Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בן 17, קפצתי כיתה ככה שאני עכשיו שורף שנה (חצי מאוחרי) עד לגיוס בסוף יולי. אני גר באילת עם אבא שלי, ועם טיפה מזל בקרוב תהיה לי עבודה 60 ק"מ מהבית. חוץ מזה אני כל שבועיים עד חודש נוסע למרכז, ולמרות שאין לי כוונה לקחת אוטו כל פעם עדיף שהוא יהיה מסוגל לזה.

מה שחשוב לי זה בעיקר שיהיה חסכוני, ושהביטוח יהיה זול כי בצבא הוא כנראה יישאר אצלי (יהיה לי הכנסה קבועה של אלף שקל בלי קשר למשכורת הצבאית). אני לא אתנגד לאוטו עם קצת ביצועים, אבל זה עדיפות שנייה. רק שיהיה חסכוני ויגיע ל 100 בלי לבכות.

רציתי לדעת כמה בערך יעלה אוטו שיכול לעמוד בדרישות כאלה, כי זה הרבה ק"מ (כ 2800 בחודש).

תודה

נ.ב: למקרה שזה לא ברור, מזגן חשוב מאוד. זה אילת.

פורסם

אין מחיר מוגדר.

תגיד מה הסכום שיש ברשותך, קבל בהתאם המלצות לרכב.

כל רכב אמור לעמוד בנסיעות יומיות של 60 ק"מ, בהנחה שהוא מתוחזק ותקין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נסיעה יומית של 120, צריך גם לחזור. והשאלה מה המינימום לאוטו שלא דורש הרבה תשומת לב ומעט דלק. אני רוצה לדעת אם זה בכלל אופציה.

פורסם

אם תקנה רכב חדש, בעל מנוע קטן הוא יהיה חסכוני בדלק.

מכיוון שהוא חדש, הוא "אמין". טיפולים תעשה בזמן, תיקונים אם יהיו - יהיו במסגרת האחריות.

רכב חדש קטן עולה בסביבות 80 אלף ש"ח.

אם אתה מתכוון לרכב משומש, במחיר נמוך יותר, תציין מה התקציב שלך.

הכל תלוי במצבו של הרכב שאתה מחפש.

אם תקנה חיפושית שנת 70 עם מנוע לפני אוברול ובלי גיר - היא תהיה גם זולה לקניה וגם חסכונית מאוד בדלק (כשתעמוד במוסך).

ציין מה התקציב שלך. אחרת יימחק השרשור התיאורטי הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נשמע כמו הסיפור של אבא גנוב, כשיהודה ברקן והבן עברו לאילת :-D

בנוגע לשאלתך, אם מדובר על אלפים בודדים של שקלים עד 15 אלף ש"ח, הדבר היחיד שיעמוד בכל זה, יהיה סובארו DL , רצוי 1600 כי ה1300 נוטה להתחמם בעליות סדום עם מזגן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מציע לך מרצדס עם נהג, ואפילו יכנס לך בתקציב. לחברה שמספקת את זה קוראים "אגד" וזה ממש מתאים לצרכים שלך. אין שום אוטו נורמלי עם מזגן שתוכל לקנות בכמה אלפי שקלים בודדים ולצפות שיעמוד במשימה.

פורסם

תראה... פיאסטה באיזור שנת 95 נניח... זו אופציה מינימלית... + ביטוח וישור קו מינימלי זה בין 15-20. אם תוותר על המזגן (וינטלטור עולה 50 שח), תוכל לקנות גרוטאות ולסחוב עם כל אחת עד שהיא מתה...

... אגד... יותר זול.

dirty old man

need love too

פורסם
תודה לכולם.

הכי זול שאני יכול לחשוב עליו זה סקסו דיזל 98'. השאלה זה מה יהיה מצבה:? מחירון כ18K על פניו אין סיבה שלא תמצא אחת במחיר זול יותר (עם זאת מי שמוכר כזה רכב במחירון כנראה שהרכב שלו שמור).

פורסם

א. קח בחשבון שכל רכב שנמצא מספר שנים על הכביש (להלן: רכב ישן) זה הימור, ומדי פעם יהיו תקלות ותיקונים שעולים כסף.

ב. המינימום לרכב בסיסי שיוכל לשרת אותך בצורה סבירה זה כ 15,000 ש"ח + כ 7,000 ש"ח ביטוח, טסט ותיקונים שתצטרך לעשות עם הקניה. אם אין לך את הסכום הזה כמינימום, אל תכנס לסרט הזה.

ואם מישהו בא ואומר לך: "יש לי רכב ששווה בקושי 7000 שקל ונוסע כמו גדול" - זה הימור מאוד מסוכן.

• תוכן חדש...