היתה המולה תקשורתית רבה.

בניגוד לחפציבה, אדם אשר חיפש את אור הזרקורים לא ממש יכול להתלונן כאשר הזרקורים מופנים אליו גם כאשר כשל, וסרח לכאורה.

פורסם
קיצוני?!

החברה שלה פורקה.

היא תחת חקירה של המשטרה ו-רשות המסים.

היא אולי אשת מכירות מצליחה, אבל יזמית נדל"ן כושלת.

מי שלקחה כסף מהחברה לשלם התחייבויות פרטיות - אין לי רחמים עליה.

חבר, תפריד.

יש את עניין הגניבה, שאין לי עליה רחמים, ומקווה שתגיע בהקדם לכלא תרצה.

יש את העניין הפרקטי שבו היא הצליחה לא רע בכלל. לקרוא לה אשת נדל"ן כושלת - לא במקום ולא נכון.

http://orcity.co.il/catalog/

פורסם (נערך)

ניר לוי, אני לא יודע את מי אתה מכיר, ואיך הוא מכיר אותה, אבל אנשים, ולא מעט, הן מתחומי הנדל"ן והן מתחומי הכספים,

מכולם עולה תמונה מאוד ברורה. שמדובר בבחורה לא ישרה, שמשקרת על כל דבר שני שיוצא לה מהפה, שלקחה סיכונים עצומים,

וכאשר היא נכשלה, במקום להרים ידיים, להודות בכשלון, וללכת הביתה, היא בחרה להונות לקוחות, ספקים, להסתבך עם השוק

האפור, עם רשויות המיסים, עם הבנקים, ועם מי לא.

עושים ממנה קציצות בתקשורת, וזה לא סתם. כל השנים היא נהנתה וידעה להשתמש בתקשורת כדי שזו מצידה תהלל ותהדר אותה,

ותרים אותה גבוה גבוה, כמו שהתשקורת(הטעות במקור) יודעת לעשות. ואז שאתה נופל, אתה נופל ממרומי הצוק אליו הרימה אותך

התקשורת, מה שלקבלן אפרורי ככל הנראה לא היה קורה, כי הוא לא היה שם מלחתחילה.

אני לא מבין איך אתה יכול לכתוב שהיא בחורה שמבינה עניין ולא יזמת כושלת, אם היא הצליחה לעשות את כל מה שכתבו אחרים ואני

גם כתבתי את חלקם.

אצל אור אנישם שמו כסף לדירות. הם לא היו אמורים להיות חשופים למה שהיא חשפה אותם ולדעתי צריך לבדוק גם איפה היו עורכי הדין של הרוכשים.

ככל הנראה לא ממש היו להם עורכי דין... אנשים שמים כסף בלי לבדוק שום דבר, ומתברר שפראיירים לא מתים, רק מתחלפים.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם
ניר לוי, אני לא יודע את מי אתה מכיר, ואיך הוא מכיר אותה, אבל אנשים, ולא מעט, הן מתחומי הנדל"ן והן מתחומי הכספים,

מכולם עולה תמונה מאוד ברורה. שמדובר בבחורה לא ישרה, שמשקרת על כל דבר שני שיוצא לה מהפה, שלקחה סיכונים עצומים,

וכאשר היא נכשלה, במקום להרים ידיים, להודות בכשלון, וללכת הביתה, היא בחרה להונות לקוחות, ספקים, להסתבך עם השוק

האפור, עם רשויות המיסים, עם הבנקים, ועם מי לא.

עושים ממנה קציצות בתקשורת, וזה לא סתם. כל השנים היא נהנתה וידעה להשתמש בתקשורת כדי שזו מצידה תהלל ותהדר אותה,

ותרים אותה גבוה גבוה, כמו שהתשקורת(הטעות במקור) יודעת לעשות. ואז שאתה נופל, אתה נופל ממרומי הצוק אליו הרימה אותך

התקשורת, מה שלקבלן אפרורי ככל הנראה לא היה קורה, כי הוא לא היה שם מלחתחילה.

אני לא מבין איך אתה יכול לכתוב שהיא בחורה שמבינה עניין ולא יזמת כושלת, אם היא הצליחה לעשות את כל מה שכתבו אחרים ואני

גם כתבתי את חלקם

אני במקרה מהאזור :-)

אתה שוב חוזר לאותה נקודה ומערבב בין בשר וחלב.

תפריד בין עניין היושרה לבין מה שהיא ביצעה בפועל כיזמית.

אני לרגע אחד לא מצדיק את ההתנהלות המגלומנית שלה. אם היא גנבה, מקומה בכלא. חד משמעית.

יחד עם זאת צריך להוריד בפניה את הכובע ולא לכנותה כיזמית כושלת.

באה בחורה שבקושי סיימה בית ספר עממי, ומרימה פרויקטים עם עשרות יח"ד.

הכל בכוחות עצמה.

עוד דבר, נדל"ן זה סיכון אחד עצום. לא מדובר בתוספת חדר לדירה קיימת.

מדובר בהקמת בניין עם עשרות יחידות דיור מקרקע שלעיתים אף לא מושבחת!

פורסם

מדהים שיש פה אשה שאשכרה עקצה מליונים מאנשים אומללים וחלק מכם משתמש במילים "עליהום", "שמחה לאיד", "בגלל שהיא אשה" ושאר דברים שממש לא קשורים למקרה הזה של, באין מילה אחרת, נוכלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני במקרה מהאזור :-)

וגם אני וחבריי משני האזורים שציינתי, ומכיר תמונה שונה לגמרי ממה שאתה מתאר.

כמה בניינים היא סיימה? אולי 10 פרוייקטים, וגם זה אחרי 3-7 שנים עיכוב, ועם עלויות

ביצוע(שלא לדבר על עלויות מימון) גבוהות ב 30-50 אחוז ממה שצפו, ובאיכות של

זבל מזובל.

פורסם (נערך)

בגירה ושאר החברים,

יש מה שניקרא הבנת הניקרא.

מעולם לא אמרתי שהיא צודקת, לא קראתי לרחם עליה וכו'.

היא (כניראה. את זה יחליט בית המשפט) עקצה אנשים אומללים, תמימים והשאירה אותם בחוסר כל הכל בשם השתן שעלה לראשה, בשם בצע הכסף מול עיניה וסתם בגלל שהיא חר* של בנאדם (אם ניתן לכנותה כך בכלל).

אבל, לפני הנפילה הזו היא בהחלט הרימה פרויקטים שאני מאמין אף אחד מאיתנו עם סיום עממי בלבד היה מצליח. לכן היא עדיין אשת בנין מצליחה. כך אגב היה גם האיש של חפציבה. מצליח, אבל בסוף הוא היה נוכל שהונה.

וכן, בגלל שהיא אישה לא צריך לרחם עליה, אבל מבחינה תקשורתית - מקצועית, זה בהחלט מוסיף צבע לענין, בעיקר לתקשורת הצהובה.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם (נערך)
וגם אני וחבריי משני האזורים שציינתי, ומכיר תמונה שונה לגמרי ממה שאתה מתאר.

כמה בניינים היא סיימה? אולי 10 פרוייקטים, וגם זה אחרי 3-7 שנים עיכוב, ועם עלויות

ביצוע(שלא לדבר על עלויות מימון) גבוהות ב 30-50 אחוז ממה שצפו, ובאיכות של

זבל מזובל.

אם מדובר על קבוצות רכישה, תקרא את האותיות הקטנות.

צריך לבדוק מה בדיוק קרה שם ומדוע עלויות הביצוע והמימון זינקו.

אני מלווה לא מעט קבוצות רכישה, ותמיד אבל כמעט תמיד, הפרויקטים מתעכבים וכתוצאה מכך העלויות מזנקות.

אגב, גם 10 פרויקטים זה מרשים. לא הייתי ממהר לזלזל.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

היא הרי מלכת קבוצות הרכישה לא?

בוא, אני מכיר לא מעט קבוצות רכישה, שקמו, בנו, וסיימו את הפרויקטים.

נכון, תמיד העלויות גבוהות יותר, ותמיד יש עיכובים. אבל גם כאן, יש ויש.

עיכוב של 4 או 5 שנים זה כבר לא סביר. ועלות של 50 אחוז יותר גם.

וזה שעל כל שאלה שלך עונים בשקר או שניים גם זה לא סביר.

וזה שכל צעד שלך מלווה במעשים שהם לא חוקיים או על סף הלא חוקי,

גם זה לא סביר. אז להגיד על מישהי כזו יזמת נדל"ן לא כושלת זה לא

תמימות, זה אמאמא של התמימות.

פורסם

אבל, לפני הנפילה הזו היא בהחלט הרימה פרויקטים שאני מאמין אף אחד מאיתנו עם סיום עממי בלבד היה מצליח. לכן היא עדיין אשת בנין מצליחה.

.

דרום הארץ מלאה בקבלנים קטנים (וגדולים) שמעולם לא שמעת את שמם שבשנה בונים מה שענבל אור לא בנתה בעשר שנים.

אחד מהם אפילו חובב רכב נלהם עם צי פרארי ורולס רוייסים מהגדולים בארץ (טוב, הוא לא באמת נופל להגדרה של "לא שמעת עליו").

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, גם אם תשים את שריקי בצד יש לו לא מעט שכנים בעיר עם רכבי יוקרה כשהכסף בא מבניין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...