Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוכריס, בוכריס, איך נפלת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי החשיבה שלי ילדותית.

עם זאת אני מכיר מספר מקרים כאלו.

זה די קשה (או בלתי אפשרי) לבודד לחלוטין את הגורם שדוחף את הבחורה ליזום קשר, כי חלק מבעלי הדרגות הגבוהות הם אנשים די מרשימים, וייתכן והיא פשוט נמשכת אליו. אבל בהחלט ישנן אלו שאחד הגורמים לפעולה שלהן הוא קידום.

לגבי ה-1 מתוך 100,

1 מתוך 100 נשים אקראיות או 1 מתוך 100 נשים שמנהלות רומן עם אחד הממונים עליהן?

עריכה אחרונה על ידי Step

• תגובות 616
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
או שההתבוננות שלך ילדותית, או שוביניסטית או סתם מפגינה חוסר הבנה מוחלט של "נפש האשה", אבל נשים פשוט לא פועלות כך.

מתוך 100 נשיםם שתיקח, אולי,​ אחת מהן תיזום מיוזמתה המוחלטת קידום דרך המיטה.

אני חושש שהפעם התמימות היא בצד שלך..

כניראה שאתה פשוט לא מכיר נשים קרייריסטיות מספיק.. רק נשות משפחה למופת.

נשים יודעות איפה הכח שלהן והחכמות שבהן מנצלות אותו במלואו.

יום טוב גם לך

פורסם
אני חושש שהפעם התמימות היא בצד שלך..

כניראה שאתה פשוט לא מכיר נשים קרייריסטיות מספיק.. רק נשות משפחה למופת.

נשים יודעות איפה הכח שלהן והחכמות שבהן מנצלות אותו במלואו.

גם אם אתה צודק בנוגע לנשים קרייריסטיות (ואתה לא!!!), אני מדבר על מדגם מייצג של כלל אוכלוסיית הנשים ולא על נשות עסקים קרייריסטיות בלבד.

בנוסף, שים לב שדיברנו על ליזום מין תמורת קידום 100% ביזמתן ולא להסכים למין תמורת קידום.

לגבי ה-1 מתוך 100,

1 מתוך 100 נשים אקראיות או 1 מתוך 100 נשים שמנהלות רומן עם אחד הממונים עליהן?

ברור שנשים אקראיות.

מה העניין בה בסטטיסטיקה אם גם ככה היא מנהלת רומן עם הבוס שלה?

במחשבה נוספת, אני מתקן את ההצהרה הראשונית שלי, אם התנאי הוא כמו שכבר אמרנו שהאשה צריכה 100% ביוזמתה ליזום מין תמורת קידום, אפילו לא 1:100, אולי 1:500.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש סימוכין כלשהם בדמות מחקר/סטטיסטיקה, או הרגשה בלבד?

זה באמת מעניין אותי עכשיו לבדוק. למרות שבטח מישהו שעושה מחקר כזה אוטומטית מצייר על עצמו כוונת לכל האירגונים הפמיניסטיים למיניהם.

Sent from my M3s using Tapatalk

פורסם

עיסקת טיעון עושים כאשר שני הצדדים לא בטוחים, התביעה ביכולתה להביא להרשעה הנאשם לקבל זיכוי.

לכן הפשרע היא על משהו בדרגת חומרה פחותה שלא בהכרח זה מה שקרה בכלל שם.

המסגרת, הבדלי הגילים ,מעצימים את הסכנות , לכן אף יותר מאשר באזרחות צריך להקפיד על החוקים בצבא ביתר שאת.

בניגוד לקצב, הוא הפעיל את הראש והלך לעיסקת טיעון, שכפי שפורסם נראית מאוד מקילה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש סימוכין כלשהם בדמות מחקר/סטטיסטיקה, או הרגשה בלבד?

תחושת בטן בלבד אבל לא מצוצה מהאצבע אלא מבוססת על נסיון חיים עשיר במחיצת המין השני הנורמלי ולא פרחות במועדונים באשדוד שימצצו לך בשירותים תמורת שוט ייגר.:lol:

את אותו מחקר אפשר לבצע איקוגניטו בקרב מנהלי השמה וכ"א, כמה פעמים אי פעם בחיים פנתה אליו אשה ביוזמתה, "בא נזדיין ותיתן לי את המשרה/ קידום", אני מהמר על זה שחלקם מעולם לא נתקלו בזה ומיעוטם נתקלו בזה כאנקדוטה בודדת לאורך קריירה ארוכת שנים.

פורסם

חסר שם ההמשך, "אם אתה לא יודע לבד מה הבעיה, אני בטח לא אגיד לך!!!" :lol:

פורסם

אל תגיד מי לא, תגיד מי כן. בדיוק יש בקבוק ייגר בבית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תראו איך ולאן הדיון כאן התפתח - האם נשים שוכבות בשביל קידום? האם זה בסדר לשכב עם בת 30 אבל לא עם בת 20? האם אשתו של X צריכה להתנצל כי X עשה Y וכו'

אבל בתכלס, זו כלל לא הפואנטה: יש הוראות מאוד מאוד ברורות, איסור מוחלט על יחסי מרות. אם אתה מפר את האיסור הזה, דמך בראשך. או במילים אחרות IF YOU CAN'T DO THE TIME DON'T DO THE CRIME.

אין שאלה האם לבוכריס מותר/אסור לשכב עם הפקודות שלו, כאילו - אולי יש שאלה כזו בפורום, אבל אין באמת שאלה ככל שזה נוגע למערכת הצבאית. אפשר להתחיל לדון בשאלה מדוע אסור לו, אבל האם אסור לו זו שאלה עם תשובה מאוד, מאוד, מאוד ברורה וחד משמעית.

זה הפאק הראשון שלו.

הפאק השני שלו, יש שיגידו שהוא יותר חמור - זה שהוא שקרן. הוא הרי העיד שלא היה שום דבר ביניהם ושהכל עלילת דם, ופתאום... פוף. העובדה הזו לבד אמורה לחזל"ש לו את הקריירה הצבאית, פאק באמינות ברמה כזו זה משהו שאמור להטריד את כולם כולל כולם, גם את חובבי הבעילות האסורות למיניהם.

שני הפאקים האלו עברו כבר את השלב של פרשנות ברגע שהוא הודה בעניין, ויש כמובן את הפאק השלישי (רק שהוא טרם הוכח ולכן אי אפשר לדעת האם הוא נכון/לא) בנוגע ל... אונס. אבל כאמור כאן ביהמ"ש צריך לקבוע מה קרה.

מוכרח לציין שזה די מזכיר משפט צבאי מתוקשר אחר, בו עסוקים בלדון בכל ה"מסביבים" ולא בפואנטה עצמה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור

תקרא את השורה השניה בהודעה 425 לאט:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

להבנתי, את הצבא הוא כבר עזב. ואם יורשה לי, אז עזב בבושת פנים. השאלה אם זה אונס או יחסי מרות היא דרמטית. היא לא מן השפה ולחוץ. כי יחסי מרות זה בור שכל גבר יכול ליפול בו, אבל אונס זה להיות רוצח נפשות.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

וואו, כל התגובות הסלחניות בסגנון ״קשה לגברים לעמוד בפיתוי״ ו״כל גבר יכול ליפול״ ממש מדגימות לנו איך אפילו בסוף 2016 החברה הישראלית היא עדיין שוביניסטית על גבול הבבוניות. מאכזב.

• תוכן חדש...