Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן, לדעתי אתה קופץ מעל הפופיק. עם כל הכבוד לך אתה מדבר בבטחון בנושאים שאני לא בטוח שאתה ממש מבין בהם. אם מי שמבין בהם, לפחות בצורה סבירה, מציע התערבות כזו או אחרת אז מילא אבל אם מישהו שלא מבין מציע התערבות, זה סתם חוסר רצינות גם אם בגדול אולי הוא צודק.

אם אתה יכול, תסביר את כל החישובים, מפלי מתח, התנגדות הכבל וכו'. אם אתה יכול להסביר את זה אז לגיטימי, אם לא, אז באמת תשאיר את הויכוח הזה למי שמבין בעניין יותר ממך.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי, יש לי חוט של 16 GAUGE בשביל הסאבים שלי. (אתה יכול לשאול את תמיר, שלומי, אלון, דימה.. וכו)

ואתה רוצה לצחוק ? זה כימעט 10 מטר ..... לא 1 מטר...

אולי אתה תסביר לי, למה השמיים כחולים ? הירח עגול ? הכוכבים יפים ?

למי איכפת.

דבר ראשון, רכבי SPL מדברים על עוצמות גדולות, ולא על 2000 וואט, דבר שני .. לא מדברים על הבדל שמיע.

מדברים שמה על הבדל שאפשר למדוד ..

דבר שלישי ..

אם אתה כל כך חכם, למה אתה שואל ? אתה אמור לדעת את כל זה.

אתה לא צריך שאני אסביר לך את זה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מתן תעשה לנו טובה אתה סתם עושה צחוק מעצמך למה אתה מיסתתר מאחורי החצאית של שי...תשאיר לו את הויכוח...

שי ומתן, תסבירו לי למה ברכבי SPL מישתמשים בחוטים של 10G-4G לסאבים שלהם?

אפשר הסבר הגיוני?

ולמה אתם ברכב שלכם לא מתקינים חוטים של 16G לסאב?

למה לא ? לי יש חיווט של 16 גייג לסאב

עד לפני חודש היה לי 4 גייג עכשיו החלפתי כי אז קיבלתי את הכבל עם התיבה

וצחקתי על עצמי למה אני צריך את כול העובי הזה אז פשוט שמת חוט דק ונוח

ואני ממש ממש לא שומע הבדל !

ברכבי SPL משתמשים בכמה אלפי וואט וכול איבוד קטן חשוב להם...

צודק אני מסתתר מאחורי החצאית של שי

ומה הפעם זה קשור ?

פורסם

אחלה! אוקי בוא נירד מעניין חוטי ציליל ונעבור למתח...למה שלא תתקין חוט של 16G ככבל מתח הרי תעבור שם את אותה כמות אמפאר?נכון?

**** אאאה רואה מתן אתה בעצמך אמרת שיש איבוד...

פורסם

אז צדקתי אדי ?

קיבלתי ממך אישור?

הכבל מתח שלך, באורך 5 מטר, תעשה את החישוב לבד .. אתה ילד גדול.

האמפרז שעובר בכבל מתח, הוא גבוה.. ועם וולטאז נמוך.

אחרי ההגברה - הוולטאז גדל, האמפראז קטן.

אדי אני לא מבין, אם אתה כבר יודע הכל מראש, למה אני צריך להסביר ?

תענה על התשובות שלך לבד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מתן, לדעתי אתה קופץ מעל הפופיק. עם כל הכבוד לך אתה מדבר בבטחון בנושאים שאני לא בטוח שאתה ממש מבין בהם. אם מי שמבין בהם, לפחות בצורה סבירה, מציע התערבות כזו או אחרת אז מילא אבל אם מישהו שלא מבין מציע התערבות, זה סתם חוסר רצינות גם אם בגדול אולי הוא צודק.

אם אתה יכול, תסביר את כל החישובים, מפלי מתח, התנגדות הכבל וכו'. אם אתה יכול להסביר את זה אז לגיטימי, אם לא, אז באמת תשאיר את הויכוח הזה למי שמבין בעניין יותר ממך.

היה עם כול הכבוד לך עכשיו אתה מדבר שטויות...אין פה יותר מידי מה להבין...

אני עשיתי ל 3 חברים שלי בחיפה מבחן עיוור במשך שעה...ואף אחד לא הרגיש הבדל

אני צריך משהו מיוחד בשביל זה ?

פורסם

אתה צריך ידע בנושא, מבחן עיוור לא מספק. זה קצת לא רציני ומוריד את רמת הפורום כשמישהו מנפנף פה בהתערבויות אם הוא לא יודע את התאוריה שעומדת מאחורי דבריו. כאמור, תשאיר את זה למי שכן יודע.

פורסם

מתן תבוא ויעשו לך מיבחן עיוורות של שעה פעם דוטק+ מגבר של קליפורניה ופעם דוטק+מגבר של חברה נורמלית....תאמין לי יהיו שינויים..עובדה שחברי הטוב שמע שינוי...

איל,אם מהירות העתקה וחיקוי של מתן בקרוב הוא יתחיל לנסות להמציא את הגלגל מחדש....

פורסם

אתה עכשיו נכנס לזה ?

אין בעיה תכין לי מבחן איוור של הדוטק ו 1000 שקל ונראה

בכול מקרה אם אתה כולכך בטוח

למה אתה לא הולך לשי וזוכה ב 1000 שקל ?

אתה אומר שאתה תשמע הבדל בין המגברים

פורסם

מתן, 1000 שקל היתה זכיה מיוחדת עבור מאפיסטו ואברי.

עבור אדי זה נשאר 500...

דרך אגב אדי, למה אתה לא אומר שאני צודק? לא הוכחתי את עצמי בפנייך ?

או שגם הפעם, לא למדת ממני כלום ? ובעצם ידעת הכל לבד?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מספר לך תוצאות של חבר שלי ולא שלי....אני חושב שיש לו שמיע דיי מכובדת אם הוא לא אהבת קומפוננטים כמו FNQ ועוד דברים....

אני ינסה לדבר איתו באמת לישמוע את הדוטק עם מגבר נורמלי ולהגיד אם היו הבדלים לפי מישמע אוזני...

בואינה שי כמה "אויבים" יש לך כבר עם כמות כזו של אנשים שחושבים שאתה טועה ועושה סתם הכללות ורק אנשים עם ידע נמוך ובעית כריזמה מוחלטת מקשיבים לך לא חשבת קצת לצמצם פעליות ...כלומר יש דברים שאתה יודע ויש דברים שאתה עוד לא יודע וצריך להשלים עם זה ולנסות לילמוד ....

פורסם

אדי הערות זולות בניסיון לעקוץ תשאיר לה"פ. גם אתה קופץ הרבה הרבה מעל הפופיק שלך, יותר ממתן אז הייתי מציע לך לבדוק קודם את עצמך. לא בכל ת'רד אתה חייב להגיב ולקפוץ בהצהרות שגם לך אין את הידע בשביל לגבות אותן.

אני מציע ששניכם תרגעו קצת. המשך דיון, בה"פ אם אתם רוצים. הערתי כאן, כי מספיק זמן אני מדבר איתכם בה"פ ואולי ככה שזה בפומבי, זה יעזור.

פורסם

איל עם כל הכבוד, אני לא יכול לתת רק למתן ולאדי לקחת את נטל האחריות בעיניין.

לפי דעתי גם לי יש כאן חלק גדול באשמה...

לא בגלל שאני טועה חס וחלילה, אלה בגלל שאני כניראה לא מספיק בוגר בשביל להגיד לעצמי "די"...

וואלה מתנצל מאוד אם אינני בוגר בשביל להתגבר על דברים כל כך קטנים, וואלה, 50% מהפיתרון זה להכיר בחסרונות שלך ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תבין איל אני בעד הצדק וההגיון עובדה שחצי פורום חושב ששי קצת מגזים עם הגישה שלו לתחום....אני לא בא לריב עם שי עם על בסיס של ידע אני פשוט רוצה שאם הוא זורק איזו שהוא מישפט לדוגמה"לנזר מזייפים נתונים" או "זטקס חרא כי הם בני 4 שנים" בלי שום ביסוס או הוכח מוחשית....אם הבן אדם היה מביא הוכחות לחצי מהתענות שלו בפורום אז כול הכבוד ובאמת לא הייתי מהסס וקשיב לו....

בקיצור אני יותר לא יכנס לשטיות האלה כי זה מוריד את חשק ליכתוב פה בכלל....

פורסם

אתה צודק שי, אתה ילדותי (הרי אמרתי לך את זה ;) ) אבל לפחות אתה מנסה להביא ומביא ביסוס מדעי/טכני לדברייך.

אדי, כבר קראתי עשרות ת'רדים שבהם אתה אומר שאתה תפסיק, בנתיים אני לא רואה שזה קרה.

לי בכל אופן נמאס. מהיום אני פשט אנקוט במדיניות קשה יותר. מי שיכתוב סתם תגובה לנושאים טכניים ללא ניסיון לנמק אותה בצורה כלשהי, ההודעה פשוט תמחק וכך ימנעו ויכוחים חסרי תכלית. זה נכון גם לגבי כל הודעה ילדותית או מתגרה, אחרי יותר מדי מחיקות פשוט נכניס למעקב.

הוצאתם פה מספיק אוויר, אני לא רואה שזה מתקדם ולכן נועל את הת'רד הזה, אני מקווה שנהנתם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...