Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי ברכב 3 חיישני רוורס לא פעילים (הרכב נקנה מחברת ליסינג, הם הורידו את הצג והשאירו רק את החיישנים).

אני מעוניין להחליף את החיישנים לחדשים כולל שאר הסט.

סט חיישני רוורס מגיע עם 4 חיישנים, המתקין אמר לי שיהיה איזשהו שיבוש בצג כתוצאה מכך שחיישן אחד לא יהיה מחובר (האמצעי יוצג כשמאלי או ימני) והמליץ לחפש פס קישוט אחורי (שעליו מותקנים שלושת החיישנים) חדש ולהתקין 4 חיישנים. עד כמה זה קריטי?

פורסם

זה תלוי בסט המותקן.

חלק מהסטים מציגים את שני החיישנים המרכזיים כמרכז, משמע ההתרא סימטרית לימין ושמאל יחד.

ויש את הסוג שהציע לך המתקין שלך, ששניים ימניים מציגים ימין ושניים שמאליים מציגים שמאל.

אישית אני יודע שסטים שממותגים תחת samsonix הם מהסוג הראשון שציינתי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא תוכל לסטות מהגובה (מתחת לישנים או מתחת לחדשים) ולהתקין את הערכה החדשה באופן שהיא נועדה להיות מותקנת?

לחילופין להתקין את החיישנים באותו פס אם זה אפשרי באותה שורה עם הישנים,

בכללי אם לא תרצה להחליף פס קישוט תוכל להשאיר את הישנים או פשוט לסתום את החורים הישנים עם מדבקות וכו'.

סה"כ כדי לקבל כיוון הגיוני יותר ואמיתי תצטרך להתקין כל חיישן במקומו.

בדרך כלל שמשהו מותקן לא בשלמות (משנה אם זה מראש או לא?) אנשים דורשים פיצוי ו/או תיקון,

ואתה מעדיף לחסוך את מחיר הפס, אבל כן תשלם מחיר מלא של התקנה לא מושלמת? סתם למחשבה

שיתקין לך כמו שצריך יש פתרונות והכל יהיה בטוח.

ט.ל.ח

פורסם

חיפשתי פס קישוט בפירוקיה, לא היה שם, ואני מעדיף לא לקדוח בטמבון.

במחשבה שניה, אולי אני באמת אלך על התקנת החיישנים באותו פס, ישאר רק חיישן אחד מיותר.

פורסם

במקומך אולי הייתי מחליף את הימני בחיישן חדש, מחליף את השמאלי בחיישן חדש, עושה עוד 2 חורים בשביל החיישנים שעוד צריכים ומכניס אותם, ומחליף את האמצעי במצלמת רוורס או משאיר אותו, או מכסה את החור שלו במדבקה. אל תפחד לעשות חורים אם אתה בכל מקרה הולך להתקין חיישני רוורס והמתקין יודע מה הוא עושה.

או קונה מערכת עם שלושה חיישנים.

MY CAR.png

חיישן ישן חיישן חדש

ט.ל.ח

• תוכן חדש...