Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב חברים.

אחרי שהחזרתי לחנות את 2 הטאבלטים 7 אינץ, שעלו לי 200 שח כל אחד, אני מחפש משהו קצת יותר איכותי מהם.

בגדול, הייעוד הוא למשחקים בסיסיים לאנדואיד, וצפייה ביוטיוב.

אני מחפש משהו לא יקר מידי, אבל שלא יהיה עגלה.

הטאבלטים הזולים שקניתי, היה להם השהייה של כמה שניות לאחר לחיצה על כל דבר.

כפתור הבית, אינטרנט, חנות וכד'.

שלא לדבר על זה שאף משחק לא עלה בצורה חלקה.

אם יש לכם המלצות על משהו נורמלי לילדים ולא יקר, אשמח לשמוע.

אין לי בעיה עם רכישה מאיביי, אליאקספרס וכד' אם זה מה שצריך.

תודה

אלי

עריכה אחרונה על ידי cabrio
הוספה
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Gearbest ודומיו מציגים מאות דגמים סיניים, המבחר משתנה כמעט מיום ליום. איני מכיר את הדגמים באופן אישי, אולם היו בפורום פידבקים חיוביים על כמה יצרנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Gearbest ודומיו מציגים מאות דגמים סיניים, המבחר משתנה כמעט מיום ליום. איני מכיר את הדגמים באופן אישי, אולם היו בפורום פידבקים חיוביים על כמה יצרנים.

אני קניתי 10 אינצ של Chui עושה את העבודה היטב

פורסם

יש לך כאן את רוב הדגמים: http://www.banggood.com/Wholesale-Android-Tablet-c-1759.html?p=WL0304514623201404D5

ממה שהבנתי הדגמים של chui ו teclast נחשבים דיי טובים.

ב onda אני לא ממליץ לגעת. יש להם מפרטים שכל הנייר

נראים מפתים, אבל בפועל לא עובדים חלק.

פורסם

סתם הצצתי בקישור של אושרי וראיתי את הTeclast P80h , בשביל 59$ (בעמוד המוצר הם מציינים קופון הנחה) ניראה אחלה מיפרט למחיר והחומרה אמורה לתת ביצועים טובים ולא עגלה כמו שתיארת, אכן בארץ במחירים הנמוכים יש חומרה ענתיקה ואסור להיתקרב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש לי amazon fire 7 שעובד יפה מאוד, קניתי ב$49 (פלוס משלוח של שיפיטו), לפני כמה ימים היה מבצע של $39, לא יודע אם עדיין תקף

אין לו מפרט כמו הסיניים, מנגד זה טאבלט קצת יותר "רציני" עם עדכוני תוכנה וכאלה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין זול וטוב,

יש כאלו שיחסית עובדים חלק אבל...

מסך סוג ג'

סוללה חלשה

אין עדכוני תוכנה

מלא באגים קטנים ומעצבנים

קונים פעם אחת ונהנים...

חפש אייפד מיני אפילו משומש שעדיף עשרות מונים מכל זבל סיני

או טבלט של סמסונג.

אין זול וטוב... פשוט אין!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אין זול וטוב,

יש כאלו שיחסית עובדים חלק אבל...

מסך סוג ג'

סוללה חלשה

אין עדכוני תוכנה

מלא באגים קטנים ומעצבנים

קונים פעם אחת ונהנים...

חפש אייפד מיני אפילו משומש שעדיף עשרות מונים מכל זבל סיני

או טבלט של סמסונג.

אין זול וטוב... פשוט אין!

ממש ,אבל ממש לא נכון.הדגמים הסינים של צאווי וטלקאסט מומלצים מניסיון.בחר דגם ,העלה לפה ותקבל חוות דעת.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הם שורדים שנה ואח"כ ה WIFI מפסיק לעבוד, ה GPS נתקע, הרמקול מתחיל לצרצר.

אין זול וטוב... אין זו אשליה. הדברים הטובים עולים כסף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבעיה העיקרית של הטבלטים ו הטלפונים הזולים היא הנפח המוגבל. כל היום תצטרך לפנות מקום לאפליקציות. לא יעזור כרטיס חיצוני, היום באנדרויד קשה מאוד להעביר אפליקציות לכרטיס, זה כבר לא עובד. הטבלט הכי זול עם 16 מגה הוא בכלל משהו של lg - כן, יקר בסדר גודל אבל רק בגלל הזיכרון העדיף הוא יחזיק מעמד יותר מ-3 סינים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבעיה היא שרוב מי שקונה מכשיר סיני, הולך על הכי זול,

וזה בד"כ מכשירים מאוד מוגבלים מבחינת חומרה ותוכנה.

החוכמה היא לרכוש מכשירים של חברות יחסית מוכרות, שגם

מוציאות מידי עדכונים, ואם נשבר או מתקלקל משהו, יש

מאיפה להזמין חלקים.

לי יש כמה טלפונים סיניים, והם עובדים מצוין, בלי באגים

ובלי שום תקיעות או השהיות. נכון, זה לא עלה עשירית

ממכשיר מקביל, אלא שליש או חצי, אבל מספק את התמורה

לא פחות טוב מהמקביל הממותג.

פורסם
יש לי amazon fire 7 שעובד יפה מאוד, קניתי ב$49 (פלוס משלוח של שיפיטו), לפני כמה ימים היה מבצע של $39, לא יודע אם עדיין תקף

אין לו מפרט כמו הסיניים, מנגד זה טאבלט קצת יותר "רציני" עם עדכוני תוכנה וכאלה..

קיבלתי אתמול או הבוקר מייל עם הצעה כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הם שורדים שנה ואח"כ ה WIFI מפסיק לעבוד, ה GPS נתקע, הרמקול מתחיל לצרצר.

אין זול וטוב... אין זו אשליה. הדברים הטובים עולים כסף.

או "מה שזול עולה ביוקר". מבחינה סטטיסטית תמיד יש אחוז מסוים עם מזל ומכשיר זול שמסרב למות, הרוב פשוט קונים שוב ושוב ושוב בלי להשכיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...