Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער לפוצץ את הבועה אבל אחרי אפל וסמסונג באים הסינים מבחינת חברות הענק, והם לא נופלים בשום צורה מהשתיים הראשונים.

לדעתי שכאן בפורום אנחנו מדברים על סינים אז אנחנו מתייחסים לחברות הגדולות, לא לחברות עלומות כי אצלן באמת הרוב זבל.

אז אם קונים באמת ליקנות רק מהחברות הגדולות כי להן כן יש תקציבי מחקר ופיתוח והמערכות הפעלה שלהן מיתעדכנות כל הזמן.

בכל מיקרה תמיד מומלץ לחפש מידע ברשת על מוצר ספציפי- אם רואים שהוא פופולארי ומומלץ אז אין בעיה ליקנות אותו כי יהיה עליו המון מידע ברשת וקהילה וגם אביזרים.

מבחינת יד2- דווקא מוצרי אפל ישנים מידי לא הייתי מיתקרב כי כל שידרוג גירסה הופך אותם למישקולות נייר מבחינת חווית השימוש(מאלצים לשדרג).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תזכיר לי... לא אתה פתחת את השרשור על הטלפונים של ה 75 דולר שאף אחד מהם לא שרד שבוע?

ביקורת ברשת שווה לתXת כי המוצר חדש ועובד... אבל מהר מאוד מתחילות לצוץ הבעיות

אייפד מיני 1 - גרסה 8.4 בן 3 או 4.... עובד מעולה!

כמו שסבא שלי תמיד אמר, אני לא מספיק עשיר בכדי לקנות בזול!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

צודק, בקטע הזה לא יצא טוב, ומאז אני ניצמד רק לחברות הענק הסיניות ולא לחברות הקטנות שמוציאות דגמים המבטיחים יחס עלות תועלת שטובה מהמציאות.

לומדים מניסיון לצערי ולשימחתי הנזק לא שבר תכיס :-).

(אגב אצלי המכשיר עדיין עובד וטעון במגירה למיקרה צרה).

מכישירים מחוואווי/שיאומי/לנובו/ZTE/MEIZU/OPPO ישרתו אותך היטב אבל גם שם יהיה לך את אחוז המכשירים הבעייתיים כמו ביצרנים אחרים, אין מה לעשות זו המציאות.

(שחכתם ממכשירי סמסונג ואפל שהיתפוצצו ופגעו ברכוש ואנשים? ריקולים של אפל לגבי מטענים מסוכנים ועוד ועוד?)..

עריכה: בנוסף לא לישכוח מה הסיבה העיקרית להשבתת מכשירים אלו(סמארטפונים/טאבלטים) - שבר במסך!, מכשירים האלה יסיימו את חייהם עם שבר פיזי הרבה ליפני שהרכיבים האלקטרונים יתקלקלו.

בקיצור, לא לגעת במציאות של יצרנים עלומי שם, גם לא בחינם, וליקנות מוצרים בהתאם לדרישות אם זה משהו לא יקר מידי לילדים שילך כפארה אם ישבר, או מכשירי דגל למי שזה לעבודה שלו וכו'.

יש מיבחר ענק, כל אחד צריך ליבחור בחוכמה מה מתאים לו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה חברים.

אכן, מה שזול עולה ביוקר בסוף, ידוע.

אני בדרך כלל משלם על דברים איכותיים לעצמי ולאישה.

הבעיה שאין סיבה לקנות אייפד מיני לילד בן 6, שאולי עוד שבוע ייפול לו ויתרסק.

זה הפחד שלי.

אבדוק את הסיניים האלו.

אם אזמין, אעדכן בלי נדר על "חוויית השימוש".

פורסם (נערך)

סולל הדרך, לא מסכים איתך. לי יש גם וגם, ואני יכול להגיד שאכן כל עדכון של אפל דיי גומר את המכשיר. אייפד מלפני 3 שנים כבר לא עובד

חלק, ובטח שלא יפה, ויש תקיעות וקריסות כל הזמן. נכון, אייפד חדש זה משו משו, אבל עולה פי 3 או 4 ממקביל סיני.

החברות הסיניות הגדולות מוציאות מכשירים טובים מאוד, ואם לא מתפתים לרכוש גרסאות זולות או של חברות עלומות, מקבלים

תמורה מצויינת, ובשליש מחיר.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

ושוב אנחנו חוזרים לנושא הזיכרון - אחת השיטות שבהן נוקטת אפל כדי להפוך את המכשיר למשקולת, הוא זיכרון ram מגוחך, החל מ-256 מגה באייפד הראשון וכלה ב-1 ג'יגה שיש במכשירים שנמכרים ברגע זה - שנת 2016.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם ממליץ על Fire 7, עולה כרגע 39$ ללא משלוח בתנאי שאתה קצת מבין בטכנולוגיה, וצורב רום של CM12 ללא הזבל של אמזון.

טבלט אמנם לא בפסגת הטכנולוגיה(בלי GPS לדוגמא), אבל מהיר מספיק, בטריה מחזיקה מלא זמן ויש מלא כיסויי גומי מותאמי ילדים בזול.(15-20$)

אפשר גם לשים לו זיכרון SD עד 128.

חוץ מזה שהוא הטבלט הנמכר ביותר באמזון, וכל שבוע יש גירסת CM מעודכנת ואני בטוח שגם בקרוב יהיה לו מרשמלו.

דרך אגב, הוא גם מיוצר בסין כמובן, אבל אני מניח שיש יותר בקרת איכות מצד המפעל.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

איזה מכשירים נמכרים ברגע זה עם גיגה ראם? בטוח שלא האייפד אייר 2 ולא המיני 4, תקן אותי אם אני טועה,

וגם עם גיגה ראם, האייפד אייר 1 המזדקן טוב יותר מהרבה טאבלטים חדשים בכל מה שקשור לגרפיקה.

בתור משהו זול וחדש אני יכול להמליץ על nvidia shield k1 שיצא לא מזמן, מעבד מעולה ומתאים למשחקים, כן אמנם 16 גיגה ראם, אבל יש מקום לSD

אנדרואיד נקי, עדכון למרשלמלו, חיבור לטלויזיה ואפשרות לשחק עם גויסטיק

ב215 יורו עד הבית כולל מיסים לא מכיר משהו טוב יותר

פורסם

הלכת רחוק עם 215 יורו, הוא ביקש "לא יקר מדי", הFIRE יעלה פחות מ215 שקל ואני ממש בספק שילד בן 6 יקבל תמורה של פי 4.37 מהK1 כדי להצדיק את המחיר.

נ.ב.

צריבת CM לא בגדר חובה, אפשר להוסיף play store ממש בקלות, אין בעיה לעבוד עם הלאנצ'ר של אמאזון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לגמרי הגזמתי, אבל אני רואה ילדים בגילאי 8-10 של חברי לעבודה ואיזה משחקים הם משחקים, אני ממש בספק אם הפייר מסוגל להריץ אותם, הפייר נחמד ביותר ואחלה בתור טאבלט לילדים קטנים יותר שצריכים יוטיוב קידס ומשחקי 2d. כמובן שלא כל הילדים אותו הדבר, אבל אם הילד הגדול משחק פיפא 16, Gta ואספלט אני לא חושב שהפייר מתאים.

פורסם

התקנתי אספלט ניטרו על הfire, דווקא רץ חלק בלי בעיות. יש גם קודי וגם זה עובד מצויין עבור סדרות לילדים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

יש לי עליו אספלט 8 וניד פור ספיד מוסט וואנטד - עובד יפה מאוד

נכון, קצת פחות יפה מאשר על האייפד אייר 2 של אחותי - אבל היי - הוא עולה פחות מעשירית (!!!) מכזה.

מצרף צילום של תוצאות antutu

uploadfromtaptalk1455301584745.jpg

מה עוד אפשר לבקש ב40 דולר?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לילד קטן - לגמרי אמזון פייר 7 , ואם גרים בארה״ב - את הגירסאת ילדים שבאה עם קייס ואחריות שבר לשנתיים.

הוא מריץ יופי את כל המשחקים בגלל שהרזולוציה שלו נמוכה יחסית - אבל במחיר הזה - באמת אי אפשר לבקש יותר.

הם לא מקרטעים

לאייפדים החדשים יש 2 גיגה (לאייר 2) ו4 גיגה (לפרו). אבל זה לא קשור.

האייפדים אגב לפחות מקבלים עדיין עדכונים אחרי 3-4 שנים. שאר המכשירים פשוט לא - אז אין פיצ׳רים חדשים והמערכת הפעלה לא מעטה.

מצד שני - המשחקים רצים עליהם יותר טוב ולרוב יש יותר משחקים / הם יוצאים קודם עליהם.

יש לי כירכרה אמיתית (4 , שמן בן 3.5 - 4 שנים) - עובד יופי.

אתה לא באמת רוצה להשוות אותו לטאבלט אנדרואיד מאותה תקופה ואיזה גירסאת מערכת הפעלה הוא מריץ.

That said - פייר 7 זה לגמרי ההמלצה שלי למערכת הפעלה טובה (אנדרואיד של אמזון) שאפשר להפוך גם לאנדרואיד רגיל בלי מאמץ, איכות בניה טובה ומחיר על הכיפק.

הוא לא הכי חזק , המסך שלו לא הכי מדהים - אבל לגמרי נראה לי תפור על קהל היעד וב40 דולר ... אין באמת תחרות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הם שורדים שנה ואח"כ ה WIFI מפסיק לעבוד, ה GPS נתקע, הרמקול מתחיל לצרצר.

אין זול וטוב... אין זו אשליה. הדברים הטובים עולים כסף.

אצלי למעלה מחצי שנה.כמו כן יש ברשותי מכשירי טלפון סיניים בשימוש אינטנסיבי למעלה משנה וחצי ,כמו חדשים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

שבוע טוב חברים.

תודה על התשובות.

הזמנתי כרגע את מה ש hwgeek דיבר עליו בהודעה שלו.

נראה מפרט נחמד.

ברגע שיגיע אעדכן.

דרך אגב, ה fire 7 הזה, כתוב באתר שלא שולחים לארץ, אז ויתרתי למרות שיש לו מחיר מעולה.

יש דרך לטפל בזה? כתובת פיקטיבית או משהו?

או שזה כבר ייקר לי את המשלוח?

תודה

זה מה שקניתיhttp://m.banggood.com/Teclast-P80h-8GB-MT8163-Quad-Core-1_3GHz-8-Inch-Android-5_1-Tablet-p-1009392.html

• תוכן חדש...