Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה התחדשתי ב 206 אוטומטית מודל 2007.

כשאני עוזב את הרגל מהגז אני מרגיש את הרכב נבלם כמעט כמו הורדת הילוך.

לעומעת זאת במזדה 2009 שלי אני מרגיש כאילו הרכב בניוטרל אחרי שעזבתי את הגז, ממש הרגשה שהרכב ממשיך לשייט לו.

האם מבנה המנוע/הגיר השונים בפיג'ו גורמים להרגשה?

אני חייב לציין שאמנם המזדה צעירה בסך הכל ב שנתיים אבל היא מרגישה הרבה יותר מתקדמת ונוחה מכל הבחינות.

פורסם

ככה עובדת תיבת הילוכים ב 206, זה תקין.

כשעוזבים גז, מנוע נשאר מחובר באופן קשיח לגלגים בדיק כמו בגיר ידני ולכן מורגשת בלימת מנוע משמעותית יותר מאשר בתיבות אוטומטיות אחרות.

פורסם

בהמשך לבוקי,

בתיבת al4 שמותקנת ברכבך, נעילת ממיר המומנט מופעלת החל מהילוך שני (30 קמש), זאת בניגוד למרבית התיבות האוטומטיות בהן נעילת המומנט מופעלת בהילוך האחרון בשיוט.

היתרון בנעילת מומנט מוקדמת שכזו הוא חיסכון בדלק עקב מניעת הפסדי אנרגיה בממיר המומנט ותאוצה עדיפה. החיסרון (אם כי לדעתי זה גם כן יתרון) הוא התופעה שאתה מתאר, בהורדת הילוכים תוך כדי בלימה.

יום טוב גם לך

פורסם

אפשר להתעלק....?

שאלה למומחים - האם ייתכן ותופעה שתיאר הפת"ש תתחיל לקרות פתאום ברכב שלא התנהג ככה בעבר?

יש לי טויוטה אוונסיס 2002, לאחרונה אני מרגיש תופעה מאוד דומה - בהורדת הרגל מהגז מורגשת בלימה מסויימת, כאילו (או אולי באמת) מהחלפת הילוך. לפני זה לא הרגשתי תופעה כזאת ובהורדת הרגל מהגז הרכב הרגיש "בניוטרל".

מה יכול לגרום לתופעה הזאת? האם ייתכן וקשור לתחזוקה שוטפת כלשהי...?! (החלפת שמן מנוע לסוג אחר, החלפת דיסקיות בלם)

• תוכן חדש...