Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מחפש אדם שהתקין סט 2 או 3 חלקים בחלק הקדמי של הרכב (דלתות, טוויטרים בקורות) ויכול לספר קצת על תהליך הפירוק, ההתקנה ומחיר, שוקל לקנות אי שם בעתיד הרחוק סט קידמי מלא לרכב. עדיפות לה''פ או אנשים שראו ויודעים.

פורסם

תגיעו למפגשים ותוכלו להתרשם מהתקנות ברכבי VAG.

עלות? יקר.

ממליץ שתגשו למתקין ידוע ואמין (ישראל או יוסי לדוגמא) על מנת לקבל הצעת מחיר על התקנה.

פורסם
רזו, לא בדיוק יקר, בVW וAUDI לרוב נוחות ההתקנה היא כמו ברכב יפני, פשוט סיאט המהנדסים שלהם שיכורים כנראה.

כאחד שיש לו סיאט (לאון) ההתקנה פחות נוראית בדלתות, אבל לא קלה.

אבל קורות - לא משנה באיזה רכב זה, יעלה הרבה כסף. ואם ללכת לכיוון ה3 חלקים, אז פוד קורה או קיק פאנל זה גם עסק יקר.

איטום בדלתות זה גם לא זול מבחינת עבודה.

לכן אם מסתכלים על כל ההתקנה כאחד - זה יקר.

פורסם

התייחסתי ספציפית לVAG, אני הבנתי מההודעה שלך שהתכוונת שVAG יקר יותר מהאחרות, אם טעיתי, אז אני חוזר בי.

בכללי FAB של קיק פאנל או קורות זה יקר, כמובן הכל ביחס להשקעה ולתקציב.

פורסם

זה תלוי איזה דור זה של סיאט לאון - הדגמים האחרונים לפי מה שראיתי כבר העבירו את המנגנונים מהדיפון לדלת.

אבל יש שנתון איפשהו סביבות 2009 ל2012 או אפילו יותר מתקדם בו באמת הם החליקו על השכל ושמו את כל המנגנונים על הדיפון ודלת חלולה מה שהופך את הקיבוע של החלון במקום והעבודה על הדיפון וגם ההשתקה שלו לסיוט מסרט אימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן השנתונים למעלה מדוייקים, לי יש 2013 (שבתכלס נחשב 2012) והמנגנון מורכב על הדיפון.

אבל ההתייחסות שלי למחיר פחות היה על העניין של הדלת אלא בכללי, אם נחשב את כלל העליוית של קורות\קיק ואיטום.

אפשר להגיעלהישאר עם המראה המקורי, אז הרכבתי את הסט בתוך הדלת, כולל הטוויטר ועשיתי איטום מלא. זה לא אידאלי אבל כואב לי לחתוך את הקורות.

פורסם

למי שלא מודע, כל האלקטרוניקה באיביזה מעל שנת 2008 נמצאת על הדיפון , מתקינים לרוב לוקחים יותר כסף על רכב כמו איביזה בשל כל הבלאגן שקורה בדלת..

אם כך, האם יש מישהו שניסה סט 2 חלקים? של טוויטרים ורמקולים בדלתות מקדימה? כי המקור מגיע כך.

פורסם

אני בחיי שלא מצליח להבין למה אתה לא טורח להשתמש בפונקציית החיפוש.

הנה שני פרוייקטים מפורטים מאוד שביצעו אנשים בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?524380

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?519042

אם תעשה חיפוש בעצמך, תמצא עוד שרשורים של אנשים שהתקינו באיביזה, כולל שמות של מתקינים.

ואגב מתקינים, הרי שרק עתה ישראל ג'וניור התקין אצלך מגבר ורמקולים אחוריים, למה לא לקבל ממנו הצעת מחיר לקדמיים?

למה לא לפנות לעוד כמה מתקינים ולבקש הצעות מחיר? כבר נאמר לך שענין ההתקנה הזה הוא אפשרי.

פורסם

ממליץ לך קודם כל לבוא למפגש , תשמע מה יש לחברי הפורום ותראה לאיזה חברה של רמקולים אתה מתחבר , משם כבר תראה, אתה רוצה לעבוד אקטיבי או פאסיבי?

• תוכן חדש...