Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב גדול ומרווח. מטרת הרכב להגיע מנקודה א לנקודה ב. ברשותי מאזדה 626ואני מאוד מאוכזב מהרכב מכל הבחינות. ידוע לי שאיכות החומרים בכריזמה לא הכי טובה,אבל בכל זאת אני נמשך יותר לכריזמה. אשמח לחוות דעת מקצועית והכוונה.

פורסם

רק אני חושב שאולי עדיף לסדר את התקלות ב626 מאשר להכנס למצב של רכישת רכב אחר שמצבו לא ידוע?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב התחמם,כתוצאה מכך יוצא הרבה מאוד עשן בהנעה וקצת במהלך הנסיעה.

בנוסף מידי פעם הגיר מחליק.

האם כדאי לסדר את התקלות?

לדעתי הלך ראש מנוע,כמה יעלה "התענוג"?+גיר

פורסם

הכריזמה משמעותית יותר מרווחת ויותר חזקה מהסובארו. בהנחה שיש 2 רכבים בעלי מאפיינים דומים, אני הייתי לוקח כריזמה. העניין הוא שבגיל הזה כל רכב לגופו ובמצבו

פורסם

לא מכיר את הir אבל לאבא הייתה שנת 98 : רכב מאד מרווח, כבד אבל כשמאיץ לא חסר כוח גם בעליות, צריכת דלק גבוהה , תא מטען גדול , תבדוק בעיות חשמל לאבא כל שבוע מנורה הייתה נשרפת

• תוכן חדש...