Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מבקש עזרה בשני דבריםהראשון הוא מנוע נעילה מרכזית בדלת אחורית עושה בעיות (פותח תמיד בחריקה, לפעמים ניתקע). כבר פירקתי אותו, וידאתי שהוא הבעיה, ניסיתי לרענן אותו, אבל הוא בשלו. איפה ניתן להשיג כזה באיזור השרון? אני יכול להעלות תמונה אם צריך, זה אמור להיראות כמו זה:

s-l1600.jpg

עניין שני, מדי פעם הרכב לא מניע, בלי רעש בזמן ההנעה, כאילו המצבר מרוקן לגמרי. בנסיון שני או שלישי הוא מניע כאילו אין תקלה בכלל (אני קורא לזה הצתה מאוחרת). בהתחלה זה קרה לי פעם בחצי שנה, עכשיו זה קורה יותר בתכיפות. מצבר הוחלף בין לבין, אז זה לא זה, וגם לא המגעים למצבר.

שוחחתי על זה עם המוסכניק בטיפול האחרון, הוא בדק ואמר שהוא לא מוצא משהו, וזה נשמע כמו החלפת סטארטר, והוא לא אחד שמשחיל תיקונים מיותרים. יש לכם רעיון אם זה משהו אחר (מגע רופף לסטארטר?), האם רק מחליפים או גם משפצים סטארטר?

בניגוד למנוע נעילה, לא ניראה לי שיש לי גישה לסטארטר, אחרת גם אותו הייתי מפרק (ומניע כמו פלינסטונס)

• תוכן חדש...