Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקנות היום אלכוהול רפואי וצמר גפן. לדעתכם יעזור ? אני כרגע בעבודה לא יכול להעלות תמונה. בכל מקרה מדובר על שתי הקורות השחורות בין חלון לחלון.

פורסם

עדכון.

רכשתי אתמול בנזין לבן מסופר פארם. הלכתי היום לרכב, שמתי על צמר גפן ושפשפתי על הדבק הדו צדדי ושום דבר לא מזיז לו. זה דבק ספוגי שמכסה את כל הקורות.

מה לדעתכם עוד ניתן לעשות חוץ מלחפש מסגרות שחורות חדשות ולהדביק מעל? זה מגעיל ככה.

פורסם

הגבתי לך קודם עם סרטון להדגמה, ניסית את זה?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

למען האמת, אני יודע שאני אסתבך בשטויות האלו.

אני לא מבין , מצד אחד 3M מייצרים דבקים דו צדדיים כל כך חזקים לרכב, אבל בלי פטנט שיכול להסיר אותם נורמלי?.

פורסם

שמן נשקים או ספריי שמן אחר ממיס את השכבה הספוגית ואת הדבק עצמו ואז תוכל לגרד אתזה עם כרטיס אשראי כלשהו

עשיתי עבודה הרבה יותר עדינה מהקורות של החלונות, היה לי דבק 3M על כל הקונסולה המרכזית,

הוצאתי אותה השפרצתי שמן נשקים, חיכיתי 5 דקות וגירדתי עם כרטיס, לא נשאר זכר

משהו דומה לזה:

פורסם

אני פרנואיד, בכל אופן הבנתי את הקטע... להשיג פאן מחומם ולהתחיל לקלף, אבל אני בספק אם זה יעזור כי ניסיתי בעבר מים חמים.

אולי אני אלך לבחור שביצעתי את החלונות כהים אצלו יעזור לי או שאני אלך לזגג רכב כדי להשיג את הפאן הזה וחתיכת פלסטיק.

תודה לכולם. מה שבטוח, הרכב נראה יותר נורמלי בלי הניקלים האלו במשקופים.

אם יהיה לי רכב חדש מתישהו , אדביק ניקלים רק בידיות ומסביב לחלונות ובלוחית רישוי, חלקים שאין לי בעיה שיישארו לנצח ותמיד יהיו יפים בעיניי.

פורסם

הקפצה קטנה.

רציתי לשאול אתכם האם מומלץ לנסות עם טינר? אמרו לי שזה יכול להוריד אבל גם מסוכן לצבע.

ובנימה הזו , יש מצב שמישהו יתנדב לעזור לי חד פעמי עם פאן או כל דבר אחר לנסות להוריד את זה?זה ממש מגעיל^^.

פורסם (נערך)

רק תנסה שהטינר לא יטפטף על הצבע כי או שורף אותו אם לא מנגבים באותו הרגע, מניסיון עם כמה הסרות 3m זה לא כל כך יזיז לו. אני מוריד את הדבק עם הידיים בזהירות לא לקבל כוויה מהחום שבזמן הפעולה.

אולי תנסה לרכוש טפטים למסגרות שלך מאיביי? או לשפוך מים רותחים ועם כפפות לקלף את הדבק?

כמה דבק יש?רצועות עבות או דקות?

עריכה אחרונה על ידי Adamm
  • תוכן חדש...