Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה1.2 חלש, הוא רועש מ110 קמ"ש וצפונה (בקליאו שלי זה היה 3500 סל"ד כמעט ב110 קמ"ש), אבל לא רועד כמון שציינו פה.

פרנקוס, אני מניח שלא נסעת עם מזגן? אני חזרתי באוגוסט, בחוץ 45-48 מעלות, מן הסתם אי אפשר בלי מזגן, זה פשוט היה נוראי. היינו שניים ברכב והיה לו קשה בעליות עם המזגן. פחות או יותר עליתי את העליות על הילוך שני ושלישי. עקיפות של משאיות או מכוניות איטיות היו בלתי אפשריות או קשות מאוד.

העניין הוא שכל רכב אחר במחיר דומה (אולי למעט 108 1.2) יתנהג בדיוק באותה הצורה, אז זה לא ממש חריג

בלי לעשות את החישובים אני די בטוח שמבחינת כ"ס:טון הסאנדרו לא נופלת מאחורי כל אותם רכבי מיני עם 60כ"ס

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ה1.2 חלש, הוא רועש מ110 קמ"ש וצפונה (בקליאו שלי זה היה 3500 סל"ד כמעט ב110 קמ"ש), אבל לא רועד כמון שציינו פה.

פרנקוס, אני מניח שלא נסעת עם מזגן? אני חזרתי באוגוסט, בחוץ 45-48 מעלות, מן הסתם אי אפשר בלי מזגן, זה פשוט היה נוראי. היינו שניים ברכב והיה לו קשה בעליות עם המזגן. פחות או יותר עליתי את העליות על הילוך שני ושלישי. עקיפות של משאיות או מכוניות איטיות היו בלתי אפשריות או קשות מאוד.

על 120 זה 3500 סל"ד, כן.

אני תמיד נוסע עם מזגן. שלשום היה גם חם במיוחד משום מה.

לא היו בעיות עם סחיבה אפילו בעליות של מצפה רמון.

אבל כמו שאמרתי, אני נוסע על 90 קמ"ש.

פורסם

אני גם לא מהמתפרעים, אבל בעליות היה לרכב קשה.

ולגביי המנוע בפיאט - סוחב יותר טוב מזה שבקליאו וגם מושך יחסית יפה מסל"ד נמוך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ה0.9T שוקלת 1092 ק"ג. זה 30 ק"ג יותר מהקליאו שהייתה לי. (שקלה 1062 ק"ג)

מעבר לכך, גם זמני התאוצה אצלך גרועים יותר ממה שהיה אצלי (0-100 ב13.3 שניות בדור הקודם לעומת 14.5 שניות בדור הנוכחי, זה לפי נתוני היצרן)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגבי הסחיבה של המנוע. כמו שאמרתי אמא שלי נוהגת בתוך העיר ובכלל לא מגיעה במהירויות האלה( 8 קילומטר לעבודה והבייתה) האוטו צפוי לעשות 6-8 אלף קמ בשנה.

אני חזרתי איתו מהסוכנות ב100 קמש הוא לא רועש מדיי אבל יחסית למנועים של היום הוא בטורים גבוהים ורועש.

לנו זה לא השפיע על הרכישה

בסופו של דבר מסתכלים מה משלמים ומה מקבלים.

אם רוצים רכב חדש ולא משומש אין לסנדרו מתחרים בכלל

פורסם

תתחדשו ותהנו. אני רק לא מבין למה לא מאפשרים נסיעת מבחן לרכב כל כך זול. מה הבעיה להשמיש כמה מכוניות כאלה. ללקוחות מגיע לדעת איך רכב כזה מרגיש ומתנהג, או שרק המחיר הוא שקובע ולא רוצים להסיח את דעתם מהאין כוח והרעידות?

פורסם
תתחדשו ותהנו. אני רק לא מבין למה לא מאפשרים נסיעת מבחן לרכב כל כך זול. מה הבעיה להשמיש כמה מכוניות כאלה. ללקוחות מגיע לדעת איך רכב כזה מרגיש ומתנהג' date=' או שרק המחיר הוא שקובע ולא רוצים להסיח את דעתם מהאין כוח והרעידות?[/quote']

כיום כבר יש נסיעת מבחן ואפילו מבחן של הרכב ב YNET

שאני קניתי זה היה הרכב הראשון שהגיע לארץ, נסיעות מבחן התחילו כעשרה ימים לאחר מכן

שהגעתי אפילו מפרט טכני של הרכב עוד לא יידעו באולם התצוגה ( הביאו לנו בהתחלה מפרט של הסנדרו סטפווי :shock::shock: )

פורסם

אני אגיד לך משהו..העניין ומה שמוזר בכל הסיפור הזה שלא התחברת לסנדרו כי כתבת "עשינו נסיעת מבחן על הסטפווי, לא אהבנו את המנוע 3 צילינדר שאומנם נוסע לא רע בכלל אבל מורגש שהוא 3 צילינדר"

ומצד השני בלי לעשות בדיקה ונסיעת מבחן על רכב רכשתם רכב עם מנוע חלש יותר וסופר מיושן פחות חסכוני בדלק ,רכב עם רמת אבזור נמוכה יותר ,לפי דעתי מה שדיבר כאן זה מחיר בלבד.

ברור שזאת הייתה בחירה של אמא שלך וכמו שאתה אומר וזה נכון שבמחיר 55- אין לסנדרו מתחרים בכלל.

פורסם

סיפור קטן ,חברה טובה מהמשרד מחפשת רכב להתחדש עד 40K .

לא יודע למה הדאצ'יה עלתה לי בראש סחבק נכנס לאתר רואה הסנדרו מספר לקולגה מאוד התלהבה.

שבוע שעבר תיאמה נסיעת מבחן אהבה ורכשה רכב חדש.

שילמה 40K את השאר פרסה ל 36 תשלומים .

VFM מעולה לכל הדעות.

פורסם
מלבד המנוע, מה כ"כ מיושן בסנדרו?

הכל בסדר בסנדרו במחיר55 ושום דבר לא מיושן בו,ולהפך רכב בדוק בחול ונמצא כמאוד אמין.

מה שלא אהבתי שכרטיס מחשב יותר מדי חשוף ונמצא למטע..לא ראיתי איך זה בסטפווי.

פורסם
מלבד המנוע, מה כ"כ מיושן בסנדרו?

הכל, בערך. יש שם שעטנז של רכיבי רנו מסוף שנות ה-90 (רצפת ה"קליאו B, פתאם כולם רוצים לנהוג בי") ועד תחילת העשור האחרון.

כל זה לא משנה במאומה, אם התוצאה עדיפה על מכוניות מיני מודרניות, שהן מה שאפשר לקנות בסכום דומה.

:idea:

• תוכן חדש...