Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע על איביזה 2013 ויש לי בה סט 2 חלקים שהתקנתי בעצמי. ההתקנה שונה מרכבים אחרים ,מצד שני עומק ההתקנה בדלתות די טוב. טוויטרים ניתן להתקין בקורות במקום המקורי . משהו ספציפי שאתם צריכים ?

פורסם
אני נוסע על איביזה 2013 ויש לי בה סט 2 חלקים שהתקנתי בעצמי. ההתקנה שונה מרכבים אחרים ,מצד שני עומק ההתקנה בדלתות די טוב. טוויטרים ניתן להתקין בקורות במקום המקורי . משהו ספציפי שאתם צריכים ?

האם נפגעה הצורה המקורית בקורות? ובדלתות? האם הצלחת להחזיר הכל למקום ואיך מתבטא שיפור הסאונד כשהוא מקדימה?

איזה סט שמת? וכמובן מאיפה אתה? אני אשמח לראות ולשמוע.

פורסם
ממליץ לך קודם כל לבוא למפגש , תשמע מה יש לחברי הפורום ותראה לאיזה חברה של רמקולים אתה מתחבר , משם כבר תראה, אתה רוצה לעבוד אקטיבי או פאסיבי?

אני לא חזק בתחום, תוכל להסביר לי מה ההבדל בניהם?

אני מעל מולטימדיה תואם מקור של רדיו מילאנו ולנכון לעכשו, לא מעוניין לשנות

פורסם
האם נפגעה הצורה המקורית בקורות? ובדלתות? האם הצלחת להחזיר הכל למקום ואיך מתבטא שיפור הסאונד כשהוא מקדימה?

איזה סט שמת? וכמובן מאיפה אתה? אני אשמח לראות ולשמוע.

קורות לא נפגע, יש לי סט 2 חלקים.

אני לא חזק בתחום, תוכל להסביר לי מה ההבדל בניהם?

אני מעל מולטימדיה תואם מקור של רדיו מילאנו ולנכון לעכשו, לא מעוניין לשנות

תריץ חיפוש על עבודה אקטיבית, אבל אם יש לך את הדאבל דין הזבל של רדיו מילאנו (כמו שלי יש) אז אני ממליץ לך להחליף למשהו עם איכות יותר גבוהה, תלוי בתקציב. אני מטעמי תקציב לא מחליף כרגע אבל הדאבל דין המקורי מסרס את המערכת (אם יש לך רמקולים אפטרמרקט)

פורסם

הצורה שלא הקורה לא נפגעה, הכל חזר למקום, אני מתל אביב.

הקומפוננט שהותקן הוא hertz hsk165 קיים שיפור משמעותי בסאונד ,אין מה להשוות אפילו, הרכב הגיע במקור רק עם רמקולים קידמיים.

• תוכן חדש...