Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי בגודל הקניה. בספייס סטאר למשל? אם אתה עושה קניות גדולות אתה חייב לשים חלק מהדברים על הרצפה או הספסל האחורי.

זה למשל יתרון שיש באטרז'.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה BMW סדרה 3 סטיישן או סקודה סופרב סטיישן או מרצדס סטיישן (שלא מונית) ראית כאן?

אין כמעט בכלל, כי "זה לא נראה יוקרתי".

סליחה - אבל מי קונה סופרב או BMW או מרצדס שלא לצורך תצוגת יוקרתיות? שוב, ההבדל מאירופה הוא שבגלל התמחור כלי רכב שנראים אצלנו יוקרתיים מחלחלים למעמד הביניים, לפחות בחלקו העליון.

ברכבים יותר עממיים דגמים בתצורת סטיישן נמכרים בכלל לא רע: i30, פוקוס, אוריס ודומיהם. אני מניח שאם דגמים כמו הגולף והאוקטביה היו מגיעים ארצה בתצורת הסטיישן שלהם גם הם היו נמכרים לא רע, אבל משום מה היבואן מתעלם מהם.

ובנוסף, חלק מדגמי הג'יפון\קרוסאובר הם יצורי כלאיים שבין ההאצ' המסורתי לסטיישן ונרכשים למטרות דומות. אני מניח שחלק מהצלחתם נובע משימושיות זו, אבל כאן מדובר בדגמים משפחתיים, לא סופרמיני. כך גן מיניואנים למיניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רואה שאני לא כ"כ מצליח להעביר את מה שאני התכוונתי להעביר...

טוב, דוגמא פשוטה:

יש פוקוס סדאן ופוקוס סטיישן באותו מחיר בדיוק.

מה הסיבה אשר בגללה כ 50% לקוחות בחרו בגירסת סדאן?

פורסם

אפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה - למה רק חצי העדיפו את הסדאן?

בכלל, מדובר ברכב ליסינג המוני, כך שלא בטוח שזה מה שהקהל רצה או שזה מה שחברות הליסינג קיבלו בזול. בכל מקרה, אין לי ספק שיש מי שמעדיף את הסדאן בלל מראה, אולי בגלל תכונות אחרות (מה ההבדל ביניהן במשקל, וכמה זה משפיע על צריכת הדלק?). כפי שלא כל שוק הסופרמיני הוא שוק הסדאן, כך גם שוק המשפחתיות מתחלק לפי צרכים. וכמובן שיש גם אינרציה.

ולפעמים יש שיקולים שנראים מוזרים. לפני 20 שנה בדיוק אבא שלי התחבט בין ניסאן אלמרה לסוזוקי באלנו. בסופו של דבר בחר בבאלנו מסיבה מאוד חריגה: רדיוס סיבוב היה קטן באיזה חצי מטר. לך תבין רוכשי רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השרייד סדאן (מנוע 1.5) עדיין מסתובבים בכבישי ישראל. אני חושב שזו דווקא דוגמא מוצלחת לשימוש במיני סדאן.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
אפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה - למה רק חצי העדיפו את הסדאן?

בכלל, מדובר ברכב ליסינג המוני, כך שלא בטוח שזה מה שהקהל רצה או שזה מה שחברות הליסינג קיבלו בזול. בכל מקרה, אין לי ספק שיש מי שמעדיף את הסדאן בלל מראה, אולי בגלל תכונות אחרות (מה ההבדל ביניהן במשקל, וכמה זה משפיע על צריכת הדלק?). כפי שלא כל שוק הסופרמיני הוא שוק הסדאן, כך גם שוק המשפחתיות מתחלק לפי צרכים. וכמובן שיש גם אינרציה.

אני לא רואה פה חצי כוס מלאה, אני רואה כוס ריקה לגמרי מכל הגיון ומכל שיקול ענייני.

אין הבדל בצריכת דלק בין שתי הגירסאות, תוספת משקל בסטיישן היא כמה עשרות קילו לא משמעותיים ולמייטב זכרוני הן הוצעו גם בליסינג באותו מחיר (אותו שווי שימוש ואותו תשלום חודשי).

לא מצליח לחשוב על שום סיטואציה בה הסדאן תהיה עדיפה ולכן מי שבחר בה בחר בה...סתם ככה. סלי לחשוב יותר מידי.

לדעתי פילוח אמור להיות (אם נתעלם מגירסאות מרכב אחרות רגע) 0% סדאן - 100% סטיישן.

פורסם
השרייד סדאן (מנוע 1.5) עדיין מסתובבים בכבישי ישראל. אני חושב שזו דווקא דוגמא מוצלחת לשימוש במיני סדאן.

בבעלותי אחת כזו משנתון 2000, ולטעמי הבגאז' מוצלח מאוד.

פורסם

לקטע העיצובי תלוי בדגם,

אני חושב שבריו שלי או בI25 המקבילה העיצוב דווקא מסתדר בעין בסדר גמור (אולי בגלל שהעיצוב הותאם ושונה ביחס לסדאן ולא הודבק סתם בגאז').

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אשתי טוענת ובצדק, שמספר נקודות העיגון בתא המטען הוא קריטריון מס 1 לנוחות קניות.

פשוט תולים עליהם את כל השקיות בלי חשש שהן יתפזרו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...