Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוכריס, בוכריס, איך נפלת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 616
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
ניר,אתה יודע שכמעט כל הקצינים חוגגים בצה"ל(לפחות במערך הקרבי) לא משנה אם זה סג"מ או סגן אלוף.

זה חלק מהאווירה של סמכות וחיילות צעירות.

לפי דעתי מישהו ממש לא רצה שהוא יהיה ראש חטיבת המבצעים.

הרי המעשים המיוחסים אליו מלפני 5 שנים כשהוא היה מח"ט גולני.

עכשיו החיילת נזכרת להתלונן?!

מה זה השטויות האלה ?

במקרים קשים של אונס ומעשים מגונים קשה לנשים שעברו אירוע טראומטי להתלונן מיד ולפעמים עוברים גם 10-20 שנים את אשר הנפגעת מסוגלת להתלונן וצריך לקבל זאת בהבנה.

בוכריס גם (בגד) שיקר לאישתו במצח נחושה כאשר אמר וטען בתקשורת שלא קיים ייחסי מין עם אף חיילת. כנראה אישתו סמרטוט ולא תתגרש ממנו על-מנת לשמור על 'תא' משפחתי נורמלי ומבוסס כלכלית על חשבון צה"ל.

לאן נעלמה אישתו שהייתה לצידו וטענה שהיא מאמינה בעינים עצמות לדבריו ?

אני מקווה שהוא ישב בכלא כמה שיותר שנים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מטמקא:" על פי הסדר הטיעון המתגבש, בוכריס יודה בעבירות קלות יותר, סעיפי האונס יימחקו, הוא יורד בדרגה ולא יישב בכלא.

על פי הסיכום, בוכריס יודה שקיים יחסי מין עם א', החיילת ששירתה תחתיו והתלוננה על אונס ומעשי סדום. עבירות אלה יומרו והוא יורשע בבעילה אסורה בהסכמה. יחסי המין עם החיילת, לפי ההודאה של בוכריס, התרחשו בכמה מקרים - בניגוד לגרסתו העקבית לאורך הפרשה שלפיה לא קיים עימה שום מגע אינטימי."

איך זה הגיוני שהיה אונס ועכשיו יש הסדר טיעון שהעונש היחיד שלו זה הורדה בדרגה?

אם יש עדויות וכלל המעורבים עברו פוליגרף ונחתם הסדר טיעון במקום הרשעה?

פורסם (נערך)
ניר,אתה יודע שכמעט כל הקצינים חוגגים בצה"ל(לפחות במערך הקרבי) לא משנה אם זה סג"מ או סגן אלוף.

זה חלק מהאווירה של סמכות וחיילות צעירות.

לפי דעתי מישהו ממש לא רצה שהוא יהיה ראש חטיבת המבצעים.

הרי המעשים המיוחסים אליו מלפני 5 שנים כשהוא היה מח"ט גולני.

עכשיו החיילת נזכרת להתלונן?!

ידוע.

זכורים לי היטב את המעללים של מפקדי היחידה, בעיקר בפצ"ן, מול חיילות שחשבו שסא"ל עם כנפי צניחה הוא בערך כמו נשיא ארה"ב. כולם, כולל כולם, חגגו כהוגן.

אם בוכריס שכב איתה, למרות שהיא מסכימה ושהוא יודע שאסור לו, שיחטוף.

נשים, שלא כמו גברים, לוקח להן זמן לעכל את הדברים. לכן, אני לא חושב שהזמן משחק כאן תפקיד.

אגב, אני המום שהוא נלחם בחירוף נפש על השקרים שלו. רק על זה הייתי שולח אותו לאכול בשיזפון למשך שנה. 3 ארוחות מלאות כל יום.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

זה שהיא מסכימה זה כבר לא אונס...

בצה"ל יש מערכת חוקים שאוסרת על יחסי מרות, שעברה עליה גוררת עונש מותאם.

בטח ובטח לא מה שעושים מזה בתקשורת.

יש לציין שאני לא מנסה להצדיק אונס או משמקביל אליו.

אגב הייתי 9 חודש בקציעות עם 3 ארוחות ביום. חוץ מהחום לא כזה נורא שם.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

פורסם

אגב, אני המום שהוא נלחם בחירוף נפש על השקרים שלו. רק על זה הייתי שולח אותו לאכול בשיזפון למשך שנה. 3 ארוחות מלאות כל יום.

ממך לא צפיתי לכזה עונש, קצת אנושיות!

האמת, הבחור עשה הצגה יפה, השתכנעתי שלא היה כלום כנראה אני תמים מדיי. גם אם הוא בעל אותה בהסכמה הוא לא צריך לשמש בתפקיד בכיר בצבא, למרות שכוסאומו המדינה, כל הקודקודים ככה.

פורסם
מה זה השטויות האלה ?

במקרים קשים של אונס ומעשים מגונים קשה לנשים שעברו אירוע טראומטי להתלונן מיד ולפעמים עוברים גם 10-20 שנים את אשר הנפגעת מסוגלת להתלונן וצריך לקבל זאת בהבנה.

בוכריס גם (בגד) שיקר לאישתו במצח נחושה כאשר אמר וטען בתקשורת שלא קיים ייחסי מין עם אף חיילת. כנראה אישתו סמרטוט ולא תתגרש ממנו על-מנת לשמור על 'תא' משפחתי נורמלי ומבוסס כלכלית על חשבון צה"ל.

לאן נעלמה אישתו שהייתה לצידו וטענה שהיא מאמינה בעינים עצמות לדבריו ?

אני מקווה שהוא ישב בכלא כמה שיותר שנים.

מרק, מאוד משעשע איך אתה יוצא להגנת הקורבן ותוקף את האישה.

היא לא סמרטוט, היא אישה חזקה שתעשה את הבחירות שלה בעצמה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

לו משה קצב היה בוכריס, גם הוא היה משכשך רגליו באיזו בריכה בבית מלון ולאחר מכן על תקן פרשן מדופלם.

בקיצור, טוב שחסך לבחורה (ומן הסתם בעיקר לעצמו ולמשפחתו) את העדות בביהמ"ש.

בעיני העובדה שהוא הכחיש הכל ורק עכשיו מודה מתקרבת בחומרתה לעבירה בה הודה בסופו של יום. מפקדים אחרים הודחו/שוחררו/קידומם הוקפא בגין אי מסירת גרסת אמת/ מסירת גרסה חלקית באירועים קלים בהרבה (צי'קו תמיר, עמאד פארס ועוד)

פורסם
ידוע.

זכורים לי היטב את המעללים של מפקדי היחידה, בעיקר בפצ"ן, מול חיילות שחשבו שסא"ל עם כנפי צניחה הוא בערך כמו נשיא ארה"ב. כולם, כולל כולם, חגגו כהוגן.

אם בוכריס שכב איתה, למרות שהיא מסכימה ושהוא יודע שאסור לו, שיחטוף.

נשים, שלא כמו גברים, לוקח להן זמן לעכל את הדברים. לכן, אני לא חושב שהזמן משחק כאן תפקיד.

זה שכולם חוגגים , זה לא תקין.

החוקים הוכנסו מסיבות טובות מאוד. צריך להכניס שניים שלושה לכלא, והחגיגות יפסיקו. (או לפחות יהפכו להרבה יותר נדירות)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

"מי אנחנו שנשפוט" ...הצהרה מענינת, תידבוק בה גם אחרי שתגלה שהרס"ר אמר (ועשה) לבת שלך "אם את רוצה לצאת הביתה, תני לי לזיין אותך מאחורה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מי אנחנו שנשפוטו אותו? בנות 20 לא עומדות בתור בשביל להסיר מאיתנו את התחתונים.

אנחנו לא , אבל כמאמר הפתגם "יש שופטים בישראל"

וחבל שמסתפקים רק בהורדת דרגה לסגן אלוף.

לדעתי לפחות הורדת דרגות הקצונה , ומאסר סמלי בכדי להעביר את המסר לכל שאר הקצינים

החיילות שתחת פקודך לא אומר שהן צריכות גם לשרת תחתך, גם אם זה בא מ"רצונה החופשי". (כמו שהדגים יפה בגירה מעלי)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לדעתי, המינימום של המינימום זה שיגיד שלום שלום לצה"ל.

או שזה כבר בוצע בלי קשר לגזר הדין?

להוריד בדרגה לסא"ל ולהשאיר בצה"ל זה בעצם להחזיר את השועל ללול התרנגולות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מרק, מאוד משעשע איך אתה יוצא להגנת הקורבן ותוקף את האישה.

היא לא סמרטוט, היא אישה חזקה שתעשה את הבחירות שלה בעצמה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

אישה חזקה בדיוק כמו אישתו של קצב שמממשיכה להיות לצידו וגם טוענת שהוא לא אנס למרות שהוא אשם באונס !

במקרים כאלה הייתי מצפה שהנשים יגידו סליחה טעינו קבל עם ועדה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...